antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:20:41 μμ » |
|
τι παει να πει ΠΑΠΑΡΑΣ παναγιωτη?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:21:46 μμ » |
|
Να πω εγω?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:22:34 μμ » |
|
Μη χαλάς το θέμα θα μας "ξεχέσει" όπως ανέφερες ο φίλος Βάγγος. Λεξιλογικά μέσω π.μ παρακαλώ. Ευχαριστώ .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:25:27 μμ » |
|
Ψωμάκι, λαδάκι, ρίγανη, αλατάκι και ένα ς στο τέλος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vaggosmaster
|
|
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:25:53 μμ » |
|
Λοιπόν με τα δικά μου μάτια , λίγο μυωπία γλαύκωμα και καταρράκτη η αριστερή πλευρά πρέπει να έχει χτυπηθεί κενή πάνω σε ίδιο νόμισμα βέβαια δεν βοηθάει και η φώτο πολύ εαν ήταν υπό γωνία θα φαινόταν καθαρά. Σκέφτομαι να το αγοράσω μόνο και μόνο να μου φύγει η απορία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χρω φιλανθρώπως και δικαίως τοις εντυγχάνουσι
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:27:03 μμ » |
|
Για την ιστορια και σταματατω...το θα σας ξεχεσει πηγαινε στον Νικο και στον Γιωργο που πηγαν να αρπαχτουν παλι...και οχι για την καφριλα οπου ξερεις πολυ καλα οτι μου αρεσει....τωρα εσυ γιατι τσιμπησες και μας ειπες και χυδαίους...ειναι αλλο θεμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:29:35 μμ » |
|
με τα μαργαριταρια που ειπα δεν παιζει κατι? η ειμαι γκαβος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:32:22 μμ » |
|
Λοιπόν με τα δικά μου μάτια , λίγο μυωπία γλαύκωμα και καταρράκτη η αριστερή πλευρά πρέπει να έχει χτυπηθεί κενή πάνω σε ίδιο νόμισμα βέβαια δεν βοηθάει και η φώτο πολύ εαν ήταν υπό γωνία θα φαινόταν καθαρά. Σκέφτομαι να το αγοράσω μόνο και μόνο να μου φύγει η απορία. Βαγγελη χαιρετω..γινε λιγο πιο αναλυτικος να "σε ακολουθησουμε"..τι εννοεις κενη ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:34:22 μμ » |
|
"Αυτό το παιδί ο Ελευθερουδάκης κάτι θέλει να πει......"
(άκου AUΚουκουβάγια!!!!)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vaggosmaster
|
|
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:35:07 μμ » |
|
Ακόμα τίποτα , κατεβάστε φώτο και κάντε μια μεγέθυνση...... Αντώνη από μαργαριτάρια δεν υπάρχει ίχνος χάθηκαν αρχές του προηγούμενου αιώνα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vaggosmaster
|
|
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:44:39 μμ » |
|
Γιώργο όταν ένα νόμισμα είναι χωρίς την μία όψη αχτύπητο δεν σας έχει τύχη να δείτε ,και για τα φέρουν στα ίσα τα ζεσταίνουν και το βαράν με ένα από τα σκραπ του βγάζουν ακατάλληλα , βέβαια αντί να έχει εξογκώματα έχει βαθουλώματα. Πιστεύω με αυτή την εξήγηση θα ξεχάσετε και αυτά που ξέρετε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:46:54 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:50:55 μμ » |
|
Γιώργο όταν ένα νόμισμα είναι χωρίς την μία όψη αχτύπητο δεν σας έχει τύχη να δείτε ,και για τα φέρουν στα ίσα τα ζεσταίνουν και το βαράν με ένα από τα σκραπ του βγάζουν ακατάλληλα , βέβαια αντί να έχει εξογκώματα έχει βαθουλώματα. Πιστεύω με αυτή την εξήγηση θα ξεχάσετε και αυτά που ξέρετε Δεν νομίζω ότι είναι τέτοια περίπτωση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vaggosmaster
|
|
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:52:13 μμ » |
|
Ναι στην αρχή δεν φαίνεται έχεις δίκιο , αλλά εάν πιεις κάνα δυο ούζα με λίγο μεζέ το βλέπεις ξεκάθαρα...
Τώρα ας μιλήσουμε για το 9 που βλέπω δίπλα στο 2αρι "της χρονολογίας" ......σοβαρά τώρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 10:54:22 μμ » |
|
ειναι οφθαλμαπατη απο τις φωτο, κανονικα ειναι τυπωμενο. Εαν ηταν αυτο που λες, δεν θα επρεπε ολο το σχεδιο,εκτος του οτι θα ηταν σε εσοχη, να ηταν αναποδα σαν σε καθρεπτη??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
|