|
zanteco
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:13:42 μμ » |
|
σκεφτηκες να επενδυσεις σε κακαόδεντρα?? εχουν μεγαλη ανοδο. . Επειδή προέρχομαι από αγροτική οικογένεια δεν συμπαθώ τα αγροτικά προίοντα γιατί είναι ευπαθή και όχι προίοντα με δυνατή συνναλαγή λόγω ευπάθειας κύριε ΚΟΚΟ.Πάντως σας ευχαριστώ για την συμβουλή σας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:15:47 μμ » |
|
όνειρο ζω μην με ξυπνάτε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zanteco
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:16:41 μμ » |
|
δεν παίρνεις ένα σπίτι καλύτερα φίλε τώρα που ειναι ευκαιρία?? Καλύτερη επένδυση σίγουρα .. Στο λέω για να μην περιμένεις 10 χρόνια όταν ξαναπάει στα 200 ευρώ η λίρα... Κοψε τις βλακιες .... 10 χρόνια .... Φιλε μην τον ακούς .έχει κάτι αγγελίες η χρυσή ευκαιρία που πουλάνε λίρες στο Μενίδι και άνω Λιόσια με 200 ευρώ . μην ξεχάσεις να πάρεις το fish mazi σου Εχω λιωσει >Διονυση εχω πεσει κατω και γελαω και ηρθεη γυναικα μου απο το σαλονι να δει τι γινεται Χαίρομαι κύριε Συλλέκτα που η καταχώρηση μου εδώ σας χαρίζει τόσο άκρατο γέλωτα που είναι πηγής ευτυχίας όπως λέει και η επιστήμη της ψυχολογίας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:21:40 μμ » |
|
Κυριε zantac στον Διονυση απευθυνθηκα και οχι σε εσας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
zanteco
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:23:07 μμ » |
|
Κυριε zantac στον Διονυση απευθυνθηκα και οχι σε εσας
Eννοούσα κύριε Συλλέκτα το όλο άνοιγμα του συγκεκριμένου ποστ που έγινε η αιτία να νιώσετε τόσο μεγάλη γελαστή χαρά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:23:28 μμ » |
|
Θα περιμένεις πολλα χρονια τοτε....
Εγω αν ειχα 300.000 να επενδύσω θα έδινα
70.000 σε χρυσές Λιρες παλαιας κοπής σε καλη κατάσταση και οχι τις νέες bu.
Aυτο Θοδωρα πολλοι το ειδαν ....κανεις δε το καταλαβε ... Να τον ακουτε τον Πατρινο ειναι παλια πουτα καραβανα κατι ξερει και το λεει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:24:51 μμ » |
|
Aυτο Θοδωρα πολλοι το ειδαν ....κανεις δε το καταλαβε ... Να τον ακουτε τον Πατρινο ειναι παλια πουτα καραβανα κατι ξερει και το λεει Καλά εσυ απο ολο το θεμα αυτο πρόσεξες μόνο?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:25:25 μμ » |
|
δεν λες και σε εμάς κανένα καλό χαρτί να βγάλουμε κανένα φράγκο στο χρηματιστηριο μέχρι να κατέβει η λίρα 200 να τα πάρουμε λίρες και εμείς
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zanteco
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:27:37 μμ » |
|
Μετα λεω γιατι η εκπομπη της Αννιτα πανια παει τοσο καλα Κύριε Αντώνη η εκπομπή της κυρίας Πάνιας θά πηγαίνει πάντα καλά όσο ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ θα έχει μέσα του τα συναισθήματα της κακίας,του φθόνου,της ζήλειας για τον διπλανό του αν έχει καλύτερο αμάξι,καλύτερο σπίτι,καλύτερη γκόμενα η σύζυγο,μεγαλύτερη τσέπη,οπότε υπάρχει λογική εξήγηση για αυτό το γεγονός κύριε Αντώνη ως προς τη επιτυχία αυτών των εκπομπών.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:28:40 μμ » |
|
Aυτο Θοδωρα πολλοι το ειδαν ....κανεις δε το καταλαβε ... Να τον ακουτε τον Πατρινο ειναι παλια πουτα καραβανα κατι ξερει και το λεει Καλά εσυ απο ολο το θεμα αυτο πρόσεξες μόνο? Μ αρεσε και το χορευτικο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
zanteco
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:31:13 μμ » |
|
δεν λες και σε εμάς κανένα καλό χαρτί να βγάλουμε κανένα φράγκο στο χρηματιστηριο μέχρι να κατέβει η λίρα 200 να τα πάρουμε λίρες και εμείς
Κύριε babis μου για να βγάλουμε λεφτά στο Ελληνικο χρηματιστήριο θέλει μεθοδολογία,γνώσεις και υπομονή και δεν είναι ας πούμε περίπτωση τζόγου στον Ιπποδρομο να σας πω ένα συγκεκριμένω άλογο για να πάτε να ποντάρετε κάποια χρήματα.Το χρηματιστήριο θέλει υπομονή κυρίως για να βγάλεις χρήματα πάνω από το 100% του κεφαλαίου που θα επενδύσει κάποιος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:33:15 μμ » |
|
οκ να είσαι καλά για τις συμβουλές σου σε ευχαριστώ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zanteco
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:33:33 μμ » |
|
Κύριε ΑΝΤΟΝΙΟ1967 να είστε πάντα καλά γιατί μέ κάνατε και γέλασα πολύ με αυτό το βίντεο. Aυτο Θοδωρα πολλοι το ειδαν ....κανεις δε το καταλαβε ... Να τον ακουτε τον Πατρινο ειναι παλια πουτα καραβανα κατι ξερει και το λεει Καλά εσυ απο ολο το θεμα αυτο πρόσεξες μόνο? Μ αρεσε και το χορευτικο Ζωνιανα - Τα ζωα τρελαθηκαν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #44 στις: Μάρτιος 09, 2015, 07:36:16 μμ » |
|
Απο τον zanteco' Άξιότιμοι σεβαστοί και κύριοι συλλέκτες θα επενδύσω σε χρυσό το ποσό των 300.000 χιλάδων ευρώ το οποίο είναι χρήμα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ από το Χ.Α.Α. αλλο έχω μεγάλα πακέτα μετοχών blue chips αλλο είμαι επενδυτής του χρηματιστηρίου από το 1997 και έχω βγάλει πολλά λεφτάΕμας τι μας νοιαζει οεοοοοο αμα εχεις Λ7 (που δεν εχεις' αλλα λεμε τωρα ) πασαρελα κανεις? γκομενα θες? Εγω σου λεω οτι δεν εχεις ουτε 0.50-0.60 του € να παρεις μια φρατζολα Κυριε......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
|