kostakis88
|
|
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 29, 2014, 12:43:26 πμ » |
|
εκπληκτικες φωτο και οι 3,με την τελευταια να απαραμιλλης ομορφιας σε σχεση με τις αλλες δυο!συγχαρητηρια!! υγ.πες μας και το μυστικο μπας και κανουμε και οι υπολοιποι τιποτα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
digo
|
|
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 29, 2014, 05:08:47 πμ » |
|
Καλλιτεχνης δε λες τιποτε. Εγω του λεω να φωτογραφησει ολη τη συλλογη του, και μετα ν'αρχισει να φωτογραφιζει νομισματα αλλων συλλεκτων, με το αζημιωτο, ποσο μαλλον που ξεπερασε τοσο γρηγορα το προβλημα των αντανακλασεων σλαμπ και προυφ, και που εχει τετοιο σουπερ ντουπερ εξοπλισμο αλλα και ταλεντο απ'οτι φαινεται. Η φωτογραφιση νομισματων κατανταει δευτερο χομπυ απο μονο του, γιατι να μη βγαλεις και τιποτε Πανο; Οι εν Ελλαδι συλλεκτες ανυπομονουν χρονια για καποιον καλο και αξιοπιστο φωτογραφο, ειδικευμενο στα νομισματα. Χαρη θα τους κανεις, το αντιτιμο ειναι αστειο και θα το χαιρεσαι κι εσυ. Ποσα τετοια επαγγελματα μ'αυτα τα προσοντα υπαρχουν;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
CHRISTOSCOIN
|
|
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 29, 2014, 11:17:43 πμ » |
|
Καλημερα Παναγιωτη Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη 1) Εχεις δυο ωραια νομισματα. 2) Η δευτερη στο πρωτο ειναι αυτη που πρεπει να δειχνεις. Αυτη μου αρεσει. 3) Ο φωτισμος στην 3 ειναι αρκετα περιεργος.. Ισως ο συνδιασμος φακου φωτος δεν κολλαει 4) Δοκιμασε να κανεις micro λεπτομερια στα ποδια του Αι Γιωργη και στο Δρακο για να κανεις καλες αναλυσεις. Για αρχη ειναι πολυ καλες και μπραβο σου. Υ.Γ δεν ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος απλως μου ζητηθηκε και εκφερω γνωμη..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 29, 2014, 11:30:06 πμ » |
|
Τα proof κομμάτια λίγο να παίξεις με το φωτισμό αλλάζουν eye appeal-όψη-μορφή κατευθείαν. Θα επανέλθω με νέους ασημενιοπατινολουστροπειραματισμούς. Σας ευχαριστώ...........οποτε προχωράω όπως συμπεραίνω, δεν τα παρατάω και είδωμεν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 29, 2014, 11:54:51 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
panos 71
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
εκ Σαντορίνης
|
|
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 29, 2014, 02:26:20 μμ » |
|
Ωραίες φωτό!!!!!!! συγχαρητήρια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο χαμένος τα παίρνει όλα.
|
|
|
stalker
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 29, 2014, 03:08:16 μμ » |
|
Μπράβο Παναγιώτη, πολύ καλές φωτό!
Επειδή γνωρίζω πως είσαι τελειομανής, είμαι σίγουρος ότι θα το εξελίξεις το σπορ. Θα γίνεις ο επίσημος φωτογράφος των Ελλήνων συλλεκτών!
Με χαρά μου να σου δώσω νομίσματα για φωτογράφηση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 29, 2014, 03:09:42 μμ » |
|
Σας ευχαριστώ...........οποτε προχωράω όπως συμπεραίνω, δεν τα παρατάω και είδωμεν.
Εννοείται ότι συνεχίζεις. Μόνο έναν ενδοιασμό έχω. Μήπως σε χάσει ο συλλεκτικός κόσμος του νομίσματος και σε κερδίσει ο φωτογραφικός!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:19:28 μμ » |
|
4η λήψη σήμερα, Ασημένιο Τάληρο Όθωνα σε slab PCGS. Βασικά αυτή είναι η πρώτη δοκιμή στον εν λόγω ,θα επανέλθω και με πιο bright. προσπαθώ να πιάσω έστω και χιλιοστό τον Τρόπο λήψης του Phil αλλά που θα πάει θα κάτσει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:37:33 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:38:28 μμ » |
|
αυτη ειναι σκαλεσ ανωτερη από την άλλη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:39:44 μμ » |
|
Το κατάλαβα,έπασχε ο εμπροσθότυπος.........τώρα μάλλον καλύτερα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:40:05 μμ » |
|
Η τελευταία ειναι true view πραγματικά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:43:08 μμ » |
|
Ένα σου λέω Παναγιώτη θα βρείς τον μπελά σου, θα σου στέλνουμε κέρματα για φωτογράφηση. Αισθητικά άψογο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση. Το έχεις το θέμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
zobels
|
|