wavelet
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:18:57 μμ » |
|
Κρίμα που σε τέτοια όμορφα θέματα δεν μπορούμε να ανακτήσουμε τις φωτογραφίες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:20:26 μμ » |
|
Φαναταστείτε ότι αυτό το χαρτί ήταν 20 ασημένια τάλιρα. Ακυκλοφόρητο το κατοστάρικο πάει 1700€ (με ημερομηνία σφραγιστή). 20 ασημένια τάλιρα ακυκλοφόρητα πόσο έχουν?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:24:35 μμ » |
|
γιαννη,κατα την γνωμη μου,το πρωτο ειναι εμφανισιακα πολυ καλυτερο απο το αλλο..οποτε και θα επελεγα αυτο.αλλα απ'οτι βλεπω,εχει καποιες μικροδιαφορες..κατ'αρχας ειναι με λιιιγο καλυτερες λεπτομεριες στα σχεδια αλλα με μπερδευει εκεινο το ''ουρανιο τοξο'' που κανει στον θυρεο,κατι που δεν εχει το δευτερο...ετσι θα επρεπε να ειναι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:37:20 μμ » |
|
Φαναταστείτε ότι αυτό το χαρτί ήταν 20 ασημένια τάλιρα. Ακυκλοφόρητο το κατοστάρικο πάει 1700€ (με ημερομηνία σφραγιστή). 20 ασημένια τάλιρα ακυκλοφόρητα πόσο έχουν?
Υπομονή...θα το μάθουμε Ηλία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:04:35 μμ » |
|
Γιαννη μηπως το πρωτο μυριζει χλωριο ευχαριστώ για την υποψία και την ιδέα που μου έδωσες Διονύση, πως μπορώ να το διαπιστώσω άραγε; Εμένα μου κάνει 100%πλυμενο , εκτός εάν ο δημοπράτης έχει κάνει κανά διόρθωμα στην σάρωση και φενεται πιο λευκό αποτι ειναι . Ειναι δυσανάλογα καθαρό για την φθορά του . Δυστυχώς όπως είπε ο Δημήτρης μονο εάν το μυρισεις . Την είχα πατήσει και εγω κάποτε με ενα πλυμενο ελληνικό και το φύσαω ακόμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:08:36 μμ » |
|
Το πλυμένο μυρίζει, καθώς και το σιδερωμένο. Έχει και αυτό μυρωδιά. Τώρα από φώτο.... και εμένα πολύ άσπρο μου φαίνεται.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:09:50 μμ » |
|
Υπομονή...θα το μάθουμε Ηλία. Το εφτάρι πρέπει να το έχει σίγουρο μέχρι στιγμής.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:10:46 μμ » |
|
εγω πιστευω οτι εχει παιξει με το προγραμμα της σαρωσης.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:19:35 μμ » |
|
Για διπλωμένο, που σημαίνει ότι μπήκε στην κυκλοφορία, είναι πολύ άσπρο. Μου αρκεί αυτό για να μείνω μακρυά του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:21:06 μμ » |
|
To ουράνιο τόξο είναι σίγουρα από το σκάνερ. Τώρα για τα χρώματα πρέπει να υπήρχε έντονη αντίθεση (contast) όταν σαρωνόταν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το έκανε επίτηδες, μπορεί να είναι και οι αρχικές ρυθμίσεις του σκάνερ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:43:18 μμ » |
|
Το πλυμένο μυρίζει, καθώς και το σιδερωμένο. Έχει και αυτό μυρωδιά. Τώρα από φώτο.... και εμένα πολύ άσπρο μου φαίνεται.
Το πλυμενο μυρίζει χλωριο , το σιδερομενο τι μυρίζει ρε λιακο ?? .....μαμά ....όπως λέγαμε και στον στρατό
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:46:56 μμ » |
|
Το πλυμενο μυρίζει χλωριο , το σιδερομενο τι μυρίζει ρε λιακο ?? .....μαμά ....όπως λέγαμε και στον στρατό merito
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:56:53 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
MiLToS_666
|
|
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 08, 2014, 10:12:00 πμ » |
|
Ώρες ώρες κάτι τέτοια σχόλια διαβάζω και θα μου βγει κανένας καφές από τη μύτη! -Μάνα... Έχω και κάτι χάρτινα να μου κολλαρίσεις σήμερα... -Ναι αγόρι μου! Χαχαχαχαχα!!! Σχετικά με το πρώτο χαρτονόμισμα, είναι εμφανές ότι έχουν δώσει πολύ αντίθεση (contrast) είτε στο σκανάρισμα, είτε στην επεξεργασία αργότερα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 08, 2014, 10:27:37 πμ » |
|
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες και το χρόνο σας, μου προςφέρθηκαν στην ίδια τιμή κ πήρα τελικά το ρίσκο κ αγόρασα το πρώτο αλλά αν είναι πειραγμένο ο πωλητής θα α έχει τις κατάλληλες κ ανάλογες επιπτώσεις υ.γ.: πάντως σίγουρα προτιμότερο να κράταγε κάποιος παλιά ακυκλοφόρητα κρητικά κέρματα παρά χαρτονομίσματα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
|