ΝΙΚΟΣ Ρ.
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« στις: Απρίλιος 23, 2015, 07:33:34 πμ » |
|
Καλημέρα σε όλους.!! Είμαι νέος στο στέκι συλλεκτών και ειλικρινά είναι πολύ ενδιαφέρον.! Κατασκευάζω εξ' ολοκλήρου και συλλέγω κομπολόγια εδώ και 2-3 χρόνια...Υπάρχει κανείς που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 26, 2015, 08:23:59 πμ » |
|
Γειά σου Νίκο, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ανάμεσά μας και συλλέκτες κομπολογιών. Με τι υλικά τα κατασκεύαζεις?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SYMEOU13
|
|
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 26, 2015, 09:44:33 μμ » |
|
Καλως ηρθες!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ Ρ.
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 27, 2015, 07:15:14 πμ » |
|
Γειά σου Νίκο, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ανάμεσά μας και συλλέκτες κομπολογιών. Με τι υλικά τα κατασκεύαζεις?
Ξεκίνησα με απλά ξύλα αλλά πλέον κατασκευάζω από κόκαλα, κέρατα, διάφορα εξωτικά ξύλα, κεχριμπάρι Ινδονησίας και μερικές χάντρες από μικρά κομμάτια κοραλλιού που βρέθηκαν στα χέρια μου.!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
euritos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 27, 2015, 09:57:35 πμ » |
|
Εντυπωσιακος Ωραιο χομπι βασικα το βρισκω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
yiorgos131313
|
|
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 27, 2015, 10:20:44 πμ » |
|
Ξεκίνησα με απλά ξύλα αλλά πλέον κατασκευάζω από κόκαλα, κέρατα, διάφορα εξωτικά ξύλα, κεχριμπάρι Ινδονησίας και μερικές χάντρες από μικρά κομμάτια κοραλλιού που βρέθηκαν στα χέρια μου.! Δεν μας ανεβάζεις και μερικες φωτο να δουμε??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
euritos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 27, 2015, 10:48:04 πμ » |
|
+1 Γειά σου Νίκο, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ανάμεσά μας και συλλέκτες κομπολογιών. Με τι υλικά τα κατασκεύαζεις?
Ξεκίνησα με απλά ξύλα αλλά πλέον κατασκευάζω από κόκαλα, κέρατα, διάφορα εξωτικά ξύλα, κεχριμπάρι Ινδονησίας και μερικές χάντρες από μικρά κομμάτια κοραλλιού που βρέθηκαν στα χέρια μου.! Δεν μας ανεβάζεις και μερικες φωτο να δουμε??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ Ρ.
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 27, 2015, 10:57:57 πμ » |
|
+1 Γειά σου Νίκο, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ανάμεσά μας και συλλέκτες κομπολογιών. Με τι υλικά τα κατασκεύαζεις?
Ξεκίνησα με απλά ξύλα αλλά πλέον κατασκευάζω από κόκαλα, κέρατα, διάφορα εξωτικά ξύλα, κεχριμπάρι Ινδονησίας και μερικές χάντρες από μικρά κομμάτια κοραλλιού που βρέθηκαν στα χέρια μου.! Δεν μας ανεβάζεις και μερικες φωτο να δουμε?? Ναι φυσικά θα ανεβάσω κάποια στιγμή.!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
splros_collec
|
|
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 27, 2015, 11:33:00 πμ » |
|
Καλως ηρθες Νικο ,καλη συνεχεια!! Ανεβασε καμια φωτογραφια να δουμε..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 27, 2015, 01:31:04 μμ » |
|
Καλως ηρθες στο στεκι!! Εχω εναν φιλο που εχει μια τεραστια συλλογη απο κομπολογια.Ειναι φοβερη οποτε παω στπιτι του την χαζευω με τις ωρες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
|
lefmaggos
|