dpodaras
|
|
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 04, 2014, 10:28:43 πμ » |
|
Ωραίες οι εκθέσεις για βόλτα αλλά είπαμε, το παιχνίδι παίζετε στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Ίσως είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο για αγορές συλλεκτικών αντικειμένων.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 04, 2014, 10:42:33 πμ » |
|
Καλημερα στη παρέα. Φυσικα θα ειμαι σε ολα και με χαρά ανυπομονώ να συναντηθούμε.
Τι διαβάζουν τα μάτια μου και δεν πιστεύουν τ' αυτιά μου; Γιώργο, θα τα πούμε από κοντά; Πιστεύω να πιούμε και μια παγωμένη μπύρα παρέα! Καλή συνάντηση!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 08, 2014, 05:37:45 μμ » |
|
Μία - μία έρχονται οι πληροφορίες: Στην Εκθεση "Επίτιμος καλεσμένος" για το 2015 θα είναι το Royal Australian Mint.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #33 στις: Ιούλιος 08, 2014, 06:24:02 μμ » |
|
Καλημερα στη παρέα. Φυσικα θα ειμαι σε ολα και με χαρά ανυπομονώ να συναντηθούμε.
Τι διαβάζουν τα μάτια μου και δεν πιστεύουν τ' αυτιά μου; Γιώργο, θα τα πούμε από κοντά; Πιστεύω να πιούμε και μια παγωμένη μπύρα παρέα! Καλή συνάντηση! Αγαπητέ Θανάση δυςτυχως όχι δεν θα μπορέσω...μια μπύρα, απο 3 και πανω το συζητάω... Θα χαρω πολυ. Θα κάνουμε μια Ελληνική παρέα και θα περάσουμε ωραία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #34 στις: Ιούλιος 08, 2014, 07:44:07 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #35 στις: Ιούλιος 08, 2014, 09:17:01 μμ » |
|
Γιώργο, τα εισιτήρια ήδη κλείστηκαν. Είμαστε στο ψάξιμο του ξενοδοχείου. Θέλω κοντά στο ICC (περιοχή Neukoelln) κυρίως για να αποφύγω την περυσινή αγωνία της επιστροφής. Για την ώρα είμαστε ήδη τρεις από Β. Ελλάδα (Ανάργυρος, Φάνης κι εγώ). Οσο για τις μπύρες τι δύο τι τρεις. Εκεί θα κολλήσουμε! Θοδωρή είσαι μέσα κι εσύ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
Epikouros
|
|
« Απάντηση #36 στις: Ιούλιος 08, 2014, 10:58:39 μμ » |
|
Γιώργο, τα εισιτήρια ήδη κλείστηκαν. Είμαστε στο ψάξιμο του ξενοδοχείου. Θέλω κοντά στο ICC (περιοχή Neukoelln) κυρίως για να αποφύγω την περυσινή αγωνία της επιστροφής. Για την ώρα είμαστε ήδη τρεις από Β. Ελλάδα (Ανάργυρος, Φάνης κι εγώ). Οσο για τις μπύρες τι δύο τι τρεις. Εκεί θα κολλήσουμε! Θοδωρή είσαι μέσα κι εσύ;
Αυτά είναι .... άλλοι Πατρίκιοι και άλλοι Πληβείοι !! Η έκθεση θα είναι ένα μήνα. Ποιες ημερομηνίες θα πάτε; Ρωτάω μπας και κάνω κουμάντο και μπορέσω να έρθω. Αν και Βερολίνο τέτοια εποχή, θα έχει ψοφόκρυο !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εὔφημος ἴσθι
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #37 στις: Ιούλιος 08, 2014, 11:11:19 μμ » |
|
Φυσικα αν δεν τυχει κανα απροοπτο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #38 στις: Ιούλιος 08, 2014, 11:12:45 μμ » |
|
Η έκθεση θα είναι ένα μήνα. Ποιες ημερομηνίες θα πάτε; Ρωτάω μπας και κάνω κουμάντο και μπορέσω να έρθω. Αν και Βερολίνο τέτοια εποχή, θα έχει ψοφόκρυο !!
Σιγά μην είναι και δύο μήνες! Κάνε τα κουμάντα σου και κλείσε τώρα που γυρίζει. Εμείς αναχωρούμε 28/01/2015 και επιστρέφουμε 04/02/2015. Πέρυσι, Τόλη, ήταν χαρά Θεού! Για φέτος δεν ξέρω. Να λάβεις υπόψη σου ότι στη Γερμανία το κρύο δεν είναι ίδιο με Ελλάδα. Εκεί είναι "χονδρό" το κρύο. Δε σου "τρυπάει" το κόκκαλο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #39 στις: Ιούλιος 09, 2014, 08:56:06 πμ » |
|
Τελικά με πείσατε, έρχομαι και εγώ! Αναχώρηση 30/1/2015 και επιστροφή 1/2/2015. Τιμή εισιτηρίου 75 ευρώ με επιστροφή (easyjet).
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #40 στις: Ιούλιος 09, 2014, 09:16:17 πμ » |
|
Ωραια.Πιστευω να γνωριστουμε και απο κοντα. Οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #41 στις: Ιούλιος 09, 2014, 09:28:59 πμ » |
|
Τέλεια Δημήτρη! Ωραία είδηση πρωί - πρωί. Τώρα αναζητούμε ξενοδοχείο κοντά στο Estrel.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #42 στις: Ιούλιος 09, 2014, 09:53:42 πμ » |
|
Τέλεια Δημήτρη! Ωραία είδηση πρωί - πρωί. Τώρα αναζητούμε ξενοδοχείο κοντά στο Estrel.
Ξενοδοχείο για το πρώτο βράδυ θα κλείσω στο κέντρο για να κάνω τις βόλτες μου. Για το δεύτερο βράδυ θα κλείσω δίπλα στο αεροδρόμιο γιατί πετάω πρωι πρωι την Κυριακή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #43 στις: Ιούλιος 09, 2014, 09:54:33 πμ » |
|
Ξενοδοχείο για το πρώτο βράδυ θα κλείσω στο κέντρο για να κάνω τις βόλτες μου. Για το δεύτερο βράδυ θα κλείσω δίπλα στο αεροδρόμιο γιατί πετάω πρωι πρωι την Κυριακή. επειδη εισαι Γατονι ενημερωσε με που θα κλεισεις να κλεισω κι εγω να μαστε κοντα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #44 στις: Ιούλιος 09, 2014, 09:59:25 πμ » |
|
Ξενοδοχείο για το πρώτο βράδυ θα κλείσω στο κέντρο για να κάνω τις βόλτες μου. Για το δεύτερο βράδυ θα κλείσω δίπλα στο αεροδρόμιο γιατί πετάω πρωι πρωι την Κυριακή. επειδη εισαι Γατονι ενημερωσε με που θα κλεισεις να κλεισω κι εγω να μαστε κοντα ok
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|