Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο φόρουμ και ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να ψωνίσουμε απευθείας από royal mint και αν ναι με ποιο τρόπο γραφόμαστε στο συγκεκριμένο site. Με την ευκαιρία σας παραθέτω ότι προχθές αγόρασα χρισές λίρες από Τράπεζα πειραιώς παλαιάς κοπής και ελλατωματικές στην όψη (χαραγμένες) στην τιμή 342,5 ευρω. Τι γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω, μήπως ψωνίζουν απο ΤΤΕ; Εγώ περίμενα να βρω κοπής 2010-2011 απο royal mint. Ευχαριστώ
Αγαπητε φιλε καλως ηρθες καταρχην.
Στην royalmint γραφεσε σαν μελος και ψωνιζεις υποθετικα (φετος το εκανε πρωτη φορα) οσοι προσπαθησαν παντως εφαγαν πορτα τελικα.
Για την τραπεζα που αναφερεσε ηξερα οτι μεχρι περισυ πουλουσε νεες λιρες.
Απο εσενα και αλλον ενα (ακουσαμε) οτι δινουν σε μερικα καταστηματα παλιες λιρες ελλατωματικες!!
Ισως να τους τελιωσαν οι λιρες που ειχαν στοκαρει και ξαναγοραζουν απο την τραπεζα!!
Προσωπικα εδω στο Ηρακλειο-Κρητη εχω ακουσει οτι και οι υπαληλοι τραπεζων εχουν εξαπλωθει και ψαχνουν για λιρες (εκτος εργασιας τα απογευματα) ωστε να δωσουν σε πελατες που πανε και τους ρωτανε !!
Απο εκει και περα οτι και να σου πουμε θα ειναι ικασια μια και εγω προσωπικα δεν συναλλασωμε με τις τραπεζες.
Αν εχουν αλλοι ενημερωση των πως ειχαν τοσες λιρες νεας κοπης στα χερια τους , γιατι τωρα δινουν παλιες κτλ κτλ ας σε ενημερωσουν!!