Παιδια εγω ειμαι απο αυτους που λενε μπραβο τους και μαγκια τους που διωξαν την μικρη ολλανδεζα μαυτο το τροπο. Και αν ειναι να φυγουν ολοι και να παμε σε δραhμη τοτε μαζι τους.
Οταν λεμε ομως νεα ταξη πραγματων ενοουμε κατι πιο βαθυ. Αυτους που φοβατε οι νεα ταξη πραγματων τους εβαλε φυλακη.
Τωρα, ελπιζω να ειναι οπως δειhνουν τα πραγματα και να ειναι νταηδες και δικαιοι.
ο φοβος μου ειναι οτι εφαρμοζεται απο τοτε ακομα και σημερα η οικον. πολιτικη Ανδρεα Παπαντρεου στα επομενα σταδια της. Θελω να πω ο Σιμιτης δεν ανελαβε τυhαια, μετα ειhαμε (απο το ιδιο κλαδη) τον παπακωνσταντινου, παπαδημο, στουρναρα .......... και το πιο καλο ειναι οτι για να μπει στα πανεπιστιμιο Εσεξ ο Βαρουφακης πηρε και παρεδωσε συστατικη επιστολη απο τον Ανδρεα Παπανδρεου.
Ελπιζω οι φοβοι μου να ειναι απλα φοβοι και οπως ειπα πιο πανω μακαρι να ειναι νταηδες και δικαιοι.
Ειδομεν.
Δεν θα συμφωνησω απολυτα φιλε .
Νομιζω το σλογκανακι που με ειλικρινεια πριν καιρο ακουστηκε απο τον Αλεξακο δινει την σωστη οπτικη γωνια.
<Η Ευρωπαικη Ενωση δεν ειναι φετιχ!!!>
Δηλαδη θα προσπαθησουμε να ξελασπωσουμε εντος , και θα βγουμε ΜΟΝΟ αν ειναι αναγκαιο!!!
Οποιος θελει εξω με την μια προχωρα προς Ανταρσια
(διοτι και ο Κουτσουπας μας δουλευει κανονικα για οποιον το εχει καταλάβει.)
Μαλλον παρασυρθηκα και γραφω πολυ