sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:07:53 μμ » |
|
Υ.Γ ο Παναγιωτης φυσικα δεν λαμβανει μερος..ειναι στην Α1 Ο Παναγιώτης μπορεί να λάβει μέρος εκτός συναγωνισμού, να κάνει τον "λαγό". :-)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #61 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:13:16 μμ » |
|
Τώρα το είδα το post. Γιάννη (milou) πολύ καλή η μηχανή που απέκτησες , δείχνει πάρα πολύ καλή η λειτουργία του macro. Lucky Louk , τι ακριβώς ζητάς από την φωτογράφηση νομισμάτων , πόσο βαθειά βάζεις το χέρι στην τσέπη και πόσο χρόνο διατίθεσαι να αφιερώσεις ??
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 09, 2015, 06:21:56 μμ από zobels »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #62 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:15:10 μμ » |
|
Lucky Louk (#2) Χρησιμοποιώ μια Nikon Dslr , και κάνω χρήση macro φακών .............έχω παίξει μέχρι 60αρι αλλά όνειρο μου είναι κάτι σε πιο μεγάλο distance με δυνατό focus (+αντικραδασμικό) ......Κόστος μεγάλο εξού και έχω κολλήσει ακόμη.
Αν θές κάτι με καλό αποτέλεσμα , fair value , ταχύτητα + χρόνο ώστε να μην σε κάνει κάποτε να βαρεθείς .........ψηφίζω antonis chaniotis option ......καλή ποιότητα /τιμή/αποτέλεσμα , ταχύτητα + χρόνος , ωραίες φυσικές φώτο με ευκρίνεια.
Βέβαια Υπάρχει και το επόμενο level /demand αλλά εκεί δίνεις χρήμα , χρόνο και μετράς τη διάθεση σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #63 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:19:29 μμ » |
|
Και προηγείται ο Chaniotis, με ρεκόρ ερασιτεχνικής κατηγορίας και άλμα στα 8 μέτρα και 40 εκατοστά!
Καλά, φοβερά και τα δύο... Τον Αρχιμήδη, δεν τον πρόλαβα δυστυχώς, μάλλον το κορυφαίο νόμισμα της σειράς...
Αλλά και το πουλάκι , λεπτομέρεια στο φτερό... Αφού το βλέπω και το ακούω να κράζει!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #64 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:21:11 μμ » |
|
Και προηγείται ο Chaniotis, με ρεκόρ ερασιτεχνικής κατηγορίας και άλμα στα 8 μέτρα και 40 εκατοστά!
Καλά, φοβερά και τα δύο... Τον Αρχιμήδη, δεν τον πρόλαβα δυστυχώς, μάλλον το κορυφαίο νόμισμα της σειράς...
Αλλά και το πουλάκι , λεπτομέρεια στο φτερό... Αφού το βλέπω και το ακούω να κράζει!!!
παιζω μονος και προηγουμαι σφυρα το !!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #65 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:22:35 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #66 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:30:54 μμ » |
|
Λούκι Λούκ (#2) Χρησιμοποιώ μια Nikon Dslr , και κάνω χρήση macro φακών .............έχω παίξει μέχρι 60αρι αλλά όνειρο μου είναι κάτι σε πιο μεγάλο distance με δυνατό focus (+αντικραδασμικό) ......Κόστος μεγάλο εξού και έχω κολλήσει ακόμη.
Αν θές κάτι με καλό αποτέλεσμα , fair value , ταχύτητα + χρόνο ώστε να μην σε κάνει κάποτε να βαρεθείς .........ψηφίζω antonis chaniotis option ......καλή ποιότητα /τιμή/αποτέλεσμα , ταχύτητα + χρόνος , ωραίες φυσικές φώτο με ευκρίνεια.
Βέβαια Υπάρχει και το επόμενο level /demand αλλά εκεί δίνεις χρήμα , χρόνο και μετράς τη διάθεση σου.
Επειδή οι φωτογραφικές μου γνώσεις είναι στο επίπεδο ενός απλού χρήστη (με λίγη ερασιτεχνική εμπειρία στην λήψη νομισμάτων) νομίζω πως θα ακολουθήσω την προτροπή των sac και chrysos. Λέω να ξεκινήσω με μια compact (με καλό macro) και στην πορεία θα ακούσω τις ανάγκες μου... Και μάλλον είμαι μεταξύ Δώρας κ Αντώνη... Νομίζω η μηχανή της Δώρα θα έδινε καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ του Αντώνη θα ήταν πρακτικότερη??? Πόσο στοιχίζει ένα copystand?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #67 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:34:39 μμ » |
|
Η σειρά μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #68 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:38:28 μμ » |
|
To copystand δεν ξεπερνάει τα 100€ ....για compact βρίσκεις με πολύ λίγα €. Αν βάλεις κ κάνεις χρήση με compact , θα χρειαστείς και άλλα σύνεργα .........κοίτα τον Αντώνη....πάει τη μηχανή στο νόμισμα ακολουθεί το φυσικό φωτισμό . Αν φέρεις το νόμισμα στο φακό (μέσω copystand) τότε απαιτούνται λύσεις φωτισμού (θα έχεις σκιάσεις) ....εκτός αν κάνεις λήψεις σε ώρες ηλιακού φωτός (που διαχύεται ομοιόμορφα) .....το βιβλίο του chrysos θα σου γεννήσει καλλιτεχνικές ανησυχίες, σωστές κατευθύνσεις .......Καλή Αρχή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #69 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:41:21 μμ » |
|
και οι δικες μου!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #70 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:42:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #71 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:43:19 μμ » |
|
Δωρα εκανες ζαβολια εχεις βγαλει την καψουλα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #72 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:45:39 μμ » |
|
Sac και Δώρα , πολύ ωραίες οι λήψεις σας !!!!!!!!!!!!!!!!!
* Sac , η τελευταία με το obverse * Δώρα , αυτή που φαίνεται το Deep Cameo (obverse-reverse)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cellophan
|
|
« Απάντηση #73 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:46:38 μμ » |
|
Lucky, δεν μπορώ να βγάλω τώρα, αλλά δες εδώ. Αυτές τις έβγαλα την πρώτη μέρα που πήρα την Panasonic......αν μη τι άλλο παίζει ρόλο και το αποτέλεσμα σε σχέση με την προσπάθεια ή το steepness της καμπύλης εκμάθησης αν θέλεις........ http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=18176.0
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #74 στις: Απρίλιος 09, 2015, 06:47:45 μμ » |