Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 05:29:06 μμ
Σελίδες: [1] 2
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: H επέλαση της φτήνιας στην Μύκονο  (Αναγνώστηκε 5741 φορές)
0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
georok
Πλατινένιο
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« στις: Ιούλιος 22, 2014, 06:53:30 μμ »

Το πρώτο είναι άρθρο απο το protagon.gr και είναι αληθινό

http://sfrang2.blogspot.gr/2014/07/blog-post_21.html?spref=tw

Το δεύτερο είναι απόφαση της κυβέρνησης,δεν ξέρω αν είναι αυθεντικό Απορία

https://twitter.com/kanaliotis/status/491317830953222144/photo/1
Καταγράφηκε
d.theodoropoulos
Αργυρό μέλος

Προφίλ WWW
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:04:05 μμ »

υπαρχει λυση να τους πει καποιος , να μην νοικιαζουν δωματια εαν δεν προσκομησει ο ενοικιαστης εκαθαριστικο ανω των 70.000 ευρω Σαρκασμός πες τους να ετοιμαστουνε να γινουνε ψαραδες σαν την (μανταλενα) γιατι πολυ ειχανε καβαλισει το καλαμι

αλλος με την βαρκα μας ..
Καταγράφηκε

Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
antonis chaniotis
Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:07:24 μμ »

μη διαβάζετε και μην ακούτε την κάθε παπαρια............
Καταγράφηκε
dimitris1980
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:09:34 μμ »

Να τους πει κάποιος ότι το ελληνικό τσετ σετ που έσκαγε εκεί φέτος δεν θα μπορέσει γιατι μισοί από αυτους ειναι φυλακή και άλλοι μιση στον δρόμο για να μπουν.Μετα περνάνε κρίση και τα πουστρακια οποτε αστα να πάνε.Αν θέλουν κόσμο ας προσγειωθούν η να βάλουν ένα στρινγκ και να φωνάζουν ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟ  Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
d.theodoropoulos
Αργυρό μέλος

Προφίλ WWW
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:10:25 μμ »

κοιτα αντωνη , αυτοι εκει ισως και να τα πιστευουν , εγω στην μυκονο μονο τα τσιγαρα βρηκα στην ιδια τιμη με την υπολοιπη τουριστικη ελλαδα .

μου αρεσει που μενεις χανια , με τον πανεμορφο πλατανια και κολυμπαρι διπλα , το θερισσο και τις υπεροχες ταβερνες του και μου ασχολεισαι με την τρυπια μυκονο Σαρκασμός
Καταγράφηκε

d.theodoropoulos
Αργυρό μέλος

Προφίλ WWW
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:11:01 μμ »

Να τους πει κάποιος ότι το ελληνικό τσετ σετ που έσκαγε εκεί φέτος δεν θα μπορέσει γιατι μισοί από αυτους ειναι φυλακή και άλλοι μιση στον δρόμο για να μπουν.Μετα περνάνε κρίση και τα πουστρακια οποτε αστα να πάνε.Αν θέλουν κόσμο ας προσγειωθούν η να βάλουν ένα στρινγκ και να φωνάζουν ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟ  Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός

λευτερια στην βορεια μυκονο !!!!
Καταγράφηκε

antonis chaniotis
Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:11:53 μμ »

κοιτα αντωνη , αυτοι εκει ισως και να τα πιστευουν , εγω στην μυκονο μονο τα τσιγαρα βρηκα στην ιδια τιμη με την υπολοιπη τουριστικη ελλαδα .

μου αρεσει που μενεις χανια , με τον πανεμορφο πλατανια και κολυμπαρι διπλα , το θερισσο και τις υπεροχες ταβερνες του και μου ασχολεισαι με την τρυπια μυκονο Σαρκασμός
Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη
Καταγράφηκε
dimmarko
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:13:05 μμ »

χαλάσατε την Μύκονο κοπρίτες με τα καροτσάκια με τα μωρά σας, και δεν μπορεί να πάει άνετα στην παραλία το κορίτσι....και εκτός αυτού τρώτε και το σουβλάκι με τα χέρια...βρωμιάρηδες, γυρίστε πίσω στα χωριά σας και αφήστε την, την κοσμικιά να χαρεί τις διακοπές της στο αυθαίρετο σε offshore, να το νοικιάζει κανά 5ληρο την ημέρα χωρίς απόδειξη αφού φιλοξενεί...
Καταγράφηκε
dimitris1980
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:13:08 μμ »

Διονυση από την Μυκονοοοοοοοοο είναι ο Αντώνης  Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
d.theodoropoulos
Αργυρό μέλος

Προφίλ WWW
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:14:34 μμ »

Διονυση από την Μυκονοοοοοοοοο είναι ο Αντώνης  Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός

και ελεγα οτι αυτον τον μηνα δεν θα ελεγα μ@λ@κι@  Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε

dimmarko
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:14:50 μμ »

Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη

Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο άλλαξε όνομα μπερδεύεις το στέκι....
Καταγράφηκε
oldgeotzo
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:16:46 μμ »

Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
 Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Η αληθεια ειναι οτι και γω πριν μερικους μηνες ..το ιδιο νομιζα Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
 Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
antonis chaniotis
Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:17:23 μμ »

λιγα για την Μυκονο μη σας πλακωσω ολους.......
Καταγράφηκε
d.theodoropoulos
Αργυρό μέλος

Προφίλ WWW
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:17:56 μμ »

τελικα η μυκονος τα σπαει!!! θα παω και εγω φετος  Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός

σορρυ αντωνη Στριφογύρισμα ματιών
Καταγράφηκε

dimmarko
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 22, 2014, 07:18:45 μμ »

αγαπάμε Μύκονο...... Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement