Ας έχουμε στο βάθος του μυαλού μας οτι κάποιοι απο εδω μέσα είναι έμποροι.
Και μην νομίζετε οτι αναφέρομαι μόνο σε όσους γράφουν εδω μέσα. Υπάρχουν έμποροι που μου σχολιάζουν post μου όταν βρισκόμαστε για καμιά συναλλαγή...
Το σχόλιο περί τιμών και καταλόγου του ΜΓ, είναι απο τις μεγαλύτερες αλήθειες πάνω στις τηλεκάρτες.
Και επίσης επειδή κάποιος έχει μία τεράστια συλλογή απο τηλεκάρτες, αυτό δεν σημαίνει οτι αυτόματα έχει και γνώσεις πάνω στο αντικείμενο. Μπορεί απλώς να σπρώχνει χρήμα και να αγοράζει. Δεν πάει να πεί οτι γνωρίζει κι' όλας.
Μανώλη
Τι να κάνουμε;
Μήπως κατάφεραν τελικά και μας καπέλωσαν
αυτοί που γράφεις;
Το τελευταίο δεν το γράφω αποκλειστικά για σένα. Ισχύει για όλους μας.
Για όλους μας που μπήκαμε με κάποιο ρομαντισμό σε αυτό το site.
Όσο για το κατάλογο του Μπάμπη Γεωργιάδη συμφωνώ και γω και το έχω ξανα-αναφέρει, αλλά με δι;αφορετικό τρόπο, ότι δεν είνα δα και η Αγία Γραφή των συλλεκτών τηλεκάρτας. Υπάρχουν αρκετά καλλίτεροι και με περισσότερες λεπτομέρειες άλλοι κατάλογοι για να φτάξεις τη συλλογή σου και όχι για να τη πουλήσεις.
Γιώργο, κάποιοι -δυστυχώς πολλοί- κατάφεραν και εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη, το πάθος, την άγνοια, τον ενθουσιασμό των συλλεκτών και μή, και πούλησαν, αντάλλαξαν, αγόρασαν, κορόιδεψαν πολύ κόσμο. Κάποιοι ακόμα εξακολουθούν να εκμεταλλεύονται πολλούς από εμάς.
Στο χέρι μας είναι να σταματήσουμε να είμαστε πρόβατα.
Οι κάνουλες έχουν στερέψει και πλέον οι αγορές επιβάλλεται να γίνονται με πολύ φειδώ.
Γιώργο, το site δεν φταίει σε τίποτα. Ο έμπορος πάντοτε βρίσκει τρόπο να πουλήσει το εμπόρευμα του. Είτε με 2πλούς λογαριασμούς, είτε με πλάνη. Η 'μαγκιά' είναι, εμείς οι 'έξυπνοι' και οι 'γνώστες', να βγαίνουμε και να ξεμπροστιάζουμε τέτοιους τύπους.
Στον '10λογο του συλλέκτη', ο ΜΓ είχε γράψει κάτι πολύ σωστό. "Ναι στους φίλους'.
Αυτό είναι το Α και το Ω για έναν σωστό συλλέκτη, κατά την ταπεινή μου γνώμη.