ποιος ξερει τι συμβαινει στα αληθεια..αυτο που μας δειχνει σαν χαζο χωρις σοβαροτητα ισως ειναι αληθεια..
Μάνο, με όλο το σεβασμό στην οποιαδήποτε άποψη (επομένως και στην ανωτέρω):
Είναι λάθος αυτή η αντιμετώπιση.
Και το γιατί είναι λάθος, το βλέπεις σε πολλές περιπτώσεις: Σώρρας, νερό Καματερού, μας ψεκάζουν, αντιεμβολιαστικό κίνημα (αυτό είναι νέο φρούτο, και μαζικά επικίνδυνο για παιδιά).
Το "ισως ειναι αληθεια" είναι ακριβώς αυτό που δίνει σε τύπους σαν το Σώρρα τη δυνατότητα να αποσπούν "την προσοχή της κοινής γνώμης", με ότι συνέπειες μπορεί αυτό να έχει.
Η δικιά μου άποψη (αφού λες τη δικιά σου, να πω κι εγώ τη δικιά μου) είναι ότι αυτά που διάβασα (στο blog) και είδα (στην εκπομπή του Μπαξεβάνη) δεν τεκμηριώνουν τίποτα.
Και ότι εξυπηρετούν μόνο τη διέγερση του κοινού αισθήματος στο ότι τα διάφορα που συμβαίνουν δεν οφείλονται στα προφανή και αποδεδειγμενα, μετρημένα κουκιά, που αποδεικνύουν γιατί συνέβησαν, αλλά σε κάτι "άλλο", κρυφό (μας το κρύβουν), προϊόν συνομωσίας, που κάποιοι αυτόκλητοι "αποκαλυψίες" μας καλούν να μας δείξουν.
Δείχνουν κάτι?
Εγώ λεώ όχι. Μόνο εντυπώσεις δημιουργούν.
Αλλά εύπιστοι (που πείθονται από εντυπώσεις και μόνο) πάντα υπάρχουν. Και απ' ότι φαίνεται, αρκετοί.