epop
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 09, 2015, 09:15:24 μμ » |
|
τα πρωτα τα πουλησε 28/12.οποτε αυτες τις μερες παραλαμβανουν και θα πεσουν οι κοκκινες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 09, 2015, 09:44:23 μμ » |
|
Δεν βλέπω γιατί υπάρχει θέμα.. Στην περιγραφή λέει ασημί ή χρυσός. Μετά έχει επιλογή να διαλέξεις ποιο από τα δύο θες. Η τιμή αλλάζει ανάλογα με την επιλογή σου. Ξεπουλήσει και δεν υπάρχει πια.Αν ήταν απατεώνας γιατί να το βγάλει;Θα το έκανε μέχρι να φάει κόκκινη.
Και εγώ έχω βάλει private listing στα δικά μου,για τον απλό λόγο ότι δεν θέλω να μπαίνει ο καθένας και να βλέπει τι έχω κάνει τους τελευταίους 6 μήνες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 09, 2015, 10:02:23 μμ » |
|
Αν το βαλεις στο καλαθι σου το ασημενιο, φαινεται οτι ειναι 1oz για 10,99 λιρες, αυτη η τιμη δεν παιζει με τιποτα για 1 ουγγια ασημι (και μαλιστα στο συγκεκριμενο νομισμα). Επομενως η στελνει μισοουγγα ασημενια, η στελνει π.παρια, παντως σιγουρα καποιο λακκο εχει η φαβα.. Το private listing που λες, συνηθως δημιουργει υποψιες για shill bidding και γιαυτο δεν το βαζουν πολλοι πωλητες, για μεγαλυτερη διαφανεια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 09, 2015, 10:15:48 μμ » |
|
Αν δεν ξεκινάει από 0.99 δεν υπάρχει θέμα shill bidding και το ξέρουν και οι αγοραστές
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 09, 2015, 10:22:23 μμ » |
|
Τα νομίσματα είναι μινι και οχι κανονικα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
kostas1
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 09, 2015, 10:37:11 μμ » |
|
Τα νομισματα οπως ειπα ειναι επιχρυσα / επαργυρα δεν υπαρχει καμια αμφιβολια.αν δειτε τον λογαριασμο του πουλαει καμια 1000 πραγματα απο 100 διαφορετικες κατηγοριες. και τωρα εκανε ανοιγμα και στα νομισματα.αν δειτε τα υπολοιπα 2 νομισματα που εχει ειναι και αυτα επιχρυσα/επαργυρα.ειναι απλως ενας πωλητης χωρις καμια νομισματικη εμπειρια που πιθανοτητα οπως και οι περισσοτεροι που δεν ασχολουνται με αυτο δεν γωριζει τη διαφορα χρυσο/ επιχρυσο πιθανως δε ξερει και την τιμη σποτ του χρυσου. απλως εκανε ενα ανοιγμα και στα νομισματα με κακη αρχη οπως φαινεται
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 09, 2015, 11:20:33 μμ » |
|
Υπάρχουν νίκελ κατσίκες δηλαδή; Δεν το ξέρω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 10, 2015, 12:05:13 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gmar80
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
εσεται ημαρ
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 10, 2015, 12:08:19 πμ » |
|
Δεν βλέπω γιατί υπάρχει θέμα.. Στην περιγραφή λέει ασημί ή χρυσός. Μετά έχει επιλογή να διαλέξεις ποιο από τα δύο θες. Η τιμή αλλάζει ανάλογα με την επιλογή σου. Ξεπουλήσει και δεν υπάρχει πια.Αν ήταν απατεώνας γιατί να το βγάλει;Θα το έκανε μέχρι να φάει κόκκινη.
Και εγώ έχω βάλει private listing στα δικά μου,για τον απλό λόγο ότι δεν θέλω να μπαίνει ο καθένας και να βλέπει τι έχω κάνει τους τελευταίους 6 μήνες
τωρα δεν σου το εμφανιζει.οταν ανεβασε το λινκ ο φιλος και μπηκα υπηρχαν ακομα κομματια και το δικαίωμα επιλογης χρυσου ασημενιου στην ιδια τιμη.το είδα καθαρα 10.99 λιρες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 10, 2015, 12:12:42 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 10, 2015, 07:16:07 πμ » |
|
Ασήμι 11 λίρες εξηγείται,χρυσός όχι,είπαμε!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
p.liakerdis
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 12, 2015, 10:11:06 μμ » |
|
Dear ****,
it says gold plated but I will check further Regards Ruby-Redsky ebay at rubyredsky.com εγω σε επικοινωνια που ειχα μαζι του μου απαντησε το παραπανω πραγμα που δεν ισχυει διοτι δεν το γραφει πουθενα. Η επικοινωνια εγινε δυο μερες πριν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΓΙΩΡΓΟΣ Β.
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 14, 2015, 03:05:43 μμ » |
|
πως σας φαινεται?δεν εχω ζυγαρια να δω ποσα γραμμαρια ειναι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vagos789
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 14, 2015, 05:27:44 μμ » |
|
Ζυγαρια και εναν μαγνητη χρειαζεσαι σε πρωτη φαση,δεν νομιζω οτι θα σου πει καποιος απο την φωτο Ζυγαρια θα βρεις σε ενα μπακαλικο,ταχυδρομειο,courrier κτλ,μαγνητη σε βιβλιοπωλείο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΓΙΩΡΓΟΣ Β.
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 14, 2015, 05:37:35 μμ » |
|
τελικα μουφα ειναι,επαργυρωμενο,μου εκανε επιστροφη χρηματων ολα οκ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|