kostakis88
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 28, 2014, 01:20:14 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
MiLToS_666
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 28, 2014, 08:58:54 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 28, 2014, 09:10:00 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 28, 2014, 10:19:18 πμ » |
|
Φαίνεται να είναι πολύ δυνατό κομμάτι. Έχει σταλεί για πιστοποίηση;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 28, 2014, 01:22:11 μμ » |
|
Σταλει η δεν σταλει,το αποτελεσμα για καποιον Εμπειρο Συλλεκτη ειναι το Ιδιο!!Σιγουρα ομως πολλοι φιλοι θελουν να ξερουν ακριβως τι εχουν!η πλεον τα πιστοποιημενα τους εξασφαλιζουν μεγαλυτερη προστασια,κλπ.Πολυ ομορφο και σπανιο σε αυτην την κατασταση Ταλληρο!!!γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
takis123
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 28, 2014, 01:23:47 μμ » |
|
Φανταστικό τάληρο,μάλλον ms 63,θάθελα να δείτε αν υπάρχει σχετική μετατόπιση αξονα διότι εχω αυτή την υποψία αν και ισως ξεγελά η φωτογραφία
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
YVASILAKIS
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 28, 2014, 02:01:24 μμ » |
|
Το νόμισμα το βαθμολόγισε η NGC MS 61 . Είναι πολύ καλύτερο min 62+ αλλά σημασία έχει τι είναι και όχι πάντα τι γράφει .... Το βασικό είναι ότι δεν είναι καθαρισμένο κλπ.. και δεν είναι μυστικό ότι δεν ξέρουν να βαθμολογούν τα ασημένια κρητικά νομίσματα ακόμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
stalker
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 28, 2014, 02:37:54 μμ » |
|
Ρε Γιάννη, Πάλι σαβούρες ανεβάζεις?
Πέρα απο την πλάκα και επειδή έχω δει το νόμισμα ζωντανά είναι και δύσκολο και όμορφο!
61 ή 62 δεν έχει σημασία, το νόμισμα έχει καλό λούστρο, δυνατό πάτημα και είναι ευχάριστο στο μάτι(eye appeal).
Θυμάμαι που το χάζευα στο γραφείο του Γιάννη ένα τέταρτο και χάρηκα σαν να ήταν δικό μου!
Όσο για την τιμή του................ Γιάννης, no comment!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
YVASILAKIS
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 28, 2014, 02:47:15 μμ » |
|
Ρε Γιάννη, Πάλι σαβούρες ανεβάζεις?
Πέρα απο την πλάκα και επειδή έχω δει το νόμισμα ζωντανά είναι και δύσκολο και όμορφο!
61 ή 62 δεν έχει σημασία, το νόμισμα έχει καλό λούστρο, δυνατό πάτημα και είναι ευχάριστο στο μάτι(eye appeal).
Θυμάμαι που το χάζευα στο γραφείο του Γιάννη ένα τέταρτο και χάρηκα σαν να ήταν δικό μου!
Όσο για την τιμή του................ Γιάννης, no comment!!!!!
Ευχαριστώ φιλαράκι μου Περιμένω μόλις χαλαρώσεις να δω Όθωνα να τρελαθώ ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 28, 2014, 07:12:43 μμ » |
|
Να το χαίρεσαι YVASILAKIS. Ίσως λόγω dipαρισματος να μην έχει πάρει έξτρα βαθμό, αλλά ακομη και έτσι είναι εντυπωσιακό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 28, 2014, 08:08:40 μμ » |
|
Να το χαιρεσαι! Πραγματικα πολυ ωραιο κομματι !! Εχω δει ακυκλοφορητο ταληρο 1901 απο κοντα κ ειναι ακρως εντυπωσιακο το θεαμα!! Κατα συμπτωση κι αυτο MS61 Ngc κ πρωην Pcgs AU58 !! Παρολα αυτα το νομισμα εδειχνε τουλχ MS62 !! Υπαρχει τελικα σ´αυτα τα νομισματα μια μικρη συγχυση, ειτε σε εμας ειτε σε αυτους ( graders )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rubirosa
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 28, 2014, 08:51:40 μμ » |
|
Αργυρά κρητικά΄, αυτού του επιπέδου περνούν σε άλλο επίπεδο, εκτίμησης και αξίας!!!!!!! Καλορίζικο, σου εύχομαι και σε άλλα πολλά άριστα αποκτήματα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 28, 2014, 09:19:38 μμ » |
|
Να το χαίρεσαι. Το νόμισμα φαίνεται να είναι (όσο φαίνεται δηλαδή) σε υψηλότατη κατάσταση. Δεν έχει καμία ουσία το τι είχε πάρει ή θα πάρει ή έχει πάρει.
Αλλά... Δεν είναι φωτό αυτή... λυπάμαι που το λέω. Πως θα το χαρούμε, σε όλο του το μεγαλείο ;; Υποθετικά ;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
YVASILAKIS
|
|
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 28, 2014, 10:10:11 μμ » |
|
Θα το αναλάβει ο Zobels μου το υποςχεθηκε σήμερα μαζί με το 2 obol 1819 proof cameo !!! Προσεχώς λοιπόν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|