εχω φτιαξει μια ''προωθημενη'' βαση ανεφοδιασμου στην σιβηρια με ένα mig 25 foxbat, κουβερτούλες επανω στα φτερα ,και στον κωνο του ρανταρ,για να μην κρυωνουν τα συστηματα την ωρα του ανεφοδιασμου,χιονι γύρω-γύρω ,συρματοπλέγματα με στυλους και πινακίδες,και το προσωπικο εδαφους να φορτωνει έναν πυραυλο αερος-αερος με το ''καροτσακι''...
μην ζητατε φωτο ,γιατι το πρόβλημα της μεταφορας τους από το πατρικο μου στην αθηνα,παραμενει αλυτο...
τωρα αν σε ενδιαφερει,οι κουβέρτες εγιναν από λευκοπλαστ,που κολληθηκε στα δυο (κολλα με κολλα)και βαφτηκε αναλογα,τις τυλιξα με χοντρη κλωστη για να μοιαζουν δεμενες με σχοινια (λογο αερα)
ο φραχτης εγινε από βαμμενες στρογγυλες οδοντογλυφίδες,και βαμμενο τουλι από πομπονιερα,ειναι ο,τι πιο ρεαλιστικο,αν θες να βαλεις και αγκαθωτο πλεγμα (εγω δεν εβαλα)υπαρχει τροπος να το φτιαξεις με πολύ ψιλο συρμα τυλιγμενο γυρω από ένα στυλο η μαρκαδορο....
το χιονι εγινε με κοινο γυψο,τον οποιο κοσκινιζα και σταδιακα ψεκαζα με το φσιτ-φσιτ,των λουλουδιών,βαζεις και ένα δυο πετραδάκια για βραχους και εχεις το τελειο χιονι, κοσκινισμα-φσιτ... κοσκινισμα-φσιτ...
τωρα αν θες ιδεες για τα τολ,υπαρχουν ετοιμα φυλλα πλαστικου που θα τα ''κουρμπαρεις'' με το πιστολακι πανω σε χοντρη σωληνα,η αν εχεις τον τροπο θα κοψεις μια σωληνα με μεγαλο Φ στην μεση και θα εχεις 2 τολ...
αν μπορω να βοηθησω στην διαθεση σας ,μονο που δεν εχω και πολύ χρονο πια,ουτε το σπιτι δεν με βλεπει,με πιεζει η δουλεια και εχω χαθει...