dpodaras
|
|
« Απάντηση #45 στις: Ιούλιος 09, 2014, 11:57:43 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Epikouros
|
|
« Απάντηση #46 στις: Ιούλιος 09, 2014, 12:19:05 μμ » |
|
.... Πέρυσι, Τόλη, ήταν χαρά Θεού! Για φέτος δεν ξέρω. Να λάβεις υπόψη σου ότι στη Γερμανία το κρύο δεν είναι ίδιο με Ελλάδα. Εκεί είναι "χονδρό" το κρύο. Δε σου "τρυπάει" το κόκκαλο!
Ναι, το ξέρω το ''χονδρό'' κρύο ... πρίν μερικά χρόνια είχαμε ταξιδέψει Πρωτοχρονιά στην Βιέννη. Ούτε με τα ισοθερμικά κάτω από τα ρούχα μπορούσες να κυκλοφορήσεις άνετα. Σε όλες τις φωτογραφίες, ήμουν ντυμένος σαν τον Robocop !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εὔφημος ἴσθι
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #47 στις: Αύγουστος 30, 2014, 09:22:42 μμ » |
|
Το Monnaie de Paris σχεδιάζει να εκδώσει αναμνηστικό κέρμα των 2 ευρώ για τον εορτασμό της 500ής επετείου της μάχης του Marignan το επόμενο έτος. Η ιστορική μάχη έλαβε χώρα στις 13 και 14 του Σεπτεμβρίου του 1515, αλλά αναμένεται να εισαχθεί στα τέλη Ιανουαρίου και να παρουσιαστεί στο WMF στο Βερολίνο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #48 στις: Αύγουστος 31, 2014, 04:07:23 μμ » |
|
Θα έρθω και εγώ στο Βερολίνο... Σήμερα θα κλείσω τα αεροπορικά
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #49 στις: Αύγουστος 31, 2014, 04:23:55 μμ » |
|
Ελα από εδώ να πάμε όλοι μαζί!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #50 στις: Αύγουστος 31, 2014, 04:49:55 μμ » |
|
Κοιτάω τώρα για εισιτήρια και για παρασκευή απόγευμα είναι πολύ ακριβά. Μισές τιμές είναι για Σάββατο πρωί να έρθουμε. Παρασκευή πρωί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορούμε να πάρουμε άδεια. Σε ποια περιοχή να ψάξω για ξενοδοχείο; Εσείς σε ποιο κλείσατε;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Kρηνιώτης
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Ότι λάμπει δεν είναι μόνο χρυσός!!
|
|
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 08:47:24 μμ » |
|
Καλησπέρα φίλοι μου, μόλις έκλεισα και γω 2 πακέτα για την έκθεση του Μονάχου Ενα για μένα και άλλο ένα για τον φίλο GASS Φεύγουμε Παρασκευή 6-3-2015 και επιστρέφουμε Δευτέρα 9-3-2015 Μας κόστισε 300 ευρώ τον καθένα,αεροπορικά πήγαινε-έλα και τριήμερη διαμονή στο Hilton. Θα χαρούμε πολύ να δούμε και άλλους Έλληνες φίλους συλλέκτες εκεί!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 08:47:00 πμ » |
|
Αν το κόστος βγαίνει τόσο (για Μόναχο) ψήνομαι. Τα έκλεισες μεμονωμένα air ticket + booking ή όλα μαζί ??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 09:32:35 πμ » |
|
Πάνο, γιατί προτιμάς Μόναχο από Βερολίνο; Σήμερα αν κλείσεις από Αθήνα είναι λιγότερο από 100 πήγαινε - έλα με την easyjet του Χατζηιωάννου. Θα είναι και ο Γιώργος από Λονδίνο. Σ' έψησα;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 09:46:47 πμ » |
|
Αγαπητέ φίλε, Δυστυχώς 1-5 κάθε μήνα δεν μπορώ να απουσιάζω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τον φίλο Γιώργο θα τον δω 26/27-9 Coinex London. Στο όμορφο Μόναχο , αυτή τη φορά θα συνοδεύομαι απο τη Σύζυγο βεβαίως βεβαίως οπότε καταλαβαίνεις αποφεύγω την "Παντόφλα"
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 10:19:38 πμ » |
|
Καλά, Πάνο. Κι εμείς με τις γυναίκες πάμε για να αποφύγουμε το ....τσόκαρο!! Είναι και ξύλινο και βαρύ. Αυτές στα μαγαζιά κι εμείς ΣΤΟ ...ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 05, 2015, 03:35:12 μμ » |
|
Τελικα πως παμε απο συμμετοχες για μπερλίν τέλος του μήνα???
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 05, 2015, 03:44:17 μμ » |
|
Τελικα πως παμε απο συμμετοχες για μπερλίν τέλος του μήνα??? Καλή χρονιά Θοδωρή. Εγώ, ο Φάνης, ο Διονύσης ο ψηλός, ο Δημήτρης ο Ποδάρας, ο Γιώργος από Λονδίνο, ο Κυριάκος από Κύπρο και κατά 99% ο Ανάργυρος. Αυτά ξέρω για την ώρα. Πάντως το πρόγραμμα στο site ολοκληρώθηκε με εκθέτες-εμπόρους (θα είναι, όπως πάντα και ο Μαυρογένης), τα πόστα, ο χάρτης της αίθουσας κλπ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
SVcollector
|
|