exmim
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 28, 2015, 06:43:34 μμ » |
|
Ανεβάζοντας ενα νόμισμα για αξιολογήσει αυτό που ελπίζω ειναι να πάρω οσο περισσότερες γνώμες , να εκμεταλλευτώ την εμπειρία σας και τις γνώσεις . Ελπίζω να έχετε όρεξη να ασχοληθείτε και με χαμηλής αξιας νομισματα γιατι εγω μονο κερδισμένος μπορώ να βγω . Να γίνει μια συζήτηση για το νόμισμα ,που ξεκινά η φθορά , που πάσχει ένα νόμισμα ,πως να διακρίνουμε το καθάρισμα , από πού προκύπτει ο βαθμός , τι βλέπεται ? που εγω δεν βλέπω γιατι πολύ απλα δεν ξέρω που να κοιτάξω ( και αν ίσως σε κάποια ξέρω) , μην ξεχνάμε ότι μας διαβάζουν 100αδες αλλοι νεοι συλλέκτες ….. Στον Γεώργιο Α μου λείπει το μονόλεπτο του 1870 και τα χρυσά βέβαια (για το 50Λ 1868 ουτε λεξη) , τα υπόλοιπα τα ειχα συμπληρώσει πριν πάω φαντάρος το 1985 , η κατάσταση τους? G,VG,αιντε F . Αποφάσισα τωρα να την αναβαθμίσω οσο μπορώ , μακάρι να την κάνω όλη VF – XF φιλικά Ευθυμης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 28, 2015, 06:56:09 μμ » |
|
Xf καθαρισμένες είναι Μίμη! Ίσως δε παίρνεις πολλές απαντήσεις γιατί συμφωνούν με τους προηγουμενους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 28, 2015, 07:05:32 μμ » |
|
Να είσαι καλά Γιώργο , ευχαριστω ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 29, 2015, 12:24:51 πμ » |
|
Να μην ανοιγω αλο θεμα ....Ενα μονόλεπτο προς αναβάθμιση του παλαιού ...μικρο τιραζ 397.600 κομμάτια. Απο κατάσταση πως το βλέπετε ? (όσο γίνετε απο τις φωτογραφίες μου) . οι δυο ειναι με λάμπα μέσα στο σπίτι και οι άλλες δυο έξω στον ήλιο .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 30, 2015, 05:40:50 μμ » |
|
Ακυκλοφορητο του 1879 με μονο μειον το σημαδι? στο προσωπο του Γεωργιου,Χαιρετω γιαννης.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 30, 2015, 05:50:00 μμ από giannist »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 30, 2015, 05:43:06 μμ » |
|
Σιγουρα μπαινει σε μια συλλογη Χαμηλων αξιώσεων και την Οριοθετώ στο Vf-30,5,αλλα δεν είναι αυτό που λεμε Εμπορευσιμη(κοινη ημερομηνια,στραβο πατημα,καθαρισμενη ευτυχως καλα).Εξαιρετικη δεν την λες και η αξια της είναι οσο αγορασθηκε.Στην καλη εποχη πριν 5-10 χρονια εβρισκες στην λεσχη εξαιρετικη με 10 ευρω.Χαιρετω,γιαννηςτ.
+1 Εάν πεις σε Συλλεκτη ότι η δεκαρα αυτή είναι Εξαιρετικη θα σε κοιταξει με Συμπαθεια!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 30, 2015, 06:36:10 μμ » |
|
Ακυκλοφορητο του 1879 με μονο μειον το σημαδι? στο προσωπο του Γεωργιου,Χαιρετω γιαννης.
Σε ευχαριστώ Γιάννη χαίρομαι που είσαι εδώ . . Ευθύμης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 30, 2015, 06:39:57 μμ » |
|
Σιγουρα μπαινει σε μια συλλογη Χαμηλων αξιώσεων και την Οριοθετώ στο Vf-30,5,αλλα δεν είναι αυτό που λεμε Εμπορευσιμη(κοινη ημερομηνια,στραβο πατημα,καθαρισμενη ευτυχως καλα).Εξαιρετικη δεν την λες και η αξια της είναι οσο αγορασθηκε.Στην καλη εποχη πριν 5-10 χρονια εβρισκες στην λεσχη εξαιρετικη με 10 ευρω.Χαιρετω,γιαννηςτ.
+1 Εάν πεις σε Συλλεκτη ότι η δεκαρα αυτή είναι Εξαιρετικη θα σε κοιταξει με Συμπαθεια!!! θα έχεις ακούσει για την κουκουβάγια και το κουκουβαγιοπουλο? αυτό εχω πάθει και πιστεύω οτι όλοι οι συλλέκτες το παθαίνουν αυτο , άλλοι πολύ άλλοι λίγο γι αυτό εξαλου υπάρχει η online εκτίμηση ....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 30, 2015, 06:59:14 μμ » |
|
Διατηρώ μονο μια επιφύλαξη για το αν ειναι καθαρισμένη η οχι η δεκαρα . Πιστεύω οτι όντος ειναι σημάδι φυσιολογικής φθοράς , εξαλου εχει σχεδον τον ιδιο αποχρωματισμο και το ταλιρο στην φωτογραφεία απο τον κατάλογο του Καραμητσου . Ευθυμης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 30, 2015, 08:05:40 μμ » |
|
Καθαρισμενη!!!αστην(περιββαλον δωματιου) εξω να ξαναγινει η Πατινα,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 30, 2015, 08:20:05 μμ » |