chris_1972
|
|
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 04, 2014, 10:53:11 πμ » |
|
Εσύ είσαι TOP GUN Αισθάνομαι και θέλω να το γράψω, ότι εκτός των άλλων πρέπει να ευχαριστήσω και δημόσια τον Κώστα για την ευγενική του χειρονομία να μας διευκολύνει με την αποστολή νομισμάτων στην NGC και πάνω απ' όλα χωρίς κανένα προσωπικό του όφελος. Κώστα σ' ευχαριστώ πολύ, σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
|
Κώστας Κ.
|
|
« Απάντηση #62 στις: Απρίλιος 05, 2014, 09:06:14 μμ » |
|
Να 'στε καλά, παιδιά, για τα καλά σας λόγια! Ετοιμάζω μια αποστολή γι' αλλαγή κουτιών. Όποιος θέλει, μπορεί να συμμετάσχει. Υ.Γ. Όχι και χωρίς προσωπικό όφελος! Το τσίπουρο είναι εξαιρετικό και ο μπέμπης τη βρίσκει πολύ με το "βιβλιαράκι" του
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Κώστας Κ.
|
|
« Απάντηση #63 στις: Απρίλιος 19, 2014, 02:46:38 μμ » |
|
Μαζεύω χρυσά για να στείλω στην NGC. 'Οποιος θέλει να στείλει, ας μου στείλει μήνυμα. Και όσο νωρίτερα μου τα στείλετε τόσο γρηγορότερα θα τα πάρετε πίσω. Καλή Ανάσταση με υγεία και ευτυχία για όλους!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #64 στις: Απρίλιος 19, 2014, 05:15:47 μμ » |
|
Μαζεύω χρυσά για να στείλω στην NGC. 'Όποιος θέλει να στείλει, ας μου στείλει μήνυμα. Και όσο νωρίτερα μου τα στείλετε τόσο γρηγορότερα θα τα πάρετε πίσω. Καλή Ανάσταση με υγεία και ευτυχία για όλους!!!
Περιμένετε καλέ κύριε να σουβλίσουμε τ αρνί πρώτα .....με τη μπουκιά στο στόμα θα τρέχουμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
Κώστας Κ.
|
|
« Απάντηση #65 στις: Απρίλιος 19, 2014, 07:08:23 μμ » |
|
Να το φάμε το αρνί, να το φάμε...Αλλά ο καλός Θεούλης μάς έδωσε δυο χεράκια. Με το ένα να γυρίζετε τη σούβλα και με το άλλο να συσκευάζετε τα νομίσματα για να μου τα στείλετε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #67 στις: Μάιος 02, 2014, 06:03:02 μμ » |
|
Εχουν βγει οι βαθμοι απο τα Ελληνικα της προηγουμενης παρτιδας που εφυγαν τελη Μαρτιου. Πολυ καλα τα πηγαμε ολοι σχεδον , αρκετα καλες βαθμολογιες Οποιος θελει πληροφοριες για τα κομματια του , μπορει να μου στειλει πμ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #69 στις: Μάιος 21, 2014, 09:42:05 πμ » |
|
Tα νομίσματα είναι στο στάδιο Grading/Quality Control σήμερα αύριο πιθανόν να έχουμε αποτελέσματα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #70 στις: Μάιος 21, 2014, 09:43:49 πμ » |
|
Καλή επιτυχία από καρδιάς στη βαθμολόγησή τους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #71 στις: Μάιος 21, 2014, 04:41:00 μμ » |
|
Καλη Επιτυχία με τους βαθμούς και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Κώστα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #72 στις: Μάιος 21, 2014, 05:55:23 μμ » |
|
Πολλες πολλες ευχες μεσα απο την καρδια μου στο καλο μου φιλαρακι τον Κωστα κ μεσα απο το Στεκι μας ,περα απο τηλεφωνικα...ευχομαι Κωστα μου ολα τα καλα του κοσμου σε σενα και στην ομορφη οικογενεια σου! νασαι παντα χαρουμενος κι ευτυχισμενος !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #73 στις: Μάιος 28, 2014, 06:10:28 μμ » |
|
Χρηστο βαλε καλου κακου μια πανα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #74 στις: Μάιος 28, 2014, 06:41:09 μμ » |
|
Χρηστο βαλε καλου κακου μια πανα Are you talking to me
|
|
|