Vaggosmaster
|
|
« στις: Οκτώβριος 04, 2014, 08:07:40 πμ » |
|
Καλημέρα σε όλους μια εκτίμηση παρακαλώ για κατάσταση και τιμούλα, πιθανότατα θα διατεθεί :'( :'( :'(
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χρω φιλανθρώπως και δικαίως τοις εντυγχάνουσι
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 08:21:44 πμ » |
|
Kαλημερα Βαγγελη, χοντρικα ..σε μια πιθανη βαθμολογηση..θα εγραφε κατι σε au..τουλαχιστο απο τα σημεια που φαινονται..μιας και ειναι λιγο πλαγια η φωτο..αλλα εκει τριγυριζει..δες ενα παρομοιο ..να δεις πως ειναι η κοπη σε αυτες τις χρονολογιες.. Απο τιμες...ειναι δυσκολες οι "κουβεντες"..γιατι τα λογια ευκολα..τα πρακτεα δυσκολα .. Καλη συνεχεια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 08:29:25 πμ » |
|
μια Εξαιρετικη!! Δεκαρα με τα Ευρωπαικα μετρα,αλλα Οχι Ακυκλοφορητη!!!ελαφρυ Πατημα σε ολα τα Υψηλα Αναγλυφα!!!οσο για τιμη?θα συνφωνησω!!!Σε Χαιρετω,γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vaggosmaster
|
|
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 09:07:07 πμ » |
|
Σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια , θα προσπαθήσω για βγάλω καμιά καλύτερη φώτο . Κυκλοφορημένη είναι ναι αλλά στοιχεία εμφανή λούστρου βλέπεται? Εγώ που την έχω στα χέρια μου κάτι βλέπω , πως να βγάλω φώτο να φανεί εάν έχει λούστρο η όχι?.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 09:16:34 πμ » |
|
Σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια , θα προσπαθήσω για βγάλω καμιά καλύτερη φώτο . Κυκλοφορημένη είναι ναι αλλά στοιχεία εμφανή λούστρου βλέπεται? Εγώ που την έχω στα χέρια μου κάτι βλέπω , πως να βγάλω φώτο να φανεί εάν έχει λούστρο η όχι?.
+1 Υπαρχουν Φιλοι στην Ιστοσελιδα μας(αν διαβασεις σχετικα ποστ)που Σιγουρα θα σε Βοηθησουν!!!Αξιζει τον Κοπο!!!ειδικα στα Χαλκινα Νομισματα οπως το δικο σου!!!σε Χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vaggosmaster
|
|
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 10:55:48 πμ » |
|
Ναι Γιάννη προσπαθώ να διαβάζω όσα μπορώ περισσότερα ..μερικές ακόμα φωτο ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 01:25:40 μμ » |
|
μια Εξαιρετικη!! Δεκαρα με τα Ευρωπαικα μετρα,αλλα Οχι Ακυκλοφορητη!!!ελαφρυ Πατημα σε ολα τα Υψηλα Αναγλυφα!!!οσο για τιμη?θα συνφωνησω!!!Σε Χαιρετω,γιαννηςτ.
+1!!! ειδικα στο Κεντρο του Σταυρου!!!σε Χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 05:52:59 μμ » |
|
Α! όμορφη δεκάρα, τώρα φαίνεται καλά με τις νέες φωτογραφίες!Άντε να την δούμε με το καλό στις δημοπρασίες! ή στις πωλήσεις ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vaggosmaster
|
|
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 06:12:39 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 06:15:58 μμ » |
|
Η αναβάθμιση έρχεται από Αγγλία; :-)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
Sroussos
|
|
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 06:21:35 μμ » |
|
Πήρα αυτή από τον Καραμίτσο στα 82 € είναι του 1850 που σε ίδια κατάσταση με του 1851 έχουν την ίδια περίπου τιμή σύγκρινε και αποφάσισε. (Στους καταλόγους του ο drogaras τις έχει ίδιες τιμές ο ΝΜS ελαφρώς πιο ακριβή την δική σου) Επειδή η εικόνα δεν εμφανίζεται καλά δες την καλύτερα από το σιτε του Καραμίτσου είναι από την τελευταία 498 δημοπρασία λοτ 6028 ( δεν την παρέλαβα ακόμη)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vaggosmaster
|
|
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 06:38:21 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vaggosmaster
|
|
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 06:42:01 μμ » |
|
Η αναβάθμιση έρχεται από Αγγλία; :-)
Η αναβάθμιση περνάει τον ατλαντικό για να γράψει το MS ,τουλάχιστον έτσι φαίνεται -είναι και ο ιδιοκτήτης καπάτσος - με έπεισε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sroussos
|
|
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 06:54:39 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vaggosmaster
|
|
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 07:06:22 μμ » |
|
Οχι μια χαρά συμφωνώ με αυτά , αυτό είπα και εγώ ότι του 51 έχει ποιο χαμηλό τιραζ από του 50 όποτε δεν υπάρχει μέτρο συγκρίσεις αυτών των δύο στην ίδια κατάσταση. Βέβαια το σημαντικό είναι η ζήτηση σε αυτές τις καταστάσεις που ανεβάζει τις τιμές αν κάνω λάθος διορθώστε με.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|