ANTONIO1967
|
|
« στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 10:26:55 πμ » |
|
?? Μπορει καποιος να με διαφωτιση για την γνησιοτητα της
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
Geonet75
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Οι τεχνικές διδάσκονται
|
|
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 11:38:55 πμ » |
|
Το είδα κι εγώ. Δε μου φαίνεται αντίγραφο. Αν είναι όμως, περισσότερο κόπο έκανε ο τεχνίτης να το ταλαιπωρήσει παρά να το φτιάξει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 03:45:21 μμ » |
|
Γνησιο ειναι, που παιζει αυτο το κομματι να μην καθομαι να το ψαχνω?? Οχι πως θα το αγορασω , να το παρακολουθουμε να δουμε που θα κλεισει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 04:26:38 μμ » |
|
φιλε αντωνη,ειναι γνησιο,μηπως εχει βουλωθει?για προσεξε το με μεγεθυντικο,γιατι δεν φωτιζεται καλα,ισως η πατινα?αλλα κατι μου φαινεται πειραγμενο,μακαρι να ειναι η μαυριλα του νομισματος,γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 15, 2011, 10:22:38 πμ » |
|
αν και ποτε δεν μπορεις να πεις απο μια φωτογραφια,εγω πιστευω οτι ειναι original,ειναι η ποικιλια με την τελεια(αριστερα απο το κεφαλη του Οθωνα)και δειχνει να ειναι good very fine.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
do not get high with your own supply.
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 15, 2011, 10:53:07 πμ » |
|
βασιλη ξερεις τι εχω παρατηρησει?λεμε την τελεια σαν ποικιλια,και εχω δει πιο πολλες, με τελλεια,παρα χωρις?μηπως τελικα δεν ειναι τοσο δυσκολο νομισμα η τελεια?η, εγω κανω λαθος.χαιρετω γιαννηςτ.υγ.το νομισμα ειναι γνησιο,αλλα καμμια φορα η φωτογραφια,σου δημιουργει, οταν ειδικα ειναι ετσι αφωτιστη,λογω του νομισματος?τι να πω,παντως γενικα ειναι ενφανισημη η μιση δραχμη του 1855.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 15, 2011, 11:23:17 πμ » |
|
Γεια σου Γιαννη. Αυτη με την τελεια ειναι μακραν πιο ευκολη απ αυτην χωρις την τελεια. Καθε δεκα με τελεια καθετε μια χωρις. Η τελεια δεν τιποτε αλλο απο ενα γρεζι στην μητρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 15, 2011, 08:40:03 μμ » |
|
Βρε παιδια τον 1***c 767 τον ξερει κανεις?? Διοτι τον υποψιαζωμε για καρτουλα του πωλητη!! Δεν ειναι φυσικο το χτυπημα του, κανεις Ελληνας δεν θα εδινε απο χτες τετοιο ποσον Τι λετε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
vs(g)oldcoins
|
|
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 10:34:12 πμ » |
|
Καλημέρα σας. Το νόμισμα έχει μια διαφορά πάχους. Κοιτώντας το περιμετρικά αλλού είναι ποιο παχύ και αλλού ποιο λεπτό. Έχει κανείς καμία άποψη, πως εξηγείτε? Πρόβλημα στο δίσκο? Ψεύτικο?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 07:34:57 μμ » |
|
Γνήσιο είναι. Η οδοντωση, η διάφορα πάχους και το φαλτσο είναι χαρακτηριστικά των νομισμάτων αυτών.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vs(g)oldcoins
|
|
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 08:05:25 μμ » |
|
Στο λεπτό σημείο παρατηρώντας το καλύτερα υπάρχει ένα μικρό χτύπημα σαν να έγινε προσπάθεια να τρυπηθεί. Μπορεί αυτό το μικρό χτύπημα να έχει λεπτύνει το δίσκο σε εκείνο το σημείο και σε τόση έκταση?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 10:05:41 μμ » |
|
Μπορεί να προσπάθησαν να το τρυπησουν. Πιθανώς επιλεξαν το πιο λεπτο σημείο, γί αυτο και έχει στραβώσει λίγο. Η οδοντωση δε είναι όμοια με εκείνη που έχουν πολλά ταληρα του 1851.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vs(g)oldcoins
|
|
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 09:40:53 πμ » |
|
Μπορεί να προσπάθησαν να το τρυπησουν. Πιθανώς επιλεξαν το πιο λεπτο σημείο, γί αυτο και έχει στραβώσει λίγο. Η οδοντωση δε είναι όμοια με εκείνη που έχουν πολλά ταληρα του 1851.
Kαλημέρα … σε τι βαθμό επηρεάζει το νόμισμα? Σε τι κατάσταση θα το τοποθετούσατε? Θα μπορούσε να πάρει βαθμό από κάποια εταιρεία πιστοποίησης?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 10:12:21 πμ » |
|
ναι μπορει και ειναι γνησιο.
Μονη ερωτηση κοιτα εαν εκει που βλεπεις λακουβα μην ειναι pierced and refilled.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|