d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #45 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:37:44 μμ » |
|
Αντώνη και Θεοδώρα παλιάς κοπής για να πούμε οτι τις βρήκαμε απο τον παπού μας που έχει περάσει 20ετια και παραγραφετε ο φόρος ?? Παλιό αλλά δεν νομιζω να πιάνει πλεον
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #46 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:40:40 μμ » |
|
Η Θεοδώρα ήταν η μητέρα του Κωσταντίνου?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
zanteco
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #47 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:41:05 μμ » |
|
οκ να είσαι καλά για τις συμβουλές σου σε ευχαριστώ
Παρακαλώ και θα σου δώσω μία συμβουλή αγοράς σε μήνυμα αλλά πρέπει να έχεις υπομονή για διπλασιάσεις σίγουρα τα λεφτά που θα επενδύσεις κύριε babis.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #48 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:43:06 μμ » |
|
Η Θεοδώρα ήταν η μητέρα του Κωσταντίνου?
Αυτόματη διόρθωση απο κινητο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
zanteco
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #49 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:43:53 μμ » |
|
Απο τον zanteco' Άξιότιμοι σεβαστοί και κύριοι συλλέκτες θα επενδύσω σε χρυσό το ποσό των 300.000 χιλάδων ευρώ το οποίο είναι χρήμα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ από το Χ.Α.Α. αλλο έχω μεγάλα πακέτα μετοχών blue chips αλλο είμαι επενδυτής του χρηματιστηρίου από το 1997 και έχω βγάλει πολλά λεφτάΕμας τι μας νοιαζει οεοοοοο αμα εχεις Λ7 (που δεν εχεις' αλλα λεμε τωρα ) πασαρελα κανεις? γκομενα θες? Εγω σου λεω οτι δεν εχεις ουτε 0.50-0.60 του € να παρεις μια φρατζολα Κυριε...... Σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας κύριε color=navy και είδατε τώρα με αποδείξεις και χειροπιαστά που λένε κύριε Αντώνη γιατί εκπομπές τύπου κυρίας Πάνια έχουν τέτοια πέραση?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #50 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:52:21 μμ » |
|
Προβοκάτσια, προβοκάτσια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
Κώστας 1979
|
|
« Απάντηση #51 στις: Μάρτιος 09, 2015, 08:04:45 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Si vis pacem,parabellum.
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #52 στις: Μάρτιος 09, 2015, 10:13:37 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #53 στις: Μάρτιος 09, 2015, 10:27:06 μμ » |
|
Αφού ξέρεις από χρηματιστήριο και προφανώς για να κάνεις κινήσεις μόνος σου, είσαι trader, ξεκίνα να αγοράζεις σιγά σιγά, και παίζε με αγορά-πώληση, με χαρτιά χρυσού και σε φυσική μορφή συγχρόνως, και χτίσε την θυρίδα σου σίγα σιγά...είσαι μεθοδικός, ξέρεις να μελετάς, easy job for you...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SYMEOU13
|
|
« Απάντηση #54 στις: Μάρτιος 09, 2015, 11:04:33 μμ » |
|
Φιλε zanteco στοιχηματισε τις 300.000 ευρω στην ΑΕΚ να περασει στο κυπελο και ασε τις λιρες, σε δυο ωριτσες θα εισαι πολυεκατομυριουχος!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
yiorgos131313
|
|
« Απάντηση #55 στις: Μάρτιος 10, 2015, 09:50:09 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zanteco
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #56 στις: Μάρτιος 10, 2015, 02:58:16 μμ » |
|
Αφού ξέρεις από χρηματιστήριο και προφανώς για να κάνεις κινήσεις μόνος σου, είσαι trader, ξεκίνα να αγοράζεις σιγά σιγά, και παίζε με αγορά-πώληση, με χαρτιά χρυσού και σε φυσική μορφή συγχρόνως, και χτίσε την θυρίδα σου σίγα σιγά...είσαι μεθοδικός, ξέρεις να μελετάς, easy job for you... Kύριε dimmarko αγοράζω και πουλάω μετοχές στο χρηματιστήριο από το 1996 μέχρι σήμερα και απόκτησα αυτήν την εμπειρία που έχω μέχρι σήμερα διαβάζωντας ισολογισμούς εταιρειών και είχα την τύχη στα πρώτα μου βήματα να ΄γνωρίσω και να γίνουμε εραστές μία διευθύντρια τότε της XIOSBANK που αυτή με εκπαίδευσε και με έμαθε πως να ανακαλύπτω τα καλά χαρτιά,πως να τα ελέγχω και γενικά πως να αγοράζω και να πουλώ και μου είχε πει ότι αν δεν μπορέσεις μόνος σου να μάθεις να επενδύεις στο χρηματιστήριο μην ασχοληθείς καθόλου γιατί αν μπλέξεις με χρηματιστές θα χάσεις τα λεφτά σου γιατί οι περισσότεροι είναι απατεώνες με την έννοια ότι συνήθως ξεφορτόνται τα μη καλά χαρτιά που έχουν σε ανίδεους πελάτες τους και όσο για την πρόταση σου για τα χαρτιά του χρυσού δεν θέλω να ασχοληθώ γιατί δεν ξέρω το θέμα και θα μπλέξω ενώ όπως παίζω τώρα με τις μετοχές του ελληνικού χρηματιστηρίοου τα πάω πολύ καλά και έχω βγάλει πολλά λεφτά και σε ευχαριστώ πάντως για την πρόταση σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #57 στις: Μάρτιος 10, 2015, 03:12:13 μμ » |
|
Ααααχχχχχ τι ρομαντικό! Σαν τρολ πόσα λεφτά έχεις βγάλει; Αν όντως είναι όπως τα λες, πρέπει να είσαι από τις περιπτώσεις σαν του Φόρεστ Γκαμπ. Χαζου που του πέφτουν λεφτά από τον ουρανό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
teris3
|
|
« Απάντηση #58 στις: Μάρτιος 10, 2015, 03:19:32 μμ » |