Σας το είπα από την αρχή... μόνο συζήτηση επιστημονικής φαντασίας μπορούμε να κάνουμε, αν θέλουμε να αναλύσουμε τον αγγελικά πλασμένο κόσμο των συλλεκτών.
Κολλάτε όλοι στο νόμιμο...
Δε με νοιάζει αν είναι νόμιμο ή παράνομο... με νοιάζει αν είναι ηθικό.
Ναι, είμαι έξω απ' το χορό... διότι δεν είναι στις επιλογές μου να χορέψω. Όσοι επέλεξαν οικειοθελώς να χορέψουν, πρέπει να αντέχουν στην κριτική και να αναλαμβάνουν τις όποιες ευθύνες. Και το κυριότερο, να προσπαθούν περισσότερο απ' ότι οι υπόλοιποι, για την βελτίωση και την πρόοδο. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Όσο για τα άτομα (έναν-έναν), υπάρχει σεβασμός και καμία μομφή ή ψόγος... Το ξεκαθαρίζω... η κριτική έχει να κάνει με τη θέση.
Κριτικάρω, όλα όσα κατά τη γνώμη μου, θεωρώ λάθος ή χρίζουν κάποια βελτίωσης. Παράλληλα λέω και κάποιες προτάσεις, για τρόπους που ίσως βοηθήσουν και προάγουν το έργο της ΠΝΕ. Αυτή η κριτική, θα έπρεπε να είναι το ζητούμενο από τους ιθύνοντες και όχι το 'χάιδεμα των αυτιών'. Οι κόλακες της αυλής, δεν έχουν σκοπό την αλλαγή, διότι η στασιμότητα είναι η εξασφάλιση του μέλλοντός τους.
Κώστα μου,
Και ηθικό eίναι και νόμιμο. Μου λeeι eνασ φίλοσ 'ρe ταλιμπάν βασίλη μην το βαρeσeισ αυτό, το θeλω'. Γιατί να βάλω την φιλία μου πάνω απο eνα κeρμα. Αν eναι καμιά δραχμή 45,47 να την βάλω αλλά κάνα χρeπι θα ναι πιθανότατα καθότι μπατίρηδeσ και οι 2 μασ.
Σe τeτοια πeριπτωση αναφeρομαι Κώστα και όχι σe συνωμοσίeσ τύπου ' παμe 3-4 και τeμαχιζουμe τα λόττα για να μην σφαχτούμe'. eκeι eιμαι αδeκαστοσ ή σχeδόν γτ μια φορά eπαιξα μe eνα παλικάρι κορόνα γράμματα πριν την δημοπρασία για το ποιοσ θα βαρeσeι τι!!!!