lucky_louk
|
|
« Απάντηση #675 στις: Ιούνιος 08, 2015, 11:04:24 μμ » |
|
Κατα τα άλλα αβεβαιότητα και τα μέταλλα και το $$$ τρώνε ξύλο ασύστολα... Μάλλον την έχουνε έτοιμη την συμφωνία και το ξέρουν όλοι εκτός από μας... Το θέμα είναι πως θα μας την ξεφουρνίσουν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
θοδωρης
|
|
« Απάντηση #676 στις: Ιούνιος 08, 2015, 11:10:39 μμ » |
|
Κατα τα άλλα αβεβαιότητα και τα μέταλλα και το $$$ τρώνε ξύλο ασύστολα...
+33,42
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #677 στις: Ιούνιος 10, 2015, 01:55:08 μμ » |
|
Ανηφορα παλι σημερα.Θα το χρυσοπληρωσω παλι το ουγκατο που εβαλα στο ματι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #678 στις: Ιούνιος 10, 2015, 11:11:23 μμ » |
|
Ανηφορα παλι σημερα.Θα το χρυσοπληρωσω παλι το ουγκατο που εβαλα στο ματι Αστο παλιοσκουληκαντέρα αφού δεν το έχεις με τις προβλέψεις. Αστο λοιπόν κάνε κάτι άλλο βρε αδερφέ, πλέξε πουλόβερ - πήγαινε για ψάρεμα - πέσε για ύπνο μερικά χρόνια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #679 στις: Ιούνιος 11, 2015, 02:32:43 πμ » |
|
Αρκουδιαρη γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.Δεν βαζεις μυαλο και θα βαρας το κεφαλι σου μετα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #680 στις: Ιούνιος 11, 2015, 08:15:42 πμ » |
|
Πολύ σας πάω και τους δυο με το χιούμορ σας! Μου φτιάχνετε τη μέρα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #681 στις: Ιούνιος 11, 2015, 08:50:36 πμ » |
|
Αρκουδιαρη γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.Δεν βαζεις μυαλο και θα βαρας το κεφαλι σου μετα. Την καλημέρα μου. Βρε παλιοσκουληκαντέρα αυτό το λές από το 2012 αλλά συνεχώς το αντίθετο γίνεται. Η Πρόβλεψη ΣΟΥ τι χρονικό ορίζοντα έχει δεκαετίας η αιώνα. Πανάθεμά σε έτρωγα ένα σάντουιτς όταν το διάβασα και μου έπεσε στο πάτωμα, Γιάννη εδώ ΓΗ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #682 στις: Ιούνιος 11, 2015, 10:03:13 πμ » |
|
Αρκουδιαρη γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.Δεν βαζεις μυαλο και θα βαρας το κεφαλι σου μετα. Την καλημέρα μου. Βρε παλιοσκουληκαντέρα αυτό το λές από το 2012 αλλά συνεχώς το αντίθετο γίνεται. Η Πρόβλεψη ΣΟΥ τι χρονικό ορίζοντα έχει δεκαετίας η αιώνα. Πανάθεμά σε έτρωγα ένα σάντουιτς όταν το διάβασα και μου έπεσε στο πάτωμα, Γιάννη εδώ ΓΗ.Ποια γη βρε αθεοφοβε;;Στην γη εισαι ακομα;;Δεν ακουσες για τον μετεωριτη που θα μας πεσει στο κεφαλι το Σεπτεμβρη;;Το ειπε και η ΝΑΣΑ. Τις λιρες στον υπευθυνο για να μπω στο διαστημοπλοιο για τον ΑΡΗ θα τις δωσω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #683 στις: Ιούνιος 11, 2015, 10:20:40 πμ » |
|
Δώστες όλες καμάρι μου, και πάρε νερό για τον Αρη. Γιάννη πές μου που θα πέσει περίπου ο μετεωρίτης να τον περιμένω είναι φορτωμένος μέταλλα. Εσύ το παγούρι σου και στον ΑΡΗ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #684 στις: Ιούνιος 11, 2015, 10:31:01 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #685 στις: Ιούνιος 11, 2015, 11:44:59 πμ » |
|
...Εσύ το παγούρι σου και στον ΑΡΗ. Οπως λέμε τα παιχνίδια σου και σ΄άλλη παραλία!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #686 στις: Ιούνιος 11, 2015, 12:05:52 μμ » |
|
Αρκουδιαρη γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.Δεν βαζεις μυαλο και θα βαρας το κεφαλι σου μετα. Την καλημέρα μου. Βρε παλιοσκουληκαντέρα αυτό το λές από το 2012 αλλά συνεχώς το αντίθετο γίνεται. Η Πρόβλεψη ΣΟΥ τι χρονικό ορίζοντα έχει δεκαετίας η αιώνα. Πανάθεμά σε έτρωγα ένα σάντουιτς όταν το διάβασα και μου έπεσε στο πάτωμα, Γιάννη εδώ ΓΗ.Ποια γη βρε αθεοφοβε;;Στην γη εισαι ακομα;;Δεν ακουσες για τον μετεωριτη που θα μας πεσει στο κεφαλι το Σεπτεμβρη;;Το ειπε και η ΝΑΣΑ. Τις λιρες στον υπευθυνο για να μπω στο διαστημοπλοιο για τον ΑΡΗ θα τις δωσω... Σου εχω στειλει ηδη την φορμα στο σπιτι συμπληρωσε την και απο Δευτερα ερχομαι να παρω τα "εισιτηρια"για το διαστημοπλοιο........ο κυβερνητης και το πληρωμα σας ευχονται ενα ευχαριστο ταξιδι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #687 στις: Ιούνιος 18, 2015, 11:21:10 πμ » |
|
"Φλερτάρει" με τα 1200 ο χρυσός και η ΤτΕ έχει να εκδώσει δελτίο τιμών χρυσού και χρυσών νομισμάτων μία εβδομάδα! Forget it Yiannis
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #688 στις: Ιούνιος 18, 2015, 11:47:30 πμ » |
|
"Φλερτάρει" με τα 1200 ο χρυσός και η ΤτΕ έχει να εκδώσει δελτίο τιμών χρυσού και χρυσών νομισμάτων μία εβδομάδα! Forget it Yiannis Φλερτάρει όμως και το €/$ με το 1,14 . Forget it Yiannis ή Yian nis ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|