Αυτή την καραμέλα με τους τεμπέληδες Έλληνες δε λέτε να τη βγάλετε απ' το στόμα κι ούτε έχετε καταλάβει΄οτι απευθύνεται απλά στο μέσο ψιλοαλκοόλα, ψιλοκαταθλιπτικό κεντροευρωπαίο που πρέπει κάπου να βρει να θυμώνει ανέξοδα.
Ποιοί είναι οι τεμπέληδες ρε παίδες? Καρδιολόγος είμαι κι όταν περιγράφω σε "ξενιτεμένους" τους ρυθμούς που δουλεύω και τα απίθανα προγράμματα δε με πιστεύουν. Δηλαδή είναι βλάκες οι μανατζαραίοι των βορειοευρωπαικών νοσοκομείων που έχουν γεμίσει τις κλινικές τους με τεμπελοελληνόπουλα?
Ή μήπως νομίζετε οτι η ταμίας στην εφορία που εξυπηρετεί καθημερινά 100-200 ταλιμπανιασμένους φορολογούμενους κι ακούει τα εξ αμάξης και βγάζει και δουλειά, υπάρχει και στην Αγγλία?
Για πήγαινε σε Γερμανό που βαράει lunch break να του πεις ασ΄το "βουρστ" και πήγαινε το σερί να δεις πού θα στο βάλει το "βούρστ".
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενά σου !
Είσαι καρδιολόγος γράφεις . Εγώ είμαι νοσηλευτής σε δημόσιο νοσοκομείο .
Έχουν γεμίσει τους πίνακες ανακοινώσεων στα νοσοκομεία με διαφημιστικά φυλλάδια του τύπου:
"ζητούνται γιατροί - νοσηλευτές σε Αγγλία - Γερμανία".
Και πηγαίνουν οι Έλληνες και δουλεύουν σαν τα σκυλιά !
Αφήνουμε τώρα τα νοσοκομεία και πάμε και στα εργοστάσια της Ευρώπης...
Και εκεί Έλληνες (και όχι μόνο) μετανάστες δουλεύουνε. Είτε σαν ανειδίκευτοι εργάτες ,είτε σαν πιο εξειδικευμένο προσωπικό.
Αλλά τι το συζητάμε , αφού το γράφει στο απόκομμα της εφημερίδας που εικονίζεται στο αρχικό ποστ του θέματος
"θα έρθουνε και θα δουλεύουνε για μας..."Αφού είμαστε τόσο τεμπέληδες γιατί μας παίρνουνε στη δούλεψή τους ?
Ακούστηκαν και κάποια αναληθή για το ωράριο και τις εφημερίες των ιατρών , αλλά δεν μπορώ να γράφω σελίδες για να τα διαψεύδω , ειδικά τώρα 4 .00 τα ξημερώματα.
Α ! Και κάτι άλλο . Ρωτήστε τους Έλληνες γιατρούς των δημοσίων νοσοκομείων από πότε έχουν να πληρωθούν δεδουλευμένες εφημερίες?