Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 09:28:55 πμ
Σελίδες: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Sovereign 1917 Λονδίνου  (Αναγνώστηκε 33592 φορές)
0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
paulinaj
Χρυσό μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιούνιος 24, 2015, 12:57:05 μμ »

Εαν η λιρα ηταν κοπια για ποιο λογο να μην την θεσει η PCGS κατευθειαν σαν counterfeit δηλαδη πλαστη? Θα ηταν το ευκολοτερο για αυτους και θα ξενοιαζαν κιολας απο ολες τις ευθυνες.

Απλα δεν μπορουν να πουν οτι ειναι κοπια

μα ακριβως...εαν ειναι κοπια το λες και τελος...αρα? τι παίζεται?
Καταγράφηκε

«μη μου τους κύκλους τάραττε»
Smartmorpheus
Πλατινένιο

Φύλο: Άντρας

Προφίλ WWW
« Απάντηση #76 στις: Ιούνιος 24, 2015, 12:57:24 μμ »

Πωλίνα στο λαιμό στο κάτω μέρος  κοίταξε το κομμάτι σου ειναι κόπια φτιαγμένο για την υπεραξία της σπανιοτητας δηλαδη τα καρατια ειναι κανονικα το θεμα ειναι να μπορεσεις να δεις μονη σου τις διαφορες.
Καταγράφηκε

If you r good at something never do it for free...
paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιούνιος 24, 2015, 12:59:20 μμ »

Μα αυτο σου λενε απλως στο λενε καλωπισμενα...

Γιατί να μου το πουν καλωπισμένα??? έχουμε δεσμό και να μη με στεναχωρήσουν? για αυτο το στέλνω σε αυτους να μου πουν κυρά αη παρατα μας με την καλπικη που μας έφερες....αλλα δε στο λεει σου λεει οπως οι γιατροι μετα απο μεγαλο χειρουργείο μόνο ο Θεος!!!! Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

Smartmorpheus
Πλατινένιο

Προφίλ WWW
« Απάντηση #78 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:00:18 μμ »

Εχεις δίκιο Πωλίνα αλλά αυτοι είναι οι κανόνες τους και αυτή η πολιτική τους.
Καταγράφηκε

paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:00:31 μμ »

Πωλίνα στο λαιμό στο κάτω μέρος  κοίταξε το κομμάτι σου ειναι κόπια φτιαγμένο για την υπεραξία της σπανιοτητας δηλαδη τα καρατια ειναι κανονικα το θεμα ειναι να μπορεσεις να δεις μονη σου τις διαφορες.

Κοιτάω αλλααααααααααα δε το έχω αγαπημένε μου εγω! δηλαδή σε τοσο βαθιά νερά δε κολυμπάω...για αυτο και το έστειλα...
Καταγράφηκε

paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:04:58 μμ »

Εχεις δίκιο Πωλίνα αλλά αυτοι είναι οι κανόνες τους και αυτή η πολιτική τους.

Οκ δε διαφωνώ αλλά...αυτό το αμφίρροπο δεν είναι απάντηση τους...
Καταγράφηκε

Smartmorpheus
Πλατινένιο

Προφίλ WWW
« Απάντηση #81 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:07:50 μμ »

Κοιτάω αλλααααααααααα δε το έχω αγαπημένε μου εγω! δηλαδή σε τοσο βαθιά νερά δε κολυμπάω...για αυτο και το έστειλα...

Αγαπημένη μου ( μου άρεσε ) δες εδω..
Καταγράφηκε

paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:07:53 μμ »

Παιδιά η λίρα είναι κόπια
Δεν ξέρω με ποιόν όρο τις απορρίπτουν αλλά έχω ακούσει ότι ο τρόπος παράδοσης στον κάτοχο είναι ίδιος
Σε ένα φακελάκι χωρίς χαρτί και χωρίς τπτ.

Επίσης καλό είναι όταν πιστεύουμε ότι έχουμε μια πολύ σπάνια λίρα που κάνει 15 + πρώτα να συμβουλευόμαστε κάποιον dealer και μετά να πράττουμε για να γλιτώνουμε την ταλαιπωρία.

Πήγα και το είδα καράτια,βάρος σε ντίλερ πριν φύγει για γαλλια... και αυτος το ιδιο με μικρό ποσοστό οτι είναι γνήσια  Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

Smartmorpheus
Πλατινένιο

Προφίλ WWW
« Απάντηση #83 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:08:28 μμ »

Καταγράφηκε

Parker
Πλατινένιο

Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει!

Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:08:35 μμ »

H oυσία είναι ότι σου πήρανε το πενηντάρι και δε στο είπανε και καθαρά για να τη στείλεις στην άλλη εταιρεία να σου ξαναπάρουν άλλο ένα πενηντάρι. Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

verba volant, scripta manent
paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:13:02 μμ »

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι υπάρχει αλλά είναι αχνή! φαίνεται με λούπα!  Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:14:25 μμ »

H oυσία είναι ότι σου πήρανε το πενηντάρι και δε στο είπανε και καθαρά για να τη στείλεις στην άλλη εταιρεία να σου ξαναπάρουν άλλο ένα πενηντάρι. Κλείσιμο ματιού

ετσι!!!!! Σαρκασμός
Καταγράφηκε

paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:15:25 μμ »

Εμένα πάλι στην NGC που εχω στειλει μαζι με αλλα νομίσματα 2 φορες λίρες του 17 που δεν τις πιστοποιησαν με χρεωσαν κανονικα.

Στειλε τους μειλ και απαιτησε να μην σε χρεωσουν.Στην NGC δεν με χρεωσαν.
Δυστυχως Παυλινα αν το νομισμα δεν μπει σε κουτι κανεις δεν προκειται να δωσει τα χιλιαρικα που αξιζει αν ειναι γνησιο....
Κατά την προσωπική μου άποψη το "κλειδί" βρίσκεται στις παραπάνω δύο τοποθετήσεις.

Η συγκεκριμένη λίρα είναι πολύ σπάνια και πολύ ακριβή.
Ταυτόχρονα όμως, λόγω ακριβώς του εξαιρετικά υψηλού συλλεκτικού premium, φαίνεται έχουν εμφανισθεί εξαιρετικής ποιότητας αντίγραφά της!!!

Εγείρει λοιπόν έντονα ερωτηματικά και προβληματισμό, ότι και οι δύο εταιρείες στο παρελθόν δεν δέχθηκαν να πιστοποιήσουν το συγκεκριμένο νόμισμα.
Νομίζω ο λόγος είναι ότι σε περίπτωση που το αγοράσει κάποιος ως γνήσιο, με τη "βούλα" κάποιας από τις δύο εταιρείες, και τελικά όμως αποδειχθεί -με τον ένα ή άλλο τρόπο!- πλαστό, ενδεχομένως να αναζητηθούν ευθύνες από την εταιρεία που πιστοποίησε τη γνησιότητά της.

Οπότε, με την αντιεπαγγελματική λογική, του "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά" αποφεύγουν τελικά (απεκδύονται δηλαδή της επαγγελματικής τους ευθύνης) και οι δύο εταιρείες να το πιστοποιήσουν ως γνήσιο, για να μην "μπλέξουν" ενδεχομένως σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή.
Προσωπικά δεν μπορώ να δώσω άλλη ερμηνεία, στο ότι διαφορετικά άτομα, έχουν στείλει σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, διαφορετικά νομίσματα και στις δύο εταιρείες, οι οποίες όμως τελικά αρνήθηκαν να τις πιστοποιήσουν.

Το δεύτερο σχόλιο που παραθέτω έχει ιδιαίτερη αξία, λόγω του γεγονότος ότι τέτοιο νόμισμα, σε τέτοια τιμή, με τόσα καλά αντίγραφα εκεί έξω, κανείς δεν πρόκειται να δώσει ένα σκασμό λεφτά να το αγοράσει αν δεν είναι πιστοποιημένο.  Λύπη

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι το νόμισμα, λόγω της αξίας του, πρέπει να σταλεί και στην NGC για πιστοποίηση και σε περίπτωση που γυρίσει και από εκεί απιστοποίητο, πράγμα που απεύχομαι αλλά θεωρώ πιθανό, τότε μάλλον η κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο...!!!  Αναποφασιστικότητα Ντροπή Λύπη

Σε όλα έχεις δίκιο καλέ μου Γιώργο!!!!!!και αδιέξοδο!!! Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

Hannibal
Αργυρό μέλος

"carpe diem"

Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:29:37 μμ »

Προσωπικά δεν μπορώ να δώσω άλλη ερμηνεία, στο ότι διαφορετικά άτομα, έχουν στείλει σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, διαφορετικά νομίσματα και στις δύο εταιρείες, οι οποίες όμως τελικά αρνήθηκαν να τις πιστοποιήσουν.

Δεν είναι ακριβώς ίδιες περιπτώσεις. Ο Γιάννης είδε το νόμισμα που έστειλε πιστοποιημένο από τη μία εταιρεία. Η δεύτερη ήταν που του το γύρισε σε πτωματοσακούλα.

Για να΄μαι ειλικρινής δεν μπορώ να το καταλάβω πολύ καλά αυτό!
Δηλαδή το νόμισμα το είχε ήδη πιστοποιήσει η μία εταιρεία και μετά το ξαναέστειλε για πιστοποίηση στην άλλη εταιρεία...;!   Αναποφασιστικότητα Απορία
Καταγράφηκε
Parker
Πλατινένιο

Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει!

Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:31:15 μμ »

Ναι, για αναβάθμιση.
Καταγράφηκε

verba volant, scripta manent
Σελίδες: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
  Εκτύπωση