BILARAS
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« στις: Μάιος 30, 2014, 10:18:16 μμ » |
|
Καλησπερα σε ολους...μπορει καποιος να μου πει τι υποδηλωνουν στα νομισματα τα παραπανω αρχικα που συνανταμε παντου;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 30, 2014, 10:20:22 μμ » |
|
την κατασταση του νομισματος! fine,very-fine και παει λεγοντας.μεχρι να φτασει το ms που ειναι το ακυκλοφορητο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 30, 2014, 10:23:25 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 30, 2014, 10:25:52 μμ » |
|
Σωτήρη και Λευτέρη, ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
BILARAS
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 30, 2014, 10:33:36 μμ » |
|
Ευχαριστω παιδια..μια ερωτηση ακομα...εγω που ειμαι αρχαριος και ερασιτεχνης συλλεκτης,"χαλαω" τα νομισματα που τα χω ολα σε ενα μεγαλο κουτι;;τα καταστρεφω;;και ποτε αρχιζουν και λεγονται "μη συλλεξιμα" λογω ποιοτητας;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 30, 2014, 10:38:03 μμ » |
|
Ευχαριστω παιδια..μια ερωτηση ακομα...εγω που ειμαι αρχαριος και ερασιτεχνης συλλεκτης,"χαλαω" τα νομισματα που τα χω ολα σε ενα μεγαλο κουτι;;τα καταστρεφω;;και ποτε αρχιζουν και λεγονται "μη συλλεξιμα" λογω ποιοτητας;;
Οτι σου αρεσει να το βλεπεις και το γουσταρεις ειναι συλλεξιμο!!Τωρα καλο θα ηταν να μην τα εχεις ολα σε ενα κουτι χυμα και να γδερνοντε το ενα με το αλλο!!Δεν υπαρχει συλλεξιμο και μη συλλεξιμο,συλλογη κανεις με οτι σου αρεσει και αναλογα την οικονομικη δυνατοτητα που εχεις!! Εχει χαρτονακια τα οποια ειναι παμφθηνα στα οποια μπορεις να βαλεις τα νομισματακια σου και να τα τακτοποιησεις!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
BILARAS
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 30, 2014, 10:39:16 μμ » |
|
Ευχαριστω για την καθοδηγηση lefmaggos...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BILARAS
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 30, 2014, 11:21:17 μμ » |
|
Malef13 σε ευχαριστω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kimon
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 31, 2014, 02:42:24 πμ » |
|
Kαθώς και http://www.lindner-original.de/Μια και μένεις Γερμανία βρες έναν σύλλογο νομισματικό ή ακόμη πιο εύκολα ένα φιλοτελικό. Μίλα με κάποιον που εμπορεύεται. Μπορεί να κάνει παραγγελίες χωρίς έξοδα αποστολής αφενός και αφετέρου αν του ζητήσεις να μοιράζεστε το κέρδος του - δηλαδή να μοιράζεστε την έκπτωση που δικαιούται για κάθε αγορά - θα αγοράζεις χαμηλότερα από τις τιμές καταλόγου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
το συλλέγειν εστί φιλοσοφείν
|
|
|
|