lefmaggos
|
|
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 05:46:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 05:52:37 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 06:12:46 μμ » |
|
τωρα ειδα οτι ιδη εχει πωληθει δε θα μαθουμε ποτε ο συλλεκτισμος ειναι ενα.......... steki
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 06:18:59 μμ » |
|
Εγώ είδα ότι δεν έχει μουστάκι και επιβεβαίωσα τελικά ότι είναι πλαστό
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 06:21:37 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 06:58:37 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 20, 2014, 10:33:47 πμ » |
|
τωρα ειδα οτι ιδη εχει πωληθει δε θα μαθουμε ποτε ο συλλεκτισμος ειναι ενα.......... steki +1 Αντωνη να πω Καλοριζικο?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sroussos
|
|
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 09:36:12 μμ » |
|
Οι Κινέζοι είναι και ανορθόγραφοι το ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ το Υ το έχουν με Ι και το Μ με πολύ καλλιγραφία
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 24, 2014, 08:58:33 πμ » |
|
τα περιμετρικά γράμματα (legends) φαίνονται ανεξήγητα ''πατημένα''
+1 μουστακι,ισχυς μου,κλπ.χαιρετω,γιαννης. +1 ισχυς μου!!!ας μην γραφουμε συνεχως τα ιδια!!Χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sroussos
|
|
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 24, 2014, 10:04:22 πμ » |
|
+1 μουστακι,ισχυς μου,κλπ.χαιρετω,γιαννης. +1 ισχυς μου!!!ας μην γραφουμε συνεχως τα ιδια!!Χαιρετω,γιαννης. Να με συμπαθάς αλλά δεν το πρόσεξα πως το είχες αναφέρει δεν ήταν τονισμένο το Υ σε Ι και το προσπέρασα. Άλλωστε τις γνώσεις σου στο νόμισμα δεν διανοούμαι να αμφισβητήσω εγώ παρά τα χρονάκια μου στα νομίσματα είμαι του δημοτικού ακόμη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 25, 2014, 09:03:55 πμ » |
|
+1 μουστακι,ισχυς μου,κλπ.χαιρετω,γιαννης. +1 ισχυς μου!!!ας μην γραφουμε συνεχως τα ιδια!!Χαιρετω,γιαννης. Να με συμπαθάς αλλά δεν το πρόσεξα πως το είχες αναφέρει δεν ήταν τονισμένο το Υ σε Ι και το προσπέρασα. Άλλωστε τις γνώσεις σου στο νόμισμα δεν διανοούμαι να αμφισβητήσω εγώ παρά τα χρονάκια μου στα νομίσματα είμαι του δημοτικού ακόμη +1 Αλιμονο η Προθεση μου δεν ηταν να σε μειωσω!!!Αλλα πολλες φορες,ενω εχουν γραφτει πολλα θεματα και Ιδιαιτερως Ενδιαφεροντα(NMS,κλπ) δεν τα διαβαζουμε προσεκτικα!!το ξαναγραφω δεν διεκδικω Δαφνες Εξπερ!!σε Χαιρετω με Εκτιμηση!!!γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #41 στις: Οκτώβριος 10, 2014, 10:06:01 πμ » |
|
Παρελαβα το ταληρο σημερα, βαρος Ο.κ διαμετρος ΟΚ..οδωντοση Ο.Κ..συγριση με αλλα 4-5 ο.κ..ΙΣΧΥΣ ο.κ Προκειται για ενα υψηλο ταληρο που εχει ντιπαριστει προσφατα ..παρα ταυτα κραταει λουστρο Το ταληρο αν δεν ειχε ντιπαριστει να του "ριξει" ξεκαθαρα βαθμο..θα ηταν μεγαλη εκπληξη..τωρα ειναι ενα εξαιρετικο? vf+(ευρωπαικο)...και σε "βαθμο κουτιου"(au) οι φωτογραφιες του πωλητη δεν εδειχναν ουτε πληρεις κουρτινες(υπαρχουν) ουτε ξεκαθαρα γραμματα..ουτε ..ουτε... Θα μπορουσα να το επιστρεψω ...ετσι δεν ειναι?...ε το κραταω υγ..εχω τρεξιματα ..αλλα καποια στιγμη θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 10, 2014, 10:41:44 πμ από oldgeotzo »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #42 στις: Οκτώβριος 10, 2014, 11:03:07 πμ » |
|
Εσυ εισαι ο ένοχος; Καλοριζικο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #43 στις: Οκτώβριος 10, 2014, 11:51:57 πμ » |
|
Γιώργο καλορίζικο, όταν μπορέσεις ανέβασε φωτος κ προδιαγραφές να ξεδιαλύνουμε το θέμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #44 στις: Οκτώβριος 10, 2014, 12:08:58 μμ » |
|
τζακ ποτ δηλαδη Γιωργο? καλοριζικο περιμενω δικες σου φωτο!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|