Σχετικά με τους καυγάδες:
Για κάποιον καιρό την είχα κοπανήσει από το παρόν φόρουμ, γιατί.. είχα μπλέξει σε μια συζήτηση με μπράβους, χουλιγκάνους και κάτι τέτοια. Μου τη βάρεσε και έφυγα (για δεύτερη φορά).
Μετά από καιρό, διαβάζω:
http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=15103.0Και διαβάζω και αυτή την απάντηση:
Μαθε λοιπον φιλε, οσο σκληρο και να σου ακουστει, και επειδη αγνοεις προφανως και τα βασικα, πως το τι ειδους συλλεκτης τελικα ειναι ο καθε ενας, ειναι κατι που κρινεται απο τους αλλους συνοδοιπορους του στον ιδιο χωρο, οχι απο τον ιδιο, και φυσικα κρινεται απο τους αλλους συλλεκτες και συνοδοιπορους του αφου λαβουν υποψιν οχι μονο την γνωση του συλλεκτη στο πεδιο που ασχολειται αλλα φυσικα λαμβανοντας υποψιν και την ποιοτητα, εκταση, σπανιοτητα, πληροτητα και στησιμο της συλλογης του.
Τα υπολοιπα ολα τα ψευτο - "φιλοσοφικα" αυτα εγω τα ακουω "τσαμπα και βερεσε" που λεει και ο λαος...
Ε, μου την έδωσε. Ρε, α πάενε από δω, που θα κρίνεις εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, τι συλλέκτης είναι ο ένας και ο άλλος...
Και έρχεται και το αποκορύφωμα:
Αν μαζευει καποιος π.χ. τυχαια κερματα ευρω που παιρνει ρεστα απο το ψιλικακι ,μπορει μεν να κανει κατι που του αρεσει,αλλα δεν ειναι συλλεκτης.
Απλως μαζευει κερματα.
Ρε, α πάενε κι εσύ, μαζί με τον άλλον, που θέλεις να κρίνεις ποιος είναι συλλέκτης και ποιος δεν είναι...
------------------------------------------------------------------------
Θα μου πεις: Και γιατί προσπαθείς να βοηθήσεις τον Doctor2010 (που ξεκίνησε το θέμα); Σου απαντώ: Ακριβώς γιατί, δεν ξέρω. Θα ρωτήσω τον ψυχαναλυτή μου με πρώτη ευκαιρία και θα σου πω.
Σίγουρα όμως εγώ δεν κάνω κάτι κακό. Αν κάποιος κάνει κάτι κακό (τονίζω το αν), είναι οι άλλοι δύο. Από τη στιγμή που δεν κάνω τίποτα κακό, γιατί να αναρωτηθώ γιατί το κάνω...
-----------------------------------------------------------------------------
Συμπηρωματικά:
εχω δει και αξιολογησει πληθωρα συλλογων απο αρχαριες μεχρι και πολυ προχωρημενες
Ίσα, ρε μόρτη, που θα σε βάλουμε και κεχαγιά στα... φρύδια μας...