Παιδια ειναι απλο το θεμα !
Ενα κλεφτρονι-κακοποιος-εγκηματιας δεν χρειαζετε να παρει ενα οπλο το οποιο αξιζει 2,000 ευρω ΝΟΜΙΜΑ σαν συλλεκτης οπλων !!
Θα παρει ενα zastava ΜΑΥΡΟ με 700-1000 ευρω για να κανει την δουλεια του : Να σκοτωσει , να κλεψει , να απειλησει κτλ κτλ !!
Εδω εχουμε εναν ανθρωπο ο οποιος ηταν καθαρα συλλεκτης!!
Και πολλα απο τα οπλα του βαση του νομου (εμπροσθογεμη) θα μπορουσε να τα εχει διχως αδεια στα χερια του!!
(Αυτα γιατι του τα κατεσχεσαν αραγε? Θα του τα γυρισουν πισω ?? Αναρωτιεμε)
Εδω λοιπον ο νομος θα επρεπε να εχει ενα παραθυρο δικαιοσυνης και να υπηρχε καποιος τροπος οι (αρρωστοι) εντος εισαγωγικων συλλεκτες να μπορουν να εχουν τα οπλα τους στο σπιτι τους και να τα χαζευουν και να τα βλεπουν και να τα χαιδευουν εφοσον τους αρεσει!!
Και εγω θα ηθελανα εχω τετοια συλλογη , αλλα αφου δεν μου το επιτρεπουν δεν την φτιαχνω!!
Θεωρω εγκλημα πχ να αγορασω ενα τελιο λουγκερ απο το εξωτερικο , να το φερω Ελλαδα και να μου αχρηστευσουν την κανη για να το εχω σπιτι μου!!
Αυτο το λουγκερ βρε ανεγκεφαλε Γραφειοκρατη Ελληναρα μπορει να ηταν λειτουργηκο 60-80 χρονια τωρα και ερχεσε εσυ με το ηλιθιο νομο σου να το καταστρεψεις??
Εγκληματιας εισαι εαν σκεφτεσε ετσι.
Aναφερετε την Κρητη , ναι η Κρητη εχει πολλα οπλα θαμμενα στο χωμα της , αυτα τα εχουν ωριμοι αντρες οι οποιοι σπουδαζουν και τα παιδια τους πως να τα χρησημοποιησουν εαν χρειαστει και οποτε χρειαστει!!
Ο σωστος αντρας Κρητικος δεν σηκωνει το οπλο για ψυλλου πηδημα .
Ειπα : Ο Κρητικος που ειναι σωστος και αντρας.
Καποιοι τωρα που διχως να εχουν συναισθηση του τι σημαινει οπλο , που δεν εχουν καν την αισθηση-μαθηση κινδυνων κτλ κτλ ναι αυτοι κανουν βλακειες και μπορει να σκοτωσουν κοσμο!!
Αλλα αυτοι υπαρχουν σε ολη την Ε λλαδα !!
Και οι βοσκοι ανα ολοι την Ελλαδα εχουν οπλα στην τσεπη τους!! Ψεμματα??
Μην κοιταμε λοιπον μονο την Κρητη.
Αλλα και μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας , το θεμα μας ειναι συλλεκτικο !!
Εδω εχουμε να κανουμε με ενα καθαρα συλλεκτη ο οποιος συνεληθφει σαν εγκληματιας στην στιγμη που οι αληθινοι εγκληματιες ειναι εξω , ελευθεροι , ληστευουν , κλεβουν , απειλουν και κανουν καθε λογης παρανομια!!
Αυτο ας το σκεφτει καλα ο Ελληνας νομοθετης!!
Φιλικα
herakliotis