herakliotis
|
|
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 27, 2014, 10:58:09 πμ » |
|
Εγω σε αυτη την περιπτωση Σωκρατη θα σταθω σε αλλο γεγονος. Στο πως πουληθηκαν αυτες οι δυο αγκυρες απο εσενα Οπως ολοι ετσι και εγω σου εστειλα ενα μηνυμα και σου ζητουσα να μου πεις πια ειναι η ανωτερη προσφορα που ειχες για να δω εαν με παιρνει-συμφερει να δωσω κατι παραπανω Αντι αυτου την επομενη μερα διαβασα εαν ξερο <τα νομισματα δοθηκαν> διχως καμια ειδοποιηση προσωπικη οπως περιμενα. Να σου θυμησω λοιπον οτι στα πρωτα σου βηματα σαν πωλητης (αν και ανηλικος που δεν σε εμπιστευωταν ανθρωπος) εγω μεσα απο εδω πηρα απο εσενα ενα ταληρο του 44 την στιγμη που κανενας δεν σε επαιρνε στα σοβαρα. Αληθεια ειχες κανενα προβλημα απο την συναλλαγη μας?? Γιατι τετοιο αδειασμα λοιπον τωρα στην επαρχια και να κοιταμε την συναλλαγη χερι με χερι να παρουμε ζεστο το παραδακι??
Επειδη εισαι μικρος ακομα μαθε πως να συμπεριφερεσε σωστα σε ολο το κοινο της συλλεκτικης κοινοτητας!! Διοτι καποιες κινησεις μας μπορει να μας ανεβαζουν , αλλα καποιες αλλες μπορει να μας κατεβαζουν στα ματια καποιων!! Φιλικα herakliotis
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #61 στις: Απρίλιος 27, 2014, 11:52:11 πμ » |
|
Γιώργο,
ξέρεις καλύτερα απο μενα πως λειτουργει το συστημα. Συνήθως σε τετοιες περιπτωσεις τα νομισματα τα παιρνει ο περισσότερο 'φίλος-γνωστός' αυτου που τα πουλάει και οχι αυτος που πληρωνει παραπανω. Αυτό το 'ποσα σου δίνουν για να δω αν μπορω να δωσω παραπανω' δεν στέκει. Δεν θα σου πει ποσα του δίνουν. ###### ειναι? Σημασια εχει εσυ ποσα δίνεις. Εγω αν τις ειχα θα τις διαχειριζομουν αλλιως αλλα δεν εχει καμία σημασία. Η σωστή προσέγγιση του πωλητη θα πρεπε να ειναι 'θελω τόσα', ή 'δεχομαι προσφορές μεχρι την ταδε του μηνος', ή εστω το πουλαω σε οποιον εγω θελω αλλα ενημερωνω ολους οσουν ενδιαφερθηκαν.
Μην μου πεις πως εχεις αυταπάτες στα 50 σου πως εκανες νομισματικους φίλους που δεν τους εχεις ουτε απο κοντα, και θα σε βοηθησουν να αποκτησεις κατι καλό?
Ο πιο πονηρός κερδίζει στο σπορ αυτό. Μη μου πεις πως περιμενες αμυλλα και αλλες τετοιες μπουρδες? Οι υπολοιποι ας περιμενουμε το μαννα μπας μαζεψουμε τιποτις.
Οσο για τους επαρχιώτες, οσο και να βαραμε (και εγω και εσυ) τον κωλο μας κατω καλο κερμα δεν θα παρουμε απο τους Αθηναιους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #62 στις: Απρίλιος 27, 2014, 12:06:07 μμ » |
|
Βασίλη θα συμφωνήσω μαζί σου. Θέλω όμως να σταθώ στην τελευταία σου πρόταση, ίσως και λίγο εκτός θέματος Το να αποκτήσει ίσο δικαίωμα και ευκαιρίες η επαρχία με την Αθήνα, είναι κάτι που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, είναι φύση αδύνατο. Αλλά... Η ΠΝΕ, σαν Πανελλήνια Ένωση που είναι, έχει υποχρέωση να προωθεί τον συλλεκτισμό εξίσου σε όλη την Ελλάδα. Πράγμα που φαίνεται να προσπαθεί να κάνει μεν, αλλά δίχως την ανάλογη επιτυχία δε. Τα μέλη της ΠΝΕ από επαρχία, πρέπει να συντονιστούν και να κάνουν προτάσεις, σκέψεις, αερολογίες. Μπορεί να βγει κάτι καλό στο τέλος μέσω της Ένωσης, που εκπροσωπεί... και την επαρχία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geoval
|
|
« Απάντηση #63 στις: Απρίλιος 27, 2014, 01:35:07 μμ » |
|
Θα ήθελα να πω κάτι στο φίλο μου τον Βασίλη απ'τη Σύρο: - Ζεις σε ένα νησί το οποίο πολλοί από εμάς το έχουν επιλέξει ως προορισμό διακοπών - Αν βγάλει λίγο κύμα η θάλασσα σου βρέχει τα πόδια - Όλοι οι φίλοι σου μένουν σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το σπίτι σου - Δεν έχεις πρόβλημα parking - Έρχεσαι στην Αθήνα αραιά και που και παραλίγο να καταλήξεις στη ΓΑΔΑ.(τότε που ήπιαμε καφέ πίσω από το hilton) ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ;;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #64 στις: Απρίλιος 27, 2014, 01:50:19 μμ » |
|
Θα ήθελα να πω κάτι στο φίλο μου τον Βασίλη απ'τη Σύρο: - Ζεις σε ένα νησί το οποίο πολλοί από εμάς το έχουν επιλέξει ως προορισμό διακοπών - Αν βγάλει λίγο κύμα η θάλασσα σου βρέχει τα πόδια - Όλοι οι φίλοι σου μένουν σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το σπίτι σου - Δεν έχεις πρόβλημα parking - Έρχεσαι στην Αθήνα αραιά και που και παραλίγο να καταλήξεις στη ΓΑΔΑ.(τότε που ήπιαμε καφέ πίσω από το hilton) ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ;;;;
Καλά σας λέει, θέλετε και νομίσματα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #65 στις: Απρίλιος 27, 2014, 01:55:07 μμ » |
|
Αντε ρε πατε να πιειτε κανα ρημαδοουζο σε καμια ρημαδοπαραλια με θεα τις ξωβυζες τουριστριουλες που μπανιαριζουντε ! ...και αφηστε μας στη χαρα μας κ την ησυχια μας ,με το μποτιλιαρισματακι μας κ τα καυσαεριακια μας...! Αααααααντε μπραβο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #66 στις: Απρίλιος 27, 2014, 02:15:03 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #67 στις: Απρίλιος 27, 2014, 02:23:47 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #68 στις: Απρίλιος 28, 2014, 10:14:06 πμ » |
|
Γιώργο,
ξέρεις καλύτερα απο μενα πως λειτουργει το συστημα. Συνήθως σε τετοιες περιπτωσεις τα νομισματα τα παιρνει ο περισσότερο 'φίλος-γνωστός' αυτου που τα πουλάει και οχι αυτος που πληρωνει παραπανω. Αυτό το 'ποσα σου δίνουν για να δω αν μπορω να δωσω παραπανω' δεν στέκει. Δεν θα σου πει ποσα του δίνουν. ###### ειναι? Σημασια εχει εσυ ποσα δίνεις. Εγω αν τις ειχα θα τις διαχειριζομουν αλλιως αλλα δεν εχει καμία σημασία. Η σωστή προσέγγιση του πωλητη θα πρεπε να ειναι 'θελω τόσα', ή 'δεχομαι προσφορές μεχρι την ταδε του μηνος', ή εστω το πουλαω σε οποιον εγω θελω αλλα ενημερωνω ολους οσουν ενδιαφερθηκαν.
Μην μου πεις πως εχεις αυταπάτες στα 50 σου πως εκανες νομισματικους φίλους που δεν τους εχεις ουτε απο κοντα, και θα σε βοηθησουν να αποκτησεις κατι καλό?
Ο πιο πονηρός κερδίζει στο σπορ αυτό. Μη μου πεις πως περιμενες αμυλλα και αλλες τετοιες μπουρδες? Οι υπολοιποι ας περιμενουμε το μαννα μπας μαζεψουμε τιποτις.
Οσο για τους επαρχιώτες, οσο και να βαραμε (και εγω και εσυ) τον κωλο μας κατω καλο κερμα δεν θα παρουμε απο τους Αθηναιους.
+1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #69 στις: Μάιος 02, 2014, 08:58:30 μμ » |
|
Η μια απο τις δυο:
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #70 στις: Μάιος 02, 2014, 09:15:33 μμ » |
|
Δημητρη πανεμορφο!δεν με ενδιαφερει ο Βαθμος αλλα ο θυρεος,μουστακι,κλπ τελεια!!!χαιρετω,γιαννης. ΥΓ.Τετοια ταλληρα εννοω! και πανω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #71 στις: Μάιος 02, 2014, 09:26:07 μμ » |
|
Ειναι ομορφο. Καλοριζικο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #72 στις: Μάιος 02, 2014, 09:27:57 μμ » |
|
Εμενα μου φαινεται αδικημενο ως προς την μη αποδοση νετ βαθμου...το νομισμα εχει λουστρο ετσι τουλαχιστον διακρινω απο τις φωτο του Δημητρη. Ισως ενα au58 να ηταν πιο δικαιο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #73 στις: Μάιος 02, 2014, 09:31:10 μμ » |
|
Εμενα μου φαινεται αδικημενο ως προς την μη αποδοση νετ βαθμου...το νομισμα εχει λουστρο ετσι τουλαχιστον διακρινω απο τις φωτο του Δημητρη. Ισως ενα au58 να ηταν πιο δικαιο.
Είναι MS με ελαφρύ καθάρισμα. Ο βαθμος όντως το αδικεί.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #74 στις: Μάιος 03, 2014, 01:08:27 μμ » |