Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 04:34:02 πμ
Σελίδες: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: 2 Θυρεοί ζητούν την γνώμη σας  (Αναγνώστηκε 44160 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
dimitris1980
Πλατινένιο
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Μάρτιος 27, 2014, 02:51:29 μμ »

Έτσι που τον "μπριζώνετε", βλέπω να δίνει κανένα 600άρι ευρώ για να τον πάρει...........

Σκασιλα μου οι θυρεοι σας!!Βρηκα αλλον ''ερωτα'' στο eBay και τον φλερταρω απο το πρωι!!Ο ANTONIO ξερει... Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού

Και ειναι και ελληνικης καταγωγης  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Πες και σε μένα να το χαζέψω λίγο  Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
GKCollect
Πλατινένιο

www.mycoins.gr

Προφίλ WWW
« Απάντηση #91 στις: Μάρτιος 27, 2014, 03:06:55 μμ »

Παιδιά μακριά από τους θυρεούς είναι εύκολο νόμισμα και δεν αξίζει .Τα βρίσκεις πανεύκολα σε όλες τς καταστάσεις .Γενικά μακριά από τς βρετανικές λίρες .Πάρτε ελληνικά -γερμανικά-Γαλλικά-αλβανικά -ρωσικά και γενικά αλλα χρυσά νομίσματα .

Αν θέλετε να δείτε κάποια συλλεκτικά χρυσά, ρίξτε μια ματιά.
Να ενημερώσω πως πριν περίπου 2 μήνες δόθηκε γνωστή συλλογή χρυσών, μέσω του site.
http://www.ma-shops.com/shops/maCategory.php5?catid=11504&catName=Gold&lang=en&sortby=preis_eur&desc=desc

Δεν κατακρίνω κανέναν για οτιδήποτε συλλέγει, δεν μέμφομαι κανέναν για την αξία της συλλογής του. Αντιθέτως είμαι πολύ περήφανος για την συλλογή σπιρτόκουτων που διαθέτω.
Αλλά όταν μιλάμε για λίρες και θυρεούς, ας αντιλαμβανόμαστε ότι με 30.000-40.000 ευρώ στήνω 100-150 διαφορετικές λίρες. Ενώ αντίστοιχα σε άλλα χρυσά νομίσματα, αυτό είναι ανέφικτο. Επίσης με το να έχω 50-60 διαφορετικές λίρες, αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί σαν συλλογή, αλλά και πάλι, αν δεν έχω έστω 1-2 'κλειδιά', ουσιαστικά έχω 'μέταλλο'.
Γι αυτό και ανέφερα ότι η συλλογή λιρών είναι σχετικά εύκολη και ότι οι περισσότεροι συλλέκτες λιρών, είναι επενδυτές.
Καταγράφηκε

Περί συλλογής, υπομονή και περισυλλογή.
www.mycoins.gr
paulinaj
Χρυσό μέλος

Φύλο: Γυναίκα

Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Μάρτιος 27, 2014, 03:14:54 μμ »

Παιδιά μακριά από τους θυρεούς είναι εύκολο νόμισμα και δεν αξίζει .Τα βρίσκεις πανεύκολα σε όλες τς καταστάσεις .Γενικά μακριά από τς βρετανικές λίρες .Πάρτε ελληνικά -γερμανικά-Γαλλικά-αλβανικά -ρωσικά και γενικά αλλα χρυσά νομίσματα .

Αν θέλετε να δείτε κάποια συλλεκτικά χρυσά, ρίξτε μια ματιά.
Να ενημερώσω πως πριν περίπου 2 μήνες δόθηκε γνωστή συλλογή χρυσών, μέσω του site.
http://www.ma-shops.com/shops/maCategory.php5?catid=11504&catName=Gold&lang=en&sortby=preis_eur&desc=desc

