milou
|
|
« Απάντηση #1110 στις: Ιούλιος 12, 2016, 07:08:18 μμ » |
|
Γιαννάκη για θυμήσου το 2002 το $ είχε 0,84 και η λιρίτσες σου 72ευρώ, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποια στιγμή μπορεί και να μην το ξαναδείς? Ακραίο δεν λέω, αλλά η ζωή μου δίδαξε ότι τίποτε δεν είναι ακραίο. Ο Επενδυτής δεν παρκάρει τα λεφτά του ΠΟΤΕ.
Φυσικά και το θυμάμαι φίλε μου. Ωραίες εποχές. Όλοι κάναν επενδύσεις σε ομολογα δημοσίου ακίνητα και μετοχές αλλά εγώ αγόραζα Ελισάβετ με 75 ευρώ.... Πως την πάτησα τότε έτσι;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
methodios
|
|
« Απάντηση #1111 στις: Ιούλιος 12, 2016, 07:13:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #1112 στις: Ιούλιος 12, 2016, 07:18:33 μμ » |
|
Γιαννάκη για θυμήσου το 2002 το $ είχε 0,84 και η λιρίτσες σου 72ευρώ, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποια στιγμή μπορεί και να μην το ξαναδείς? Ακραίο δεν λέω, αλλά η ζωή μου δίδαξε ότι τίποτε δεν είναι ακραίο. Ο Επενδυτής δεν παρκάρει τα λεφτά του ΠΟΤΕ.
Φυσικά και το θυμάμαι φίλε μου. Ωραίες εποχές. Όλοι κάναν επενδύσεις σε ομολογα δημοσίου ακίνητα και μετοχές αλλά εγώ αγόραζα Ελισάβετ με 75 ευρώ.... Πως την πάτησα τότε έτσι;;; Δηλαδή τώρα μου λές ότι επειδή σου έκατσε εσένα είναι και ο ΚΑΝΟΝΑΣ.Βρε σύ πανάθεμά σε εδώ καταστράφηκαν τα ακίνητα που όλος ο κόσμος πίστευε αιώνες ότι είναι η καλύτερη επένδυση. Και το $ είχε φθάσει πρόσφατα 1,60 όποιος είχε αγοράσει τότε θα πουλούσε σήμερα 1,10 χωρίς κόπο και μεσάζοντες και θα είχε τεράστια κέρδη, και λοιπόν? Ακούω μερικούς ότι θα φθάσουν τα μέταλλα στον θεό,αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι ότι άν γίνει αυτό θα ψάχνουμαι όλοι φέρετρο να χωθούμαι θα έχει καεί το σύμπαν τότε. Τι λοιπόν δεν καταλαβαίνεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #1113 στις: Ιούλιος 12, 2016, 07:24:39 μμ » |
|
Καταλαβαίνω ότι ο χρυσός πήγε 5 φορές πάνω από το 2002 και το σύμπαν είναι στην θέση του
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #1114 στις: Ιούλιος 12, 2016, 07:26:06 μμ » |
|
Όσο η FED δεν αυξάνει τα επιτόκια ο χρυσός θα ανεβαίνει, ανεξάρτητα από τους όποιους γεωπολιτικούς παράγοντες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #1115 στις: Ιούλιος 12, 2016, 07:29:00 μμ » |
|
Καταλαβαίνω ότι ο χρυσός πήγε 5 φορές πάνω από το 2002 και το σύμπαν είναι στην θέση του Είναι σαν να μιλάω σε πόρτα. Σηκώνω τα χέρια μου, πλέον η ΕΠΙΣΤΗΜΗ έχει να κάνει μαζί σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Douglas Whittacker
|
|
« Απάντηση #1116 στις: Ιούλιος 12, 2016, 09:26:58 μμ » |
|
Φυσικά και το θυμάμαι φίλε μου. Όλοι κάναν επενδύσεις σε ομολογα δημοσίου ακίνητα και μετοχές αλλά εγώ αγόραζα Ελισάβετ με 75 ευρώ.... Πως την πάτησα τότε έτσι;;; Κι εγώ την είχα πατήσει. Και τότε, και νωρίτερα, και αργότερα:
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #1117 στις: Ιούλιος 12, 2016, 09:37:32 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
acal
|
|
« Απάντηση #1118 στις: Ιούλιος 12, 2016, 09:40:55 μμ » |
|
Διάβασα πριν οτι οι σαράφηδες δεν αγοράζουν λίρες ; Επειδή μεχρι στιγμής όλες οι αγορές μου και κάποιες λίγες πώλησεις λιρών γίνονται στο ή από το εξωτερικό , οι τιμές που διαβάζω (275 σήμερα ) στο agora xrysou και xrysi lira , δεν ισχύουν ; Δηλαδή αν πήγαινα σήμερα με μια λίρα του 2015 ή 2016 σε άριστη κατάσταση , δεν θα έπερνα 275 στο χέρι ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #1119 στις: Ιούλιος 12, 2016, 09:43:51 μμ » |
|
Διάβασα πριν οτι οι σαράφηδες δεν αγοράζουν λίρες ; Επειδή μεχρι στιγμής όλες οι αγορές μου και κάποιες λίγες πώλησεις λιρών γίνονται στο ή από το εξωτερικό , οι τιμές που διαβάζω (275 σήμερα ) στο agora xrysou και xrysi lira , δεν ισχύουν ; Δηλαδή αν πήγαινα σήμερα με μια λίρα του 2015 ή 2016 σε άριστη κατάσταση , δεν θα έπερνα 275 στο χέρι ;
Φυσικα και θα επερνες 275 στο χερι.Οσο γραφει στο ταμπλο πληρωνουν.Μειον και καποιο χαρτοσημο καπου στο 2.5%.Αλλα δεν κοβουν και παντα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #1120 στις: Ιούλιος 12, 2016, 10:08:55 μμ » |
|
Οποιος εχει λεφτα για να παρει λιρες στα 240, εχει και για να παρει και στα 290. Δεν νομιζω οτι η υποτονικοτητα που παρατηρειται ειναι θεμα ρευστοτητας, απλως οταν κατι ανεβαινει αποτομα τρομαζει τους αγοραστες, μεχρι να χωνεψει τα νεα επιπεδα τιμων. Οι επαγγελματιες δεν εχουν θεμα, φροντιζουν να μην τους μενει το εμπορευμα πανω απο μερικες μερες, ακριβως για να μην πιαστουν με τα παντελονια κατεβασμενα σε πιθανη βυθιση. Οτι δεν δινουν αμεσα σε μαζωχτρες-συλλεκτες κλπ, το σπρωχνουν για λιωσιμο, δεν το φιλοσοφουν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
tats16
|
|
« Απάντηση #1121 στις: Ιούλιος 12, 2016, 10:26:46 μμ » |
|
Φυσικα και θα επερνες 275 στο χερι.Οσο γραφει στο ταμπλο πληρωνουν.Μειον και καποιο χαρτοσημο καπου στο 2.5%.Αλλα δεν κοβουν και παντα. agora xrysou και xrysi lira ειναι το ιδιο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #1122 στις: Ιούλιος 12, 2016, 10:32:04 μμ » |
|
Κύριε haros,επιτρέψτε μου να κάνω ένα διαχωρισμό. Αλλο "έχω",άλλο "δίνω".Ναί,όποιος έχει στα 240 έχει και στα 290,αλλά τα 290 δεν τα δίνει. Προσωπική μου άποψη,πάντα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #1123 στις: Ιούλιος 12, 2016, 10:41:56 μμ » |
|
Μα αυτο λεω, δεν ειναι οτι υπαρχει ελλειψη ρευστοτητας και δεν εχουν να δωσουν για να παρουν λιρες στα 290, απλως η αποτομη ανοδος τρομαζει τους αγοραστες.(φοβουνται μηπως επικειται βουτια). Αν οι τιμες σταθεροποιηθουν καπως για λιγο καιρο, θα δεις ξανα τις συναλλαγες με λιρες στους ιδιους πυρετωδεις ρυθμους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
tats16
|
|
« Απάντηση #1124 στις: Ιούλιος 12, 2016, 10:44:31 μμ » |
|
Κύριε haros,επιτρέψτε μου να κάνω ένα διαχωρισμό. Αλλο "έχω",άλλο "δίνω".Ναί,όποιος έχει στα 240 έχει και στα 290,αλλά τα 290 δεν τα δίνει. Προσωπική μου άποψη,πάντα.
Όταν σταθεροποιηθει στα 320 θα τα δινει.....Άλλα τότε δεν θα δινει τις λιριτσες ο πωλητής στα 290
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|