Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 03:35:17 μμ
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Γερμανια μια αρωστη τελικα φυλη  (Αναγνώστηκε 2673 φορές)
0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πλακιωτης
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Μικρος ο κοσμος , αστεια η ζωη......

Προφίλ
« στις: Μάιος 01, 2014, 05:30:36 μμ »

Το συγκεκριμένο σκυλί βιάστηκε σε ΝΌΜΙΜΟ μπουρδέλο ζώων στη Γερμανία. Για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά. Το κείμενο στη φωτογραφία λέει:

"Μη κοιτάς αλλού. Πιστεύεις ότι ένας σκύλος θέλει κάτι τέτοιο; Πείτε όχι στην κακοποίηση των ζώων"

Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.

Η εφημερίδα Ταγκεστσάιτουνγκ (Tageszeitung) αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν .....απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.

«Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.

Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.

Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Το τροποποιημένο νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, υπογράμμισε ο Γκόλντμαν.

Πάντως, η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.

Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων.

Η οργάνωση υπολογίζει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα στη Γερμανία φθάνει τους 100.000.τ
Καταγράφηκε
georok
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 01, 2014, 05:42:27 μμ »

Αρρωστημένο, σκληρή φωτογραφία..

Καταγράφηκε
kostakis88
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 01, 2014, 05:54:53 μμ »

εγω αναρωτιεμαι πως καταλαβαινουν οτι τα ζωα δινουν την συγκαταθεση τους για κατι τετοιο.. Απορία Απορία
αλλα δεν ειναι μονο οι γερμανοι τετοια ΖΩΑ αλλα και πολλοι αλλοι..δεν θυμαμαι σε ποια χωρα (καπου αραβια-ινδια) επιτρεπεται να παντρευτεις το ζωο σου αν ειναι αντιθετου φυλου..αρα καταλαβαινεται οτι εκει γινονται τετοια με την προστασια του νομου..

εγω απο τα δυο χρονια περιπου που ασχολουμαι με τα ζωα (σκυλια κυριως) εχω καταλαβει οτι μονο συνειδοτοποιημενοι πολιτες μπορουν να καταλαβουν ενα ζωο και να το προστατεψουν..ουτε φιλοζωικες,ουτε σωματεια,ουτε η πολιτεια,ουτε κανεις..ολα για τα λεφτα γινονται..
Καταγράφηκε

"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
HONEST
Αργυρό μέλος

Αν τα λάθη διδάσκουν,τότε έχω καταπληκτική μόρφωση

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 01, 2014, 07:35:43 μμ »

τελικα οι ρωσοι και οι αμερικανοι στο τελος του  β'ππ εκαναν μισοδουλειες... Σαρκασμός.. Στριφογύρισμα ματιών...ας την εκαναν οικοπεδο και τους επιζησαντες πουλημα για σκλαβους...
Καταγράφηκε

THINK BEFORE TYPE
πλακιωτης
Χάλκινο μέλος

Μικρος ο κοσμος , αστεια η ζωη......

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 01, 2014, 07:42:08 μμ »

τελικα οι ρωσοι και οι αμερικανοι στο τελος του  β'ππ εκαναν μισοδουλειες... Σαρκασμός.. Στριφογύρισμα ματιών...ας την εκαναν οικοπεδο και τους επιζησαντες πουλημα για σκλαβους...
+1000
Καταγράφηκε
THANEFST6
Πλατινένιο

Οι ταξιτζήδες είναι σαν το Google: ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ!!

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 01, 2014, 08:04:40 μμ »

τι άλλο είναι να δούμε ρε παιδιά ......

έχω πάθει σοκ  .....
Καταγράφηκε
solferino
Πλατινένιο

coincoholic

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 01, 2014, 08:15:27 μμ »

θανάση αν θες πραγματικό σοκ δες αυτό

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/sto_mesaiwna_toy_fanatismou_staurwsan_antartes_sth_syria_akraioi_islamistes.2764605.html

εν έτη 2014... ... ... ...
Καταγράφηκε

Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
stin31
Χάλκινο μέλος

αν ξυπνήσεις μονομιάς, θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 01, 2014, 09:16:08 μμ »

Αν νομίζετε πως οι έλληνες απέχουν πολύ απο τετοια ειδεχθή εγκλήματα τότε δείτε τα σχόλια κάτω απο τα θεματα που αναφερετε, θα βρείτε αρκετους υποστιρικτές.. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος Ευρωπαικός λαός που να υποστιρίζει σήμερα εν έτη 2014 σφαγές αμάχων, εμφυλίους πολέμους, τρομοκρατικές ένοπλες επιθέσεις, δημόσια λιντσαρίσματα, βίαιες πολιτικές αντιπαραθέσεις, εξύβριση νεκρών, για να μη πούμε τι γίνετε στα γήπεδα... Οι Γερμανοί πράγματι μπορεί να είναι μια άρρωστη φυλή αλλα φαντάζομε πως θα μπορούσαμε κάλλιστα να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο τίτλο και για μας, εγώ τουλάχιστον θα είχα πολλά παραδείγματα να αναφέρω.
Καταγράφηκε
THANEFST6
Πλατινένιο

Οι ταξιτζήδες είναι σαν το Google: ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ!!

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 01, 2014, 09:20:32 μμ »

Λοιπόν εγώ παιδιά επειδή τελείωσα για σήμερα με τις τηλεκαρτούλες μου και επειδή όταν ακούω για κακοποίηση παιδιών, ζώων και ανθρώπων (με τη σειρά που τα αναφέρω) δεν αντέχω, πάω να δω λίγη μπάλλα που θεωρώ ότι είναι πιο ανθρώπινο και μετά για ύπνο.

Νάσαστε όλοι καλά και τα αίσχη μακριά από εμάς.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement