haros
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 10:20:20 μμ » |
|
Ο Νικος ειναι ,μακραν, το μελος με την μεγαλυτερη προσφορα στην πληροφορηση των αλλων μελων για νομισματα περιεργα,δυσκολα η ..εξωγηινα. Στην προταση δεν νομιζω να υπαρχει οποιαδηποτε αντιρρηση απο οποιοδηποτε μελος, αλοιμονο.. Φυσικα αυτα ειναι λεπτα ζητηματα που απτονται της ιδιοκτησιας του σαιτ. Παντως, περα απο αυτο, με "τιτλο' η χωρις, ο Νικος εχει την αγαπη και την εκτιμηση ολων μας νομιζω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 10:24:15 μμ » |
|
Ο Νικος ειναι ,μακραν, το μελος με την μεγαλυτερη προσφορα στην πληροφορηση των αλλων μελων για νομισματα περιεργα,δυσκολα η ..εξωγηινα. Στην προταση δεν νομιζω να υπαρχει οποιαδηποτε αντιρρηση απο οποιοδηποτε μελος, αλοιμονο.. Φυσικα αυτα ειναι λεπτα ζητηματα που απτονται της ιδιοκτησιας του σαιτ. Παντως, περα απο αυτο, με "τιτλο' η χωρις, ο Νικος εχει την αγαπη και την εκτιμηση ολων μας νομιζω.
+1000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 10:25:32 μμ » |
|
+10000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
τσοτσος
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 11:38:42 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αναγκαιοτατον μαθημα το απομαθειν τα κακα.
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 11:49:06 μμ » |
|
Ναι σε όλα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chrisvas
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 13, 2014, 12:39:38 πμ » |
|
Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο Νίκος δεν χρειάζεται τίτλους και οφίκια , ο Νίκος είναι ο δικός μας Νίκος του στεκίου. Και νομίζω τον ευχαριστούμαι όλοι. Νικόλαε να είσαι πάντα καλά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πας λόγος εστί μάταιος ο μη τετελεσμένος
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 13, 2014, 01:07:29 πμ » |
|
εγώ διαφωνώ. η δουλειά των συντονιστών είναι κουραστική και πολύ 'γραφειοκρατική' που τους τρώει πολύ χρόνο. αν πάρουμε από τον Νίκο αυτόν τον χρόνο, ίσως να χάσουμε 1-2 παραγράφους από τις απαντήσεις του . Έτσι και αλλιώς πιστεύω ότι και οι συντονιστές που έχουμε αν ήταν μόνο μέλη θα συμμετείχαν και αυτοί περισσότερο και θα πρόσφεραν τις γνώσεις τους..αλλά έχουν τρεχάματα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 13, 2014, 08:31:55 πμ » |
|
Νίκο να σαι καλά φίλε μου, ότι επιθυμείς.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 13, 2014, 09:12:33 πμ » |
|
Σε αυτο που λεει ο dimmarko συμφωνώ! Μπορεί όμως να γίνει το επίτιμο μέλος για το στέκι! Και φυσικά εμείς λέμε χωