Μιχαλη80, η θυρίδα ανοίγει σύμφωνα με αυτά που γραφουν οι όροι που τουλάχιστον εγω εχω υπογραψει όταν
- πεθάνω. Θα ανοιξει παρουσια εφοριακου + δικαστικού λειτουργού για evaluation.
- χρωσταω στο δημόσιο. Μην αρχίσετε παπαριές τυπου 'χρωσταω 500 και θα μου ανοιξουν τη θυριδα που εχω 50000 και θα μου τα παρουν'. Οταν λεμε χρωσταω εννοουμε πολλά. Για να καταλαβετε πελατης χρωσταει Φόρο εισοδηματος 90000 σε περιοδο 5 ετών και ακόμα δεν του εχει στειλει η δου ενημερωτικο σημειωμα οτι πρεπει να κανει ρυθμιση
- αν ο κατοχος ειναι κατηγορουμενος για καποια κακουργήματα πολυ συγκεκριενα τα οποία όμως δε θυμαμαι.
Βρε Βασίλη μου σε παρακολουθώ να γράφεις ότι καλά έκαναν και πέρασαν το νόμο για μπούκες της εφορίας για τον ΕΝΦΙΑ και τώρα γράφεις ότι έχεις υπογράψει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις μόνον ανοίγει η θυρίδα.
Και άλλοι είχαν υπογράψει συμβόλαια εικοσαετίας με τον ΛΑΓΗΕ για εγγυημένες τιμές στις ΑΠΕ και με το έτσι θέλω έσπασαν τα συμβόλαια και έριξαν τις τιμές.
Και όταν απείλησαν οι παραγωγοί ότι θα πάνε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια τους απάντησαν πολύ καλά θα δικαιωθείτε σε δέκα χρόνια αλλά μέχρι τότε θα είστε εκτός δικτύου και δεν θα πουλάτε το ρεύμα, καθαρός εκβιασμός δηλαδή.
Δεν χρειάζεται αγόρι μου να είσαι φοροφυγάς ή να χρωστάς για να μπούνε σπίτι σου, με μια καταγγελία ότι έχεις 500.000 μετρητά στο στρώμα ή ότι έχεις μεγάλης αξίας τιμαλφή, θα κάνουν "ντου".
Και δεν θα σου έρχονται Βασίλη μου δύο υπάλληλοι από την τοπική εφορία, θα σου έρχονται με συνοδεία οικονομικής αστυνομίας και οπλοφορούντες μάλιστα.
Και δεν τους νοιάζει αγόρι μου να πατάξουν τη φοροδιαφυγή, με αυτή αν θέλουν σε μια μέρα ξεμπερδεύουν.
Άλλα πράγματα έχουν στο μυαλό τους, τις ατομικές μας ελευθερίες και τα δικαιώματά μας ως πολίτες που αν τους αφήνουμε σε κάθε βήμα που κάνουν, θα προχωρούν ακόμη περισσότερο.
Ο συντάκτης των άρθρων του Συντάγματος δεν ήταν ηλίθιος όταν προέβλεπε την πλήρη ασυλία της οικίας, κάποια πράγματα είχε στο νου του όταν συνέτασσε το άρθρο.......
Κανένας νόμος που περνάει από τη Βουλή δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο και οι δανειακές συμβάσεις είναι παράνομες γιατί αντιτίθενται σε βασικά άρθρα του Συντάγματος (παραίτηση Εθνικής κυριαρχίας κτλ).
Μόνο με Συνταγματική αναθεώρηση αλλάζουν τα άρθρα.
Η Ελλάδα κυβερνάται από 10 οικογένειες που μετά τη δεκαετία του '80 έγιναν είκοσι.
Είναι δυστυχώς υπεράνω του νόμου και το μόνο που τους νοιάζει είναι να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους ακολουθώντας έξωθεν εντολές χωρίς να υπολογίζουν τη ζημιά που προκαλούν στη χώρα και στο λαό.
Αν έχεις την εντύπωση ότι οι θυρίδες θα μείνουν στο απυρόβλητο απατάσαι οικτρά.
Θα έλθει και η σειρά τους όπως το έχω γράψει εδώ μέσα πριν τρία χρόνια.
Γνωρίζουν ότι το χοντρό χρήμα είναι στα σπίτια και γι' αυτό ασχολούνται πρώτα με αυτά, οι θυρίδες έπονται.
Από 01/01/2015 το κράτος θα εγγυάται 350€ σύνταξη και τα υπόλοιπα αν έχει το ταμείο που το έχουν ήδη λεηλατήσει.
Κλοπή κανονική δηλαδή γιατί Βασίλη μου υπάρχουν σε αυτή τη χώρα και οι άνθρωποι που πληρώνουν κανονικά τις εισφορές τους και τους φόρους τους και δεν είναι σωστό να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι επειδή υπάρχουν και λαμόγια.
Θα βγάλουν βέβαια νόμο ότι όποιος θέλει πάει σε ιδιωτική ασφάλεια αλλά τα χρήματα που έχουμε δώσει μέχρι τώρα πάνε στις τσέπες των δανειστών και των υμετέρων.
Δυστυχώς είμαστε το πειραματόζωο για αυτά που θέλουν να περάσουν αυτοί της NWO σε όλο τον κόσμο και τον μελλοντικό τρόπο διακυβέρνησης.
Δεν έχουμε πλέον Κυρίαρχο κράτος και αν συνεχίσει έτσι το πράγμα σε 15 χρόνια και πολλά λέω δεν θα υφιστάμεθα και ως Έθνος.
Προτεκτοράτο είμαστε και στεναχωριέμαι που οι περισσότεροι εθελοτυφλούμε με τα γεγονότα.
Όσο πιο γρήγορα διαλυθεί αυτό το "έκτρωμα" που λέγεται Ευρωπαϊκή ένωση τόσο το καλύτερο για όλους μας.
Αν σου έλεγαν Βασίλη μου τη δεκαετία του '90 ότι η Ευρώπη θα καταντούσε αυτό που είναι σήμερα θα συμφωνούσες να προσχωρήσουμε?
Υπήρχαν βέβαια άνθρωποι που τα έλεγαν από τότε όπως το βίντεο που σήκωσε πιο πριν φίλος, αλλά τους χαρακτηρίζαμε τουλάχιστον γραφικούς.
Έτσι και τώρα υπάρχουν άνθρωποι που λένε πράγματα για το μέλλον και προς τα που πάμε και δεν τους ακούει κανείς.