ellinas
|
|
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 27, 2014, 01:31:40 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 27, 2014, 02:08:40 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 27, 2014, 03:10:12 μμ » |
|
η πλακα ξερεις πια θα ειναι;; να βρει κανενας το γραπτο μου αυτο.. να μην καταλαβει οτι κανω πλακα... και να το αναπαραγει σαν ειδηση!! χαχαχαχαχα μη το γελατε.... χτες αργα το βραδυ ειδα σαν ειδηση βομβα - ερωτηση πανικου... γιατι η τραπεζα της ελλαδος κοβει δοκιμια χαρτονομισματων σε δραχμες.. κι αν φευγουμε απ οτο ευρω!!! ξερετε τι εδειχναν;; τα fantacy χαρτονομισματα του σλοβακου που πουλαει στο εβαυ... ομορφη δουλεια.. αλλα ημαρτον!!! χαχαχαχαχα http://parapona-rodou.blogspot.com/2014/08/test-note.htmlοποτε... ολα να τα περιμενεις! χαχαχαχαχαχα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
τσοτσος
|
|
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 27, 2014, 05:18:34 μμ » |
|
Δυστηχως το ιδιο αρθρο εχει και ο δικος μας ο Κ.Κασταμονιτης στο σαιτ του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αναγκαιοτατον μαθημα το απομαθειν τα κακα.
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 27, 2014, 08:31:39 μμ » |
|
σοβαρα;;; χμμ... ελπιζω να διαβασει το πρωτο σχολιο (το μεγαλο..) στο λινκ που εδωσα... ειναι δικο μου! πριν καποιο διαστημα υπηρχαν εδω στο στεκι, λινκ του εβαυ που ο σλοβακος πουλουσε τετοια! αυτος τα φτιαχνει! εχουν παρει καποιοι απο εδω τετοια.. κι εχω κι εγω καποια... απο τα ελληνικα μονο το 200ρικο της λεσβου δεν εχω! ο τυπος εχει κανει πολυ ομορφη δουλεια.. και σαν σχεδιο μου αρεσουν πολυ... αλλα δεν ειναι για τοσο πανικο... α κατι αλλο.. στα ελληνικα τοπικα... ξεχασα να αναφερω και τα ΤΕΜ... της Μαγνησιας!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
τσοτσος
|
|
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 27, 2014, 08:42:14 μμ » |
|
Θυμαμαι πριν καιρο σχολιαζαμε την δουλεια του και ποιο συγκεκριμενα το ονομα της Αθηνας που το εχει ΑΘΕΗΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100ΔΡΧ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αναγκαιοτατον μαθημα το απομαθειν τα κακα.
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 27, 2014, 08:51:52 μμ » |
|
Ωχ... φίλε μου Νίκο, τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε...
Τέλος πάντων, να είσαι καλά που γράφεις... όλα αυτά που γράφεις.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 27, 2014, 10:54:06 μμ » |
|
Ωχ... φίλε μου Νίκο, τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε...
Τέλος πάντων, να είσαι καλά που γράφεις... όλα αυτά που γράφεις.....
+1!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
salonico
|
|
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 28, 2014, 02:11:31 μμ » |
|
Θυμαμαι πριν καιρο σχολιαζαμε την δουλεια του και ποιο συγκεκριμενα το ονομα της Αθηνας που το εχει ΑΘΕΗΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100ΔΡΧ
Και η πλάκα είναι ότι στο 20δραχμο 2014 έβαλε τη Σφίγγα ο άτιμος! Τυχαίο; Δε νομίζω... Για να στίψουμε όλοι το μυαλουδάκι μας σαν καλοί Έλληνες να βρούμε τι κρύβεται από πίσω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 28, 2014, 02:48:33 μμ » |
|
.... ´ ῾ ‘ ’ ‚ ‛ “ ” „ ‟ † ‡ • ‣ ․ ‥ … ‧ ‰ ‱ ′ ″ ‴ ‵ ‶ ‷ ‸ ‹ › ※ ‼ ‽ ‾ ‿ ⁀ ⁁ ⁂ ⁃ ⁄ ⁅ ⁆ ⁊ ⁋ ⁌ ⁍ ⁎ ⁏ ⁐ ⁑ ⁒ ⁓ ⁔ ⁕ ⁖ ⁗ ⁘ ⁙ ⁚ ⁛ ⁜ ⁝ ⁞ Νικο δεν επρεπε να αποκαλυφθείς ,γιαυτο σου λεω ₕ ₖ ₗ ₘ ₙ ₚ ₛₜ ₠ ₡ ₢ ₣ ₤ ₥ ₦ ₧ ₨ ₪ ₫ € ₭ ₮ ₯ ℀ ℁ ℂ ℄ ℅ ℆ ℇ ℈ ℉ ℊ ℋ ℌ ℍ ℎ ℏ ℐ ℑ ℒ ℓ ℔ ℕ № ℗ ℘ ℙ ℚ ℛ ℜ ℝ ℞ ℟ ℡ ™ ℣ ℤ ℥ Ω ℧ ℨ ℩ K Å ℬ ℭ ℮ ℯ ℰ ℱ Ⅎ ℳ ℴ ℵ ℶ ℷ ℸ ℹ ℺ ℻ ℼ ℽ ℾ ℿ ⅀ ⅁ ⅂ ⅃ ⅄ ⅅ ⅆ ⅇ ⅈ ⅉ ⅊ ⅋ ⅌ ⅍ ⅎ ⅏ ⅐ ⅑ ⅒ ⇫ ⇬ ⇭ ⇮ ⇯ ⇰ ⇱ ⇲ ⇳ ⇴ ⇵ ⇶ ⇷ ⇸ ⇹ ⇺ ⇻ ⇼ ⇽ ⇾ ⇿ ∀ ∁ ∂ ∃ ∄ ∅ ∆ ∇ ∈ ∉ ∊ ∋ ∌ ∍ ∎ ∏ ∐ ∑ − ∓ ∔ ∕ ∖ ∗ ∘ ∙ √ ∛ ∜ ∝ ∞ ∟ ∠ ∡ ∢ ∣ ∤ ∥ ∦ ∧ ∨ ∩ ∪ ∴ ∵ ∶ ∷ ∸ ∹ ∺ ∻ ∼ ∽ ∾ ∿ ≀ ≁ ≪ ≫ ≬ ≭ ≮ ≯ ≰ ≱ ≲ ≳ ≴ ≵ ≶ ≷ ≸ ≹ ≺ ≻ ≼ ≽ ≾ ≿ ⊀ ⊁ ⊂ ⊃ ⊄ ⊅ ⊆ ⊇ ⊈ ⊉ ⊊ ⊋ ⊌ ⊍ ⊎ ⊏ℜℵ♏ηα ʊϟღツ回 ₪ ⊐ ⊑ ⊒ ⊓ ⊔ ⊕ ⊖ ⊗ ⊘ ⊙ ⊚ ⊛ ⊜ ⊝ ⊞ ⊟ ⊠ ⊡ ⊢ ⊣ ⊤ ▚ ▛ ▜ ▝ ▞⊥ ⊦ ⊧ ⊨ ⊩ ⊪ ⊫ ⊬ ⊭ ⊮ ๑۩۩.. ..