nestor
|
|
« Απάντηση #120 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 11:01:26 πμ » |
|
Δεν θα βάλω μουσική..η μάλλον θα βάλω....τεσπα είναι 22 λεπτά που πρέπει να χωρέσουν έναν γίγαντα του ροκ...ορμώμενος από το tribute του Lenny που έβαλε ο Loucky και αποτελεί ένα κομμάτι από αυτά τα 22 λεπτά που νομίζω πρέπει να τα δείτε ολόκληρα. Είναι η βράβευση των Led Zeppelin απο την Αμερικάνικη Γερουσία με το βραβείο Kennedy Center honors το οποίο έχει θεσπιστεί από το 1978 και είναι σε μορφή μεταλλίου το οποίο και φοράνε συνεχώς στο βίντεο. Η βράβευση αφορά καλλιτέχνες οι οποίοι προάγουν και εξάγουν τον αμερικάνικο πολιτισμό ,κουλτούρα στον υπόλοιπο κόσμο . Jack Black, the Foo Fighters, Kid Rock, Lenny Kravitz and Heart τραγούδησαν προς τιμή τους τραγούδια τους. Στην Ίδια γιορτή βραβεύτηκαν και οι blues trailblazer Buddy Guy, ballerina Natalia Makarova, David Letterman and Dustin Hoffman...(απλά αυτά τα 22 λεπτά αφορούν μόνο αυτούς)..αφού πριν όλοι μαζί πέρασαν από τον λευκό οίκο για να τους παραθέσει δείπνο ο πρόεδρος. Μεγάλη στιγμή για εμένα ...14.00 λεπτό ένα Stairway to Heaven....που έκανε και τους Led zeppelin να Δακρύσουν . https://www.youtube.com/watch?v=ra-itTKnFaw
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #121 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 11:07:46 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #122 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 11:29:46 πμ » |
|
Δεν θα βάλω μουσική..η μάλλον θα βάλω....τεσπα είναι 22 λεπτά που πρέπει να χωρέσουν έναν γίγαντα του ροκ...ορμώμενος από το tribute του Lenny που έβαλε ο Loucky και αποτελεί ένα κομμάτι από αυτά τα 22 λεπτά που νομίζω πρέπει να τα δείτε ολόκληρα. Είναι η βράβευση των Led Zeppelin απο την Αμερικάνικη Γερουσία με το βραβείο Kennedy Center honors το οποίο έχει θεσπιστεί από το 1978 και είναι σε μορφή μεταλλίου το οποίο και φοράνε συνεχώς στο βίντεο. Η βράβευση αφορά καλλιτέχνες οι οποίοι προάγουν και εξάγουν τον αμερικάνικο πολιτισμό ,κουλτούρα στον υπόλοιπο κόσμο . Jack Black, the Foo Fighters, Kid Rock, Lenny Kravitz and Heart τραγούδησαν προς τιμή τους τραγούδια τους. Στην Ίδια γιορτή βραβεύτηκαν και οι blues trailblazer Buddy Guy, ballerina Natalia Makarova, David Letterman and Dustin Hoffman...(απλά αυτά τα 22 λεπτά αφορούν μόνο αυτούς)..αφού πριν όλοι μαζί πέρασαν από τον λευκό οίκο για να τους παραθέσει δείπνο ο πρόεδρος. Μεγάλη στιγμή για εμένα ...14.00 λεπτό ένα Stairway to Heaven....που έκανε και τους Led zeppelin να Δακρύσουν . https://www.youtube.com/watch?v=ra-itTKnFaw Καλημέρες...Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ τραγούδι όλων των εποχών έχεις γράψει...να μην δακρύσεις...Respect.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
p_floyd1
|
|
« Απάντηση #123 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 12:26:42 μμ » |
|
Δεν θα βάλω μουσική..η μάλλον θα βάλω....τεσπα είναι 22 λεπτά που πρέπει να χωρέσουν έναν γίγαντα του ροκ...ορμώμενος από το tribute του Lenny που έβαλε ο Loucky και αποτελεί ένα κομμάτι από αυτά τα 22 λεπτά που νομίζω πρέπει να τα δείτε ολόκληρα. Είναι η βράβευση των Led Zeppelin απο την Αμερικάνικη Γερουσία με το βραβείο Kennedy Center honors το οποίο έχει θεσπιστεί από το 1978 και είναι σε μορφή μεταλλίου το οποίο και φοράνε συνεχώς στο βίντεο. Η βράβευση αφορά καλλιτέχνες οι οποίοι προάγουν και εξάγουν τον αμερικάνικο πολιτισμό ,κουλτούρα στον υπόλοιπο κόσμο . Jack Black, the Foo Fighters, Kid Rock, Lenny Kravitz and Heart τραγούδησαν προς τιμή τους τραγούδια τους. Στην Ίδια γιορτή βραβεύτηκαν και οι blues trailblazer Buddy Guy, ballerina Natalia Makarova, David Letterman and Dustin Hoffman...(απλά αυτά τα 22 λεπτά αφορούν μόνο αυτούς)..