Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 01, 2014, 05:09:34 μμ » |
|
Το εν λόγω πεντόλιρο , αν δεν υπήρχε το αστεράκι , πάλι δεν θα είχε εκπληκτικό eye appeal? Δηλαδή δεν κοιτάμε το νόμισμα καθόλου που έτσι κι αλλιώς βγάζει μάτι , και ψάχνουμε αμέσως το καρτελάκι να δούμε αν έχει αστεράκι??? Σαν να μην υπάρχει νόμισμα δηλαδή. Κατευθείαν τα μάτια στο καρτελάκι. Άντε , σπάστε όλοι τα παλιά σλαμπ και ξαναστείλτε τα μπας και σας βάλουν αστεράκι. Τί ακόμα θα κάνουν για να βγάλουν λεφτά !!!
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 01, 2014, 05:20:33 μμ από Μιχάλης 80 »
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 01, 2014, 05:17:36 μμ » |
|
Θα είχε ενδιαφέρον, Strataras, να μας υπεδείκνυες κάποια ψεγάδια του Morgan που θεωρείς υπεραξιολογημένο. Συγκεκριμένες ατέλειες και φθορές που ΕΣΥ βλέπεις και κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να έχουν σαν αποτέλεσμα κάποιο χαμηλότερο από ΜS 69 βαθμό.
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το πεντόλιρο, που προφανώς κι αυτό το θεωρείς υπερβαθμολογημένο, χωρίς όμως να εξηγείς για ποιους λόγους.
Να επισημάνω ακόμη ότι το απόφθεγμα «δεν υπάρχει νόμισμα Μόργκαν MS69 ετών 134» είναι ανακριβές : -Υπάρχει και παρα-υπάρχει ήδη. Τουλάχιστον άλλα οκτώ Morgan έχουν λάβει μέχρι τώρα αυτόν τον βαθμό και μάλιστα ένα απ’ αυτά είχε βγει και MS-69 PL.
+1000. To Morgan είναι απίστευτο.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 01, 2014, 05:34:42 μμ από wavelet »
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 01, 2014, 05:18:41 μμ » |
|
Στραταρα, με το συμπαθειο δηλαδη, αλλα λες μπουρδες..
+100
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 01, 2014, 05:30:18 μμ » |
|
Παιδιά αν κατάλαβα καλά ο φίλος δεν λέει ότι το νόμισμα δεν είναι μσ 69 αλλα πως γίνετε σύγχρονα νομίσματα να τα βγάζουν μς 67-68
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 01, 2014, 05:35:47 μμ » |
|
Παιδιά αν κατάλαβα καλά ο φίλος δεν λέει ότι το νόμισμα δεν είναι μσ 69 αλλα πως γίνετε σύγχρονα νομίσματα να τα βγάζουν μς 67-68
Που το βλέπεις το περίεργο Δημήτρη;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 01, 2014, 05:42:02 μμ » |
|
Αυτό εδώ δεν ξέρω αν λέγεται ελάττωμα στο νόμισμα, αλλά προτέρημα δεν λέγεται σίγουρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 01, 2014, 05:57:59 μμ » |
|
Να γιατί έχασε το 70.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 01, 2014, 05:59:41 μμ » |
|
Όπως φαίνεται από τις φωτό...
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το Morgan είναι υπερτιμημένο. Παίρνει μεν βαθμό άνω του 65, διότι έχει την εμφάνιση των επιμελώς εκτυπωμένων, αλλά σίγουρα έπρεπε να χάσει επιπλέον βαθμούς από τα υπόλοιπα αρνητικά. Πέρα απ' το χτυπηματάκι στην περίμετρο, έχει τουλάχιστον άλλα 2-3 προβλήματα εκτύπωσης, στα γράμματα και στο φτερό του αετού, που είναι εμφανή ακόμη και στη φωτογραφία. Άρα η κατηγορία του 69, που δεν δικαιολογεί πάνω από 2 εμφανή λάθη, ακόμη και το 68, είναι υπερβολικοί βαθμοί. Πιστεύω ότι έπρεπε να πάρει 67... με ΑΣΤΕΡΙ (για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας).
ΥΓ Κάποια από τα λάθη που εντοπίζονται εύκολα είναι : Στο 'Ν' από το ΟΝΕ, στο 'Τ' και 'Ε' από το STATES, στο φτερό κάτω από το trust κλπ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 01, 2014, 06:05:02 μμ » |
|
Για δείξε μας Κώστα τα εμφανή λάθη! Τι σχέση έχουν τα προβλήματα εκτύπωσης με τον βαθμό;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 01, 2014, 06:12:40 μμ » |
|
Κώστα δε νομίζω να βαθμολογούν με ίδια κριτήρια ενα μόργκαν που 1. κυκλοφόρησε και 2. ειναι 130 ετών και ενα αναμνηστικό που είπε ο φίλος νωρίτερα που δεν το εβγαλε ποτε απο την καψουλα και του βγήκε 69. Ασφαλώς το αναμνηστικό και λόγω κοπής και λόγω ιδιοτητας(δεν κυκλοφορησε) , για να παρει 70 θα πρεπει να ναι τζιτζι. Αν Κώστα μου αυτό το μόργκαν είναι 65αρι όπως λες ή και 66 , τότε η δραχμη 1868μσ65 η δικιά μου είναι xf.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 01, 2014, 06:16:38 μμ » |
|
Που το βλέπεις το περίεργο Δημήτρη; Φάνη ένα νόμισμα του 2013 που δεν το εχει ακουμπήσει ουτε ο αέρας δεν το βγάζεις μς 66 -68 .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 01, 2014, 06:19:30 μμ » |
|
Δημήτρη ανέβασε φωτο σε παρακαλώ να το δούμε...
Το λέω διότι εχω δει ΕΔΩ ΜΕΣΑ να πωλείται το πουλι της κύπρου - δεν τα παω καλα με τα αναμνηστικά- , ελπίζω να κατάλαβες ποιο με βαθμό ΜΣ64 αν θυμαμαι καλά!!!!! Και κατεμέ πολύ ηταν και το 64!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 01, 2014, 06:23:17 μμ » |
|
Δεν είμαι ειδικός σε τεχνικές διαδικασίες αλλά αυτό δεν έχει να κάνει καθαρά με την μήτρα?? Μια "κουρασμένη" μήτρα βγάζει χειρότερα νομίσματα από μια "φρέσκια"
Αυτό τo καταλαβαίνουμε και στα PL...prooflike..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 01, 2014, 06:26:37 μμ » |
|
Δημήτρη ανέβασε φωτο σε παρακαλώ να το δούμε...
Το λέω διότι εχω δει ΕΔΩ ΜΕΣΑ να πωλείται το πουλι της κύπρου - δεν τα παω καλα με τα αναμνηστικά- , ελπίζω να κατάλαβες ποιο με βαθμό ΜΣ64 αν θυμαμαι καλά!!!!! Και κατεμέ πολύ ηταν και το 64!!!
Βασίλη δεν λέω για αυτό.Αυτο που λες το είχε ακουμπήσει ο αέρας και αλλα πολλά πράγματα .Εγω λέω γενικά νομίσματα που τα παίρνεις με το που βγουν και τα στέλνεις και σου λένε μσ 67-μσ 68
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 01, 2014, 06:29:16 μμ » |