Δεν κατακρίνω κανέναν για οτιδήποτε συλλέγει, δεν μέμφομαι κανέναν για την αξία της συλλογής του. Αντιθέτως είμαι πολύ περήφανος για την συλλογή σπιρτόκουτων που διαθέτω.
Αλλά όταν μιλάμε για λίρες και θυρεούς, ας αντιλαμβανόμαστε ότι με 30.000-40.000 ευρώ στήνω 100-150 διαφορετικές λίρες. Ενώ αντίστοιχα σε άλλα χρυσά νομίσματα, αυτό είναι ανέφικτο. Επίσης με το να έχω 50-60 διαφορετικές λίρες, αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί σαν συλλογή, αλλά και πάλι, αν δεν έχω έστω 1-2 'κλειδιά', ουσιαστικά έχω 'μέταλλο'.
Γι αυτό και ανέφερα ότι η συλλογή λιρών είναι σχετικά εύκολη και ότι οι περισσότεροι συλλέκτες λιρών, είναι επενδυτές.

καλέ αυτό το έχω!!!και τα έχω σε θυρίδα και δε μπορώ να το δω λες να κάνει τόσο???  Έκπληξη Έκπληξη
http://www.ma-shops.com/pkkmgbr/item.php5?id=19789&lang=en
Καταγράφηκε

«μη μου τους κύκλους τάραττε»
paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Μάρτιος 27, 2014, 03:23:18 μμ »

Έτσι που τον "μπριζώνετε", βλέπω να δίνει κανένα 600άρι ευρώ για να τον πάρει...........

Σκασιλα μου οι θυρεοι σας!!Βρηκα αλλον ''ερωτα'' στο eBay και τον φλερταρω απο το πρωι!!Ο ANTONIO ξερει... Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού

Και ειναι και ελληνικης καταγωγης  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Πες και σε μένα να το χαζέψω λίγο  Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός

ναι ναι πες μας να δουμε και εμεις λιγοοοοοοοοοο...δε θα το πουμε πουθενα!!! Γλώσσα
Καταγράφηκε

dimitris1980
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Μάρτιος 27, 2014, 03:23:43 μμ »

Κώστα ξεχνάς ότι εκτός από την λιρα είναι τα μισά -τα δυλιρα -τα πεντόλιρα .Με τα λεφτά που γράφεις δεν κάνεις τίποτα .
Καταγράφηκε
haros
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Μάρτιος 27, 2014, 03:26:05 μμ »

Φιλε GK φυσιολογικο ειναι αυτο, ο μεσος Ελληνας με την κληρονομημενη εμπειρια απο παλαιοτερα θεωρει τις λιρες ως μοναδικο μεσο αποθησαυρισμου σε χρυσο, καποιοι απο αυτους που μαζευουν λιρες μεταπηδουν στο επομενο σταδιο, αυτο των συλλεκτικων λιρων και ετσι εχει δημιουργηθει μια μινι εσωτερικη αγορα και για αυτες.
 Για τα χρυσα συλλεκτικα νομισματα των αλλων χωρων, η εδω εσωτερικη αγορα ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτη και αυτο ειναι κατι που δυσκολα αλλαζει, ειδικα αυτες τις εποχες.
 Αυτο ειναι καλο αν θες να αγορασεις καποιο ξενο συλλεκτικο χρυσο  απο καποιον που του εχει πεσει στα χερια και δεν θελει να μπει στην διαδικασια να το πουλησει στο εξωτερικο, αλλα αν θες εσυ να πουλησεις καποια στιγμη ειναι πρακτικα αδυνατο στην εσωτερικη αγορα να πιασεις την αντικειμενικη αξια του.
  Για καθε 10 πιθανους Ελληνες αγοραστες-συλλεκτες λιρων καποιας συλλεκτικοτητας , υπαρχει ενας (και πολυ λεω) για συλλεκτικα χρυσα αλλων χωρων.
Καταγράφηκε

Κατά τον Δαίμονα εαυτού
paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Μάρτιος 27, 2014, 03:41:57 μμ »