αφού πριν όλοι μαζί πέρασαν από τον λευκό οίκο για να τους παραθέσει δείπνο ο πρόεδρος. Μεγάλη στιγμή για εμένα ...14.00 λεπτό ένα Stairway to Heaven....που έκανε και τους Led zeppelin να Δακρύσουν . https://www.youtube.com/watch?v=ra-itTKnFaw Καλημέρες...Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ τραγούδι όλων των εποχών έχεις γράψει...να μην δακρύσεις...Respect. πράγματι,η έκφραση του Ρόμπερτ απ το 18 μέχρι το 19κάτι τα λέει όλα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #124 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 12:34:20 μμ » |
|
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! Άλλη μία από τις κορυφαίες κιθάρες όλων των εποχών!! https://www.youtube.com/watch?v=8Pa9x9fZBtY
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 25, 2014, 12:47:57 μμ από nikos11 »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #126 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 02:28:11 μμ » |
|
Τελικά εδώ μέσα όλοι ροκάρουν!!! Αυτό σαν απάντηση για αυτούς που θεωρούν τους συλλέκτες ξεμωραμένους!
Καλές γιορτές να χουμε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SENTOUKI
|
|
« Απάντηση #127 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 06:03:34 μμ » |
|
Δεν θα βάλω μουσική..η μάλλον θα βάλω....τεσπα είναι 22 λεπτά που πρέπει να χωρέσουν έναν γίγαντα του ροκ...ορμώμενος από το tribute του Lenny που έβαλε ο Loucky και αποτελεί ένα κομμάτι από αυτά τα 22 λεπτά που νομίζω πρέπει να τα δείτε ολόκληρα. Είναι η βράβευση των Led Zeppelin απο την Αμερικάνικη Γερουσία με το βραβείο Kennedy Center honors το οποίο έχει θεσπιστεί από το 1978 και είναι σε μορφή μεταλλίου το οποίο και φοράνε συνεχώς στο βίντεο. Η βράβευση αφορά καλλιτέχνες οι οποίοι προάγουν και εξάγουν τον αμερικάνικο πολιτισμό ,κουλτούρα στον υπόλοιπο κόσμο . Jack Black, the Foo Fighters, Kid Rock, Lenny Kravitz and Heart τραγούδησαν προς τιμή τους τραγούδια τους. Στην Ίδια γιορτή βραβεύτηκαν και οι blues trailblazer Buddy Guy, ballerina Natalia Makarova, David Letterman and Dustin Hoffman...(απλά αυτά τα 22 λεπτά αφορούν μόνο αυτούς)..αφού πριν όλοι μαζί πέρασαν από τον λευκό οίκο για να τους παραθέσει δείπνο ο πρόεδρος. Μεγάλη στιγμή για εμένα ...14.00 λεπτό ένα Stairway to Heaven....που έκανε και τους Led zeppelin να Δακρύσουν . https://www.youtube.com/watch?v=ra-itTKnFaw Μαγικες στιγμες !!! Ποσο τυχεροι ειμαστε ολοι οσοι μεγαλωσαμε με αυτη τη μουσικη....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fanis
|
|
« Απάντηση #128 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 07:16:12 μμ » |
|
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1000000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fanis
|
|
« Απάντηση #129 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 07:48:07 μμ » |
|
και αυτό????https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=129kuDCQtHs
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #132 στις: Ιανουάριος 09, 2015, 08:45:03 μμ » |
|
να βαλω και εγω ενα!Μεσογειακος Ηλιοχορος(τριοκιθαρα,live).χαιρετω,γιαννης.
ευχαριστω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #133 στις: Ιανουάριος 09, 2015, 09:25:05 μμ » |
|
μπορεί κάποιος να βοηθήσει; ψάχνω ένα τραγούδι, ο τίτλος του πρέπει να ειναι The prince of Sikim. Έψαξα αλλα δεν μου το βγάζει. Έχει ωραία βιολιά και ακαταλαβίστικα λόγια που πάνε κάπως έτσι: σεντα σι εμα τε φίλιμο μασουκουρέτσινε ι μας τι μους τι γιάμας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #134 στις: Ιανουάριος 12, 2015, 11:33:06 πμ » |
|
Μια μικρή ομιλία του David Icke η οποία τελειώνει με ένα ωραίο κομμάτι...Where is the Love?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|