xrisilira-silveremmo
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #270 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 01:34:06 μμ » |
|
Για αναφορά στις λίρες ευρείας κυκλοφορίας ίσως μπορεί να είναι χρήσιμο το γράφημα αλλά υπάρχουν και άλλες λίρες που έχουν συλλεκτική αξία τις οποίες μπορείς να τις αγοράσεις όσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Και πίστεψε με το να σε κοροϊδέψουν γίνεται μόνο στην αρχή μετά από λίγο καιρό και μελέτη στο θέμα, αποκτάς ένα μέτρο που μπορείς να κρίνεις αν κάτι αξίζει να το πληρώσεις ή όχι παραπάνω από την αξία χρυσού που περιέχει.
Εννοειται αγαπητε CHRIS_1972 οτι μιλαμε για τις ευρειας κυκλοφοριας. Κι εγω εχω κατι λιρες του 1860-κατι που δεν τις αποχωριζομαι κατω απο 1,5 χιλιαρικο τη μια. Λέμε τωρα...Αν...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #271 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 01:47:04 μμ » |
|
Ναι φίλε μου θεώρησα επειδή έγραψες το μήνυμα σου σε συνέχεια του θέματος που αφορούσε την αγορά λίρας proof 2012 από τον φίλο Μιχάλη να κάνω αυτή την διευκρίνηση. Μιχάλη καλορίζικη η λιρίτσα σου, ωραίο κομμάτι άντε και στο μέλλον να πάρω και εγώ μία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #272 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 03:15:44 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #273 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 07:50:46 μμ » |
|
Για αναφορά στις λίρες ευρείας κυκλοφορίας ίσως μπορεί να είναι χρήσιμο το γράφημα αλλά υπάρχουν και άλλες λίρες που έχουν συλλεκτική αξία τις οποίες μπορείς να τις αγοράσεις όσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Και πίστεψε με το να σε κοροϊδέψουν γίνεται μόνο στην αρχή μετά από λίγο καιρό και μελέτη στο θέμα, αποκτάς ένα μέτρο που μπορείς να κρίνεις αν κάτι αξίζει να το πληρώσεις ή όχι παραπάνω από την αξία χρυσού που περιέχει.
Εννοειται αγαπητε CHRIS_1972 οτι μιλαμε για τις ευρειας κυκλοφοριας. Κι εγω εχω κατι λιρες του 1860-κατι που δεν τις αποχωριζομαι κατω απο 1,5 χιλιαρικο τη μια. Λέμε τωρα...Αν... Για βαλε μια φωτο φιλε μου της λιριτσας του 1860 να την δουμε!Γιατι εχω και εγω κανα 2 χωρις να ξερω οτι εχει τοση αξια η ημερομηνια αυτη!Ευτυχως που δεν τις πουλησα τσαμπα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #274 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 08:17:21 μμ » |
|
Εννοειται αγαπητε CHRIS_1972 οτι μιλαμε για τις ευρειας κυκλοφοριας. Κι εγω εχω κατι λιρες του 1860-κατι που δεν τις αποχωριζομαι κατω απο 1,5 χιλιαρικο τη μια. Λέμε τωρα...Αν... Για βαλε μια φωτο φιλε μου της λιριτσας του 1860 να την δουμε! Γιατι εχω και εγω κανα 2 χωρις να ξερω οτι εχει τοση αξια η ημερομηνια αυτη!Ευτυχως που δεν τις πουλησα τσαμπα!!! Δυο εχεις βρε θηριο Εγω μονο μια ο καημενουλης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #275 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 08:46:42 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #276 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 09:21:03 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #277 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 10:05:25 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #278 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 10:08:06 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #279 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 10:24:57 μμ » |
|
Γιαννη τι ηταν αυτο?,,,,,,αφωνος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #280 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 10:43:58 μμ » |
|
Εισαι σιγουρος;Για κοιτα καλυτερα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #281 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 10:52:35 μμ » |
|
καποιο λακκο εχει η φαβα ,,,,δεν χαριζοντε ετσι λιρες,,,,αλλα απο το πρωι και μενα αυτη μου βγαζει.. το τυρι το ειδαμε,,,χαχαχα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #283 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 11:00:41 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #284 στις: Ιανουάριος 21, 2013, 11:02:13 μμ » |
|
και εγω αυτο βλεπω και πηγα στις 18 ε και?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|