۩ ۩๑๑۩۞ ۩๑✲❈ ⊯ ⊰ ⊱ ⊲ ⊳ ⊴ ⊵ ⊶ ⊷ ⊸ ⊹ ⊺ ⊻ ⊼ ⊽ ⊾ το ξερω ότι θα καταλαβουν μονο λιγοι⊿ ┌┐└┘∟ 「」↑↓ →←↘↙ ♀♂┇┅﹉ ﹊﹍﹎ ╭╮╰╯ *^_^* ^*^ ^_^ ^︵^∵ ∴‖ ︱︳ ︴﹏﹋﹌ ◎☺☻►◄ ▧▨♨◐◑ ↔↕ ▪▫ ⋀ ⋁ ⋂ ⋃ ⋄ ⋅ ⋆ ⋇ ⋈ ⋉ ╥╙╘╒╓ ╫╪┘┌ ⋊ ⋋ ⋌ ⋍ ⋎ ⋏ ⋐ ⋑ ⋒ ⋓ ⋔ ⋕ ⋖ ⋗ ⋘ ⋙ ⋚ ⋛ ⋜ ⋝ ⋞ ⋟ ⋠ ⋡ ⋢ ⋣ ⋤ ⋥ ⋦ ⋧ ⋨ ⋩ ⋪ ⋫ ⋬ ⋭ ⋮ ⋯ ⋰ ⋱ ⋲ ⋳ ⋴ ⋵ ⋶ ⋷ ⋸ ⋹ ⋺ ⋻ ⋼ ⋽ ⋾ ⋿ ⌀ ⌁ ⌂ ⌃ ⌄ ⌅ ⌆ ⌇ ⌈ ⌉ ⌊ ⌋ ⌌ ⌍ ⌎ ⌏ ⌐ ⌑ ⌒ ⌓ ⌔ ⌕ ⌖ ⌗ ⌘ ⌙ ⌚ ⌛ ⌜ ⌝ ⌞ ⌟ ⌠ ⌡ ⌢ ⌣ ⌤ ⌥ ⌦ ⌧ ⌨ 〈 〉 ⌫ ⌬ ⌭ ⌮ ⌯ ⌰ ⌱ ⌲ ⌳ ⌴ ⌵ ⌶ ⌷ ⌸ ⌹ ⌺ ⌻ ⌼ ⌽ ⌾ ⌿ ⍀ ⍁ ⍂ ⍃ ⍄ ⍅ ⍆ ⍇ ⍈ ⍉ ⍊ ⍋ ⍌ ⍍ ⍎ ⍏ ⍐ ⍑ ⍒ ⍓ ⍔ ⍕ ⍖ ⍗ ⍘ ⍙ ⍚ ␋ ␢ ␣ ─ ━ │ ┃ ┄ ┅ ┆ ┇ ┈ ┉ ┊ ┋ ┌ ┍ ┎ ┏ ┐ ┑┒ ┓└ ┕ ┖ ┗ ┘ ┙ ┚ ┛ ├ ┝ ┞ ┟ ┠ ┡ ┢ ┣ ┤┻ ┼ ┽ ┾ ┿ ╀ ╁ ╂ ╃ ╄ ╅ ╆ ╇ ╈ ╉ ╊ ╋ ╌ ╍ ╎ ╏ ═ ║ ╒ ╓ ╔ ╕ ╖ ╗ ╘ ╫ ╬ ╭ ╮ ╯ ╰ ╱ ╲ ╳ ╴ ╵ ╶ ╷ ╸ ╹ ╺ ╻ ╼ ╽ ╾ ╿ ▀ ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▎ ▏ ▐ ░ ▒ ▓ ▔ ▕ ▖ ▗ ▘ ▙ ▟ ■ □ ▢ ▣ ▤ ▥ ▦ ▧ ▨ ▩ ▪ ▫ ▬ ▭ ▮ ▯ ▰ ▱ ◆ ◇ ◈ ◉ ◊ ○ ◌ ◍ ◎ ● ◐ ◑ ◒ ◓ ◔ ◕ ◖ ◗ ◘ ◙ ◚ ◛ ◜ ◝ ◞ ◟ ◠ ◡ ◢ ◣ ◤ ◥ ◦ ◧ ◨ ◩ ◪ ◫ ◬ ◭ ◮ ◯ ◰ ◱ ◲ ◸ ◹ ◺ ◻ ◼ ◽ ◾ ◿ ☀ ☁ ☂ ☃ ☄ ★ ☆ ☇ ☈ ☊ ☋ ☌ ☍ ☎ ☏ ☐ ☑ ☒ ☓ ☔ ☕ ☖ ☗ ☘ ☙ ☟ ☠ ☡ ☢ ☣ τωρα να προσεχεις θα ερθουν να σε παρουν πισω☤ ☥ ☦ ☧ ☨ ☩ ☪ ☫ αν δεν σε ξαναδω εδώ θα σε δω πισω στην πατριδα☬ ☭ ☮ ☯ ☰ ☱ ☲ ☳ ☴ ☵ ☶ ☷ ☸ ☹ ♄ ♅ ♇ ♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 28, 2014, 03:23:53 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 28, 2014, 04:15:12 μμ » |
|
Μη νομίζεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί. Πιστεύω όμως ότι θα συνεχίσει γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 28, 2014, 05:34:35 μμ » |