Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει μια περιφρόνηση να το πω στις , μη ελλιποβαρείς , λίρες παλαιάς κοπής , όταν πρόκειται για καθαρά επενδυτική - αποταμιευτική κίνηση ...
Δηλαδή Γεώργιος - Εδουάρδος - Βικτωρία , ως επενδυτική /αποταμιευτική λίρα δεν εκπληρώνει το σκοπό της ;
Μιχαλη υπαρχει μια περιφρονηση (αυτο ισχυει και για μενα) για τις λιρες του Γεωργιου-Εδουαρδου για τον εξης λογο:Οι περισσοτεροι που αγοραζουν λιρες για επενδυση θελουν ΕΛΙΣΑΒΕΤ για το λογο οτι δυσκολα θα φανε κοπια απο δαυτες.Αυτο το γνωριζουν ολοι.
Εγω τωρα που αγοραζω λιρες για επενδυση ξερω να ξεχωριζω τις κοπιες του Γεωργιου-Εδουαρδου και δυσκολα θα φαω καποια κοπια.Οταν ομως στο μελλον τα παιδια μου ή εγω θα θελησω να ρευστοποιησω τοτε ο αγοραστης θα βρεθει πιο ευκολα ΑΦΟΥ τις Ελισαβετ τις εμπιστευεται...
Με λιγα λογια δεν υπαρχει καμμια
διαφορα για μενα μεταξυ των Βασιλιαδων και της Βασιλισσας αν εχουν το ιδιο βαρος.Για τον υποψηφιο αγοραστη-επενδυτη ομως που θα κληθω να αναζητησω στο μελλον
διαφορά σιγουρα εχει.....και θα αναζητησει Ελισαβετ γιατι ετσι του εχουν πει....