lefmaggos
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:10:42 μμ » |
|
Γιατι να σε ξενερωσει ρε?ποσα εδωσες? Γιαννη και το δικο σου ειναι ομορφο με ωραιες λεπτομερειες!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:12:18 μμ » |
|
Αντωνη ..καταληξαμε στο F+.. ομοφωνα .. Παρτο στα χερια σου να το απολαυσεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:13:14 μμ » |
|
Γι αυτό το σήκωσα Σωτήρη, μπορεί να είναι υψηλότερου βαθμού από του Αντώνη, άλλα του Αντώνη είναι ωραιότερο. Όλα μετράνε σε νομίσματα όπως αυτά. Γι αυτό λέμε ότι γνώμη μόνο με επιφύλαξη Το δικό μου μάλλον δεν παίρνει βαθμό ως καθαρισμένο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:15:12 μμ » |
|
ας το δυσκολέψουμε λιγο ακομα ...ποσο θα δινατε για το συγκεκριμένο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:16:57 μμ » |
|
Το ταληρο του Γιαννη ...επειδη εχουμε διαφωνησει Εγω το βλεπω πιο πανω απ οτι ..αυτος Λογω "τιμιοτητας'" και λεπτομερειων ..εμενα μου ταιριαζει (μεγαλη κουβεντα) μεχρι και xf 40 ..και σε καμια των περιπτωσεων οχι κατω απο vf 35 ...δεμενο Απλα τιμια ομορφια Αν αποφασισεις φιλτατε να το δωσεις αφου εσυ το βλεπεις καθαρισμενο...περιμενω να παρω εγω αυτο το καθαρισμενο..που λες εσυ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:20:07 μμ » |
|
ας το δυσκολέψουμε λιγο ακομα ...ποσο θα δινατε για το συγκεκριμένο 64 ευρω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:20:21 μμ » |
|
Αντώνη το δικό μου το πήρα στα 80 ευρώ, οπότε δεν θα δινα παραπάνω για το δικό σου. Δίκαια πράγματα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:21:23 μμ » |
|
Το ταληρο του Γιαννη ...επειδη εχουμε διαφωνησει Εγω το βλεπω πιο πανω απ οτι ..αυτος Λογω "τιμιοτητας'" και λεπτομερειων ..εμενα μου ταιριαζει (μεγαλη κουβεντα) μεχρι και xf 40 ..και σε καμια των περιπτωσεων οχι κατω απο vf 35 ...δεμενο Απλα τιμια ομορφια Αν αποφασισεις φιλτατε να το δωσεις αφου εσυ το βλεπεις καθαρισμενο...περιμενω να παρω εγω αυτο το καθαρισμενο..που λες εσυ Εσυ σουπια να κατσεις στα αυγα σου!!Εγω ειμαι πιο κοντα!! εγω δεν λεω τιμη για του χανιωτη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:21:58 μμ » |
|
ας το δυσκολέψουμε λιγο ακομα ...ποσο θα δινατε για το συγκεκριμένο 64 ευρω και γιατι οχι ρε 65
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:26:42 μμ » |
|
όσο ένα καζανάκι πλαστικό (χωρίς την εργασία σου)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:28:09 μμ » |
|
Το ταληρο του Γιαννη ...επειδη εχουμε διαφωνησει Εγω το βλεπω πιο πανω απ οτι ..αυτος Λογω "τιμιοτητας'" και λεπτομερειων ..εμενα μου ταιριαζει (μεγαλη κουβεντα) μεχρι και xf 40 ..και σε καμια των περιπτωσεων οχι κατω απο vf 35 ...δεμενο Απλα τιμια ομορφια Αν αποφασισεις φιλτατε να το δωσεις αφου εσυ το βλεπεις καθαρισμενο...περιμενω να παρω εγω αυτο το καθαρισμενο..που λες εσυ Εσυ σουπια να κατσεις στα αυγα σου!!Εγω ειμαι πιο κοντα!! εγω δεν λεω τιμη για του χανιωτη ΕΣΥ να πα να ασχοληθεις με .καμια δραχμη και να αφησεις κανενα ταληρο για μας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:30:08 μμ » |
|
Το τάλιρο έχει μικρότερα αδελφάκια και δεν μπορεί να τα αποχωριστεί, θα χωρίσετε την οικογένεια; Ντροπή σας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:30:29 μμ » |
|
Το ταληρο του Γιαννη ...επειδη εχουμε διαφωνησει Εγω το βλεπω πιο πανω απ οτι ..αυτος Λογω "τιμιοτητας'" και λεπτομερειων ..εμενα μου ταιριαζει (μεγαλη κουβεντα) μεχρι και xf 40 ..και σε καμια των περιπτωσεων οχι κατω απο vf 35 ...δεμενο Απλα τιμια ομορφια Αν αποφασισεις φιλτατε να το δωσεις αφου εσυ το βλεπεις καθαρισμενο...περιμενω να παρω εγω αυτο το καθαρισμενο..που λες εσυ Σωστος : Μπαινω κι εγω στην ουρα!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 23, 2014, 11:31:37 μμ » |