Φιλε GK φυσιολογικο ειναι αυτο, ο μεσος Ελληνας με την κληρονομημενη εμπειρια απο παλαιοτερα θεωρει τις λιρες ως μοναδικο μεσο αποθησαυρισμου σε χρυσο, καποιοι απο αυτους που μαζευουν λιρες μεταπηδουν στο επομενο σταδιο, αυτο των συλλεκτικων λιρων και ετσι εχει δημιουργηθει μια μινι εσωτερικη αγορα και για αυτες.
 Για τα χρυσα συλλεκτικα νομισματα των αλλων χωρων, η εδω εσωτερικη αγορα ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτη και αυτο ειναι κατι που δυσκολα αλλαζει, ειδικα αυτες τις εποχες.
 Αυτο ειναι καλο αν θες να αγορασεις καποιο ξενο συλλεκτικο χρυσο  απο καποιον που του εχει πεσει στα χερια και δεν θελει να μπει στην διαδικασια να το πουλησει στο εξωτερικο, αλλα αν θες εσυ να πουλησεις καποια στιγμη ειναι πρακτικα αδυνατο στην εσωτερικη αγορα να πιασεις την αντικειμενικη αξια του.
  Για καθε 10 πιθανους Ελληνες αγοραστες-συλλεκτες λιρων καποιας συλλεκτικοτητας , υπαρχει ενας (και πολυ λεω) για συλλεκτικα χρυσα αλλων χωρων.

έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτο που λες...
Καταγράφηκε

solferino
Πλατινένιο

coincoholic

Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Μάρτιος 27, 2014, 04:59:30 μμ »

ρε παιδιά δεν ειπε κατι κακό ο κώστας. Αλήθεια ειναι οτι οι λίρες δεν ειναι συλλεκτικές. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν ειναι συλλεκτικές, ειναι για το χωνί. Δεν ειναι κακό. Ειναι αυτό που είναι , απλά.
Καταγράφηκε

Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
dimitris1980
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Μάρτιος 27, 2014, 05:11:55 μμ »

Άντε αφού τα λέμε όλα να πούμε και αυτό.Οτι αυτές τουλάχιστον έχουν κατά πάρα πολύ μεγαλύτερο κοινό από τα ελληνικά που έχουν  πιο μικρο κοινό .
Καταγράφηκε
chris_1972
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Μάρτιος 27, 2014, 05:14:19 μμ »

Αφήστε τις λίρες, δεν φτάνουν για όλους, πάλι τα ίδια θα λέμε.  Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε

Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
solferino
Πλατινένιο

coincoholic

Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Μάρτιος 27, 2014, 05:19:51 μμ »

Άντε αφού τα λέμε όλα να πούμε και αυτό.Οτι αυτές τουλάχιστον έχουν κατά πάρα πολύ μεγαλύτερο κοινό από τα ελληνικά που έχουν  πιο μικρο κοινό .

ούτε λόγος..... τα ελληνικά χειραγωγούνται για πλάκα.
Καταγράφηκε

Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
dimitris1980
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Μάρτιος 27, 2014, 05:27:46 μμ »

ούτε λόγος..... τα ελληνικά χειραγωγούνται για πλάκα.
Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
haros
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Μάρτιος 27, 2014, 05:38:06 μμ »

Εγω θα ελεγα συνεχιστε να την πεφτετε ολοι στις συλλεκτικες η ημισυλλεκτικες λιρες, για να αγοραζουμε με την ησυχια μας οταν πεφτουν στην πλωρη μας πανεμορφα συλλεκτικα χρυσα αλλων χωρων,(ειδικα οχι των πολυ μεγαλων Αμερικη, Γαλλια κλπ) σε τιμες κοντα στο μεταλλο... Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε

Κατά τον Δαίμονα εαυτού
SVcollector
Διαχειριστής
Πλατινένιο

Σόλωνος 18, T:210 3644276-8088364

Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Μάρτιος 27, 2014, 06:23:59 μμ »

Αγοράστε και κάτω από το μέταλλο αν μπορείτε και μετά όταν δεν θα μπορείτε να τα πουλήσετε θα τα φέρνετε στα ενεχυροδανειστήρια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Σαρκασμός
Καταγράφηκε

haros
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Μάρτιος 27, 2014, 06:27:07 μμ »

Δεν θα πεθανουμε ποτε κο.φαλα νεκροθαφτη.. Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε

Κατά τον Δαίμονα εαυτού
Σελίδες: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement