digo
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 27, 2014, 09:47:27 πμ » |
|
Με τα λογια χτιζω ανωγια και κατωγια......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 27, 2014, 10:08:53 πμ » |
|
δεν είναι προς πώληση solferino
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 27, 2014, 10:10:22 πμ » |
|
ok, ελπίζω να μην προσβλήθηκες. Αν αλλάξεις γνώμη εδώ ειμαι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 27, 2014, 11:42:52 πμ » |
|
...κι όμως υπάρχουν...
αν εχεις στειλε μου π.μ. με φωτο και τιμές. Σε ευχαριστώ. και δίφραγκo λουξ υπάρχει (63αρι μίνιμουμ).
αν εχεις φωτό μου στελνεις ..και τιμή επίσης!! Ευχαριστώ Θα του ζητήσω άδεια και φωτό και εάν μου δώσει ο συνονόματος, θα την αναρτήσω. Μόνο τέσσερα άτομα το έχουμε δει και δύσκολα θα το καταφέρω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
YVASILAKIS
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 27, 2014, 11:47:06 πμ » |
|
και δίφραγκo λουξ υπάρχει (63αρι μίνιμουμ).
Είναι από τα λίγα νομίσματα που θα ήθελα να δω και θα ηταν μεγαλη μου χαρά να το πιάσω στα χέρια μου . Το ποιο δύσκολο νόμισμα σε ακυκλοφόρητο από την κρητική πολιτεία μαζί με το 5δραχμο . Δραχμές , 50 λεπτα υπάρχουν ,και έχω δει πολλές φορές αυστηρά ακυκλοφόρητα .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 27, 2014, 11:51:11 πμ » |
|
συμφωνώ YVASILAKIS
solferino κανένα θέμα δεν υπάρχει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 27, 2014, 11:58:48 πμ » |
|
Ανεβασε φωτο αν μπορείσεις να ρεει η αδρεναλίνη στα ύψη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 27, 2014, 01:15:22 μμ » |
|
den ήταν και τραγικές οι τιμές δεδομένου της δυσκολίας των νομισμάτων αυτών. Αυτή ειναι η ταπεινή μου άποψη. Εδω δίνουμε χιλιάρικα για δραχμές γεωργίου 68,73 ακυκλοφόρητες , γιατί να μην κανουν τα κρητικά ασημένια τόσο. Και εν τελει, δραχμή κρητική εκτός απο την ex-chase και άλλη μια μσ63 δεν νομίζω να εχει κανενας άλλος ακυκλοφόρητη, το ίδιο και για το 50ακι.
+1 Πανεμορφα και Σπανιωτατα και τα δυο!!!σε αυτες τις καταστασεις(ειδικα η ΔΡΑΧΜΗ!).Σιγουρα,μπορει να υπαρχουν και αλλα σε τετοιες καταστασεις(?)αλλα ειναι πολυ δυσκολωτερα απο αλλα Ελληνικα νομισματα.χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 27, 2014, 02:48:56 μμ » |
|
...κι όμως υπάρχουν...
αν εχεις στειλε μου π.μ. με φωτο και τιμές. Σε ευχαριστώ. και δίφραγκo λουξ υπάρχει (63αρι μίνιμουμ).
αν εχεις φωτό μου στελνεις ..και τιμή επίσης!! Ευχαριστώ Θα του ζητήσω άδεια και φωτό και εάν μου δώσει ο συνονόματος, θα την αναρτήσω. Μόνο τέσσερα άτομα το έχουμε δει και δύσκολα θα το καταφέρω... τουλάχιστον για πες μας βαθμούς για 50λ κσι 1δρχ που αναφέρεσαι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 27, 2014, 04:01:11 μμ » |
|
Φανη ειναι raw τα κερματα που λενε τα παιδια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 27, 2014, 05:13:29 μμ » |
|
Είναι από τα λίγα νομίσματα που θα ήθελα να δω και θα ηταν μεγαλη μου χαρά να το πιάσω στα χέρια μου . Το ποιο δύσκολο νόμισμα σε ακυκλοφόρητο από την κρητική πολιτεία μαζί με το 5δραχμο . Δραχμές , 50 λεπτα υπάρχουν ,και έχω δει πολλές φορές αυστηρά ακυκλοφόρητα . Δηλαδή εσένα YVASILAKIS αυτό μόνο σου λείπει?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 27, 2014, 06:14:56 μμ » |
|
Φανη ειναι raw τα κερματα που λενε τα παιδια.
οκ μπιλάκο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 27, 2014, 08:55:27 μμ » |
|
Με τα λογια χτιζω ανωγια και κατωγια......
+1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
YVASILAKIS
|
|
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 27, 2014, 09:44:55 μμ » |
|
Είναι από τα λίγα νομίσματα που θα ήθελα να δω και θα ηταν μεγαλη μου χαρά να το πιάσω στα χέρια μου . Το ποιο δύσκολο νόμισμα σε ακυκλοφόρητο από την κρητική πολιτεία μαζί με το 5δραχμο . Δραχμές , 50 λεπτα υπάρχουν ,και έχω δει πολλές φορές αυστηρά ακυκλοφόρητα . Δηλαδή εσένα YVASILAKIS αυτό μόνο σου λείπει? Ναι αυτό μου λείπει σε ακυκλοφόρητο !!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 27, 2014, 11:11:34 μμ » |
|
Είναι από τα λίγα νομίσματα που θα ήθελα να δω και θα ηταν μεγαλη μου χαρά να το πιάσω στα χέρια μου . Το ποιο δύσκολο νόμισμα σε ακυκλοφόρητο από την κρητική πολιτεία μαζί με το 5δραχμο . Δραχμές , 50 λεπτα υπάρχουν ,και έχω δει πολλές φορές αυστηρά ακυκλοφόρητα . Δηλαδή εσένα YVASILAKIS αυτό μόνο σου λείπει? Ναι αυτό μου λείπει σε ακυκλοφόρητο !!!!!!! Να δω τη πλάγια ανατροπή και ας πεθάνω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|