Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 01:21:19 πμ
Σελίδες: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: sovereign 1974 εκτιμηση γνησιότητας  (Αναγνώστηκε 30241 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
elpidoforos
Πλατινένιο
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Μάιος 06, 2015, 06:46:47 μμ »

Ένα είναι σίγουρο παιδιά για κάθε νόμισμα κάπου υπάρχει αγοραστής και πωλητής το θέμα είναι το ποσοστό ενδιαφέροντος που υπάρχει σε παγκόσμια κλίμακα και όχι με γνώμονα τον Ελλαδικό χώρο που αυτή την στιγμή χαροπαλεύει για σωτηρία και εμείς συζητάμε για υπεραξίες είναι δυνατόν να υπάρχει καθαρή κρίση,και το σπουδαιότερο συλλεκτική ζήτηση.
Τώρα το κυρίαρχο νόμισμα έχει όνομα ανασφάλεια με συλλεκτικό φόβο.
Αρα η συζήτηση είναι άτοπη.
Καταγράφηκε
milou
Πλατινένιο

Φύλο: Άντρας

«Καιρόν πρόσμενε»

Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Μάιος 06, 2015, 06:52:01 μμ »

Παρτε και αυτο να δειτε που κυμαινονται τα μεταγενεστερα πεντολιρα.Και δεν ειδα πολλους να χτυπιουνται τοτε με τις αποψεις αυτες.Εκτος και αν τα τελευταια χρονια εχει απογειωθει η συλλεκτικη τους αξια...

http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=8191.0
Καταγράφηκε

«Καιρόν πρόσμενε»
haros
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Μάιος 06, 2015, 06:53:04 μμ »

Γιαννη, αυτα για συμφεροντα που γραφεις, δεν με αφορουν, μιας και δεν πουλω πεντολιρα, ουτε σκοπευω να αγορασω.
Εσυ ομως τωρα το πας αλλου με αυτα που λες.
Εδω ειναι μια μικρη αγορα και διχιλιαρα και τριχιλιαρα για ξενα χρυσα λιγοι εχουν να δωσουν με την μια, γιαυτο και την αγορασες τοσο την κασετινα, γι άυτο και οταν το εβγαλες προς πωληση ειχες τοσο χαμηλες προσφορες.
Αληθεια ομως, το εδωσες τοσο ??
Υποθετω πως οχι.
Δηλαδη, για να το παμε με την συλλογιστικη σου, επειδη εδω στην Ελλαδα τα αμερικανικα συλλεκτικα χρυσα δεν κουνουνται καθολου, δεν ειναι συλλεκτικα και μια μικρη υπεραξια απο το μεταλλο και πολυ τους ειναι..
Δεν παει ομως ετσι.
Ενα νομισμα η εχει συλλεκτικη υπεραξια η δεν εχει.
Το εαν δεν μπορει να την πιασει σε συγκεκριμενο χωρο, απο συγκεκριμενα ατομα, υπο συγκεκριμενες συνθηκες ειναι αλλο θεμα.
Καταγράφηκε

Κατά τον Δαίμονα εαυτού
milou
Πλατινένιο

«Καιρόν πρόσμενε»

Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Μάιος 06, 2015, 07:00:57 μμ »

Δημητρη το να εχει ενα νομισμα συλλεκτικη αξια και υπεραξια στο μυαλο μας ενω οταν αλλαζει χερια παει μεταλλο συν 10 δεν νομιζω να εχει σημασια.

Τοσα χρονια που ασχολουμαι εχω δει πολλα πεντολιρα μεταγενεστερα με την Ελισαβετ να αλλαζουν χερια μπροστα μου στο μεταλλο τους συν 10 και πιστεψε με αυτος που τα εδινε δεν πεινουσε!!

Σου μιλαω για πραγματα που εχω δει και ζησει.Και ειμαι σιγουρος και αλλοι.Το πεντολιρο του 1980 προυφ μεταλλο συν 10% θα το δωσω οταν θα το πουλησω.Γιατι αυτη ειναι η αξια του...
Καταγράφηκε

«Καιρόν πρόσμενε»
elpidoforos
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Μάιος 06, 2015, 07:01:42 μμ »

Γιαννη, αυτα για συμφεροντα που γραφεις, δεν με αφορουν, μιας και δεν πουλω πεντολιρα, ουτε σκοπευω να αγορασω.
Εσυ ομως τωρα το πας αλλου με αυτα που λες.
Εδω ειναι μια μικρη αγορα και διχιλιαρα και τριχιλιαρα για ξενα χρυσα λιγοι εχουν να δωσουν με την μια, γιαυτο και την αγορασες τοσο την κασετινα, γι άυτο και οταν το εβγαλες προς πωληση ειχες τοσο χαμηλες προσφορες.
Αληθεια ομως, το εδωσες τοσο ??
Υποθετω πως οχι.
Δηλαδη, για να το παμε με την συλλογιστικη σου, επειδη εδω στην Ελλαδα τα αμερικανικα συλλεκτικα χρυσα δεν κουνουνται καθολου, δεν ειναι συλλεκτικα και μια μικρη υπεραξια απο το μεταλλο και πολυ τους ειναι..
Δεν παει ομως ετσι.
Ενα νομισμα η εχει συλλεκτικη υπεραξια η δεν εχει.
Το εαν δεν μπορει να την πιασει σε συγκεκριμενο χωρο, απο συγκεκριμενα ατομα, υπο συγκεκριμενες συνθηκες ειναι αλλο θεμα.
Δημήτριε σαν τον haronta απαντάς, μαλακά θα πάθει τίποτε η παλιοσκουληκαντέρα και θα το έχεις τύψεις. Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Ειδικά τα Αμερικάνικα είναι παλιονομίσματα παιδιά,μην τα μαζεύεται είναι μεγάλη χασούρα. Μεγάλο χαμόγελο
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 06, 2015, 07:14:36 μμ από elpidoforos » Καταγράφηκε
babis
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Μάιος 06, 2015, 07:07:13 μμ »

Έλα Γιάννη έχασα κάτι  έλεγα ότι έφευγαν μέταλλο και όταν ζήτησα δεν υπήρχαν τώρα παιδιά για να μην το κάνουμε πάλι σίριαλ εγώ μαζεύω πεντόλιρα και δεν τα αλλάζω με λίρες και ότι άλλο υπάρχει και στο κάτω κάτω ότι θέλει και μπορεί μαζεύει ο κάθε ένας τώρα όλα τα άλλα εγω τα ακούω βερεσέ ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια   όσο για συμφέροντα που αναφέρθηκε εχω 10 πωλήσεις το πολύ στα 5 χρόνια και εχω πουλήσει σε όποιο μου έχει ζητήσει το διπλό που εχω σε λογικές τιμές και με ανύπαρκτο κέρδος πολλές φορές αυτά τα ολίγα αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη παρακαλώ να βγει και να το γράψει δημόσια    
Καταγράφηκε
milou
Πλατινένιο

«Καιρόν πρόσμενε»

Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Μάιος 06, 2015, 07:12:13 μμ »

Μιλησα εγω για συμφεροντα; Απορία Εχω μια αποψη και προσπαθω να την τεκμηριωσω.Δεν νομιζω να απευθυνθηκα σε κανεναν επι προσωπικου.Φυσικα και ο καθενας μαζευει οτι θελει και δικαιωμα του αυτο υποστηριζω και εγω.

Παντως ειναι χορταστικα τα ατιμα!! Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Το ομολογω.Αυτο ειναι της συλλογης μου:
Καταγράφηκε

«Καιρόν πρόσμενε»
babis
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Μάιος 06, 2015, 07:16:47 μμ »

Ναι Γιάννη μίλησες  για οπτική γωνία κι συμφέροντα και το πεντόλιρο που λες ότι το έχεις πάρει μέταλλο συν 10% εγώ σου το εχω ζητήσει δύο φορές τουλάχιστον και σε πολύ ποιο υψηλή τιμή και δεν το έδωσες γιατί το θεωρείς συλλεκτικό  τώρα όλα τα άλλα ειναι για περάσει η ώρα να πάμε για ψάρεμα
Καταγράφηκε
milou
Πλατινένιο

«Καιρόν πρόσμενε»

Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Μάιος 06, 2015, 07:32:37 μμ »

Ναι Γιάννη μίλησες  για οπτική γωνία κι συμφέροντα και το πεντόλιρο που λες ότι το έχεις πάρει μέταλλο συν 10% εγώ σου το εχω ζητήσει δύο φορές τουλάχιστον και σε πολύ ποιο υψηλή τιμή και δεν το έδωσες γιατί το θεωρείς συλλεκτικό  τώρα όλα τα άλλα ειναι για περάσει η ώρα να πάμε για ψάρεμα

Μου το ζήτησες  και σου είπα αν θα το δώσω θα το δώσω μεταλλο συν 10%.Μην δημιουργεις εντυπωσεις.Ψάξε τα μυνήματα σου να το διαπιστωσεις.

Σου είπα δεν το δίνω γιατί δεν έχω αναγκη να το δώσω.Λες ψέμματα και εκτίθεται στα ματια μου.
Καταγράφηκε

«Καιρόν πρόσμενε»
milou
Πλατινένιο

«Καιρόν πρόσμενε»

Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Μάιος 06, 2015, 07:34:26 μμ »

Κοιτά εδώ να δεις ποια είναι η άποψη μου.Γιατί να την αλλάξω;

http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=8191.msg89930#msg89930
Καταγράφηκε

«Καιρόν πρόσμενε»
babis
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Μάιος 06, 2015, 07:40:06 μμ »

Γιάννη ούτε εντυπώσεις δημιουργό ούτε κάτι άλλο και βρες εσύ το μήνυμα  και ούτε πουλάω εγώ κάθε μήνα και δεν εχω και κανένα πρόβλημα να κλείσετε  απο αύριο τις πωλήσεις να δούμε τους συλλέκτες εδώ μέσα και τους αναγνώστες και αυτά που γράφεις να τα σκεφτεσαι ποιο πολύ γιατί για το συγκεκριμένο νόμισμα ήταν η αφορμή να λογομαχήσουμε και με τον Παναγιώτη αν θυμάσαι λοιπόν άσε τώρα αυτα και σε παρακαλώ μετά απο ωρίμου σκέψεις να είναι οι απαντήσεις σου πάντα φιλικά Μπάμπης
Καταγράφηκε
babis
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Μάιος 06, 2015, 07:42:37 μμ »

Ρε Γιάννη θα μας τρελάνεις αυτά που γραφόταν το 2013 μας λες τότε είχαμε Ν.Δ και τώρα ειναι ΣΥΡΙΖΑ οι τιμές έχουν αλλαξει   και η ζήτηση   
Καταγράφηκε
babis
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Μάιος 06, 2015, 07:44:40 μμ »

τέλος πάντων για να μην φτάσουμε στα άκρα όταν βρεις πεντόλιρο να μου το παίρνεις με 10% και θα μου το πουλάς με 20% να είσαι πάντα κερδισμένος   
Καταγράφηκε
milou
Πλατινένιο

«Καιρόν πρόσμενε»

Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Μάιος 06, 2015, 07:45:39 μμ »

Ας το ληξουμε εδώ γιατί θα χαλασουμε τις καρδιές μας και δεν κανει.Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν επι προσωπικού.Εσύ το έκανες.Όταν μιλησα για συμφέροντα πως εσύ παρεξηγηθηκες;Απο την στιγμη μάλιστα που είσαι παντα αγοραστης και οτι υποστήριζω είναι υπέρ σου;; Απορία Απορω πραγματικα.
Καταγράφηκε

«Καιρόν πρόσμενε»
nikos11
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Μάιος 06, 2015, 07:50:24 μμ »

Το ξέρω ότι κάποιοι θα σκεφθούν ή θα πουν τι ανακατεύεσαι εσύ με αυτά Σαρκασμός, εγώ όμως θα πω την άποψή μου Άνεση.
- Μην συγκρίνουμε υπεραξίες ή υποαξίες που δημιουργούνται στη ρηχή ελληνική αγορά και ειδικά όταν αναφερόμαστε σε νομίσματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος.
- Μην συγκρίνουμε υπεραξίες σύγχρονων πεντόλιρων με υπεραξίες παλαιότερων συλλεκτικών λιρών και μισόλιρων. Ούτε αντίστροφα. Η σωστή σύγκριση είναι υπεραξία proof πεντόλιρου 1887 με proof λίρα 1887 ή υπεραξία BU πεντόλιρου 2012 με BU λίρα 2012. Και εκεί νομίζω υπερτερεί το πεντόλιρο της λίρας.
- Άλλο πράγμα η υπεραξία, άλλο ο συλλεκτισμός, άλλο τι θέλω, άλλο τι μπορώ.
Αυτά προς το παρόν και αφού δω αντιδράσεις Στριφογύρισμα ματιών μπορεί να συνεχίσω Σαρκασμός.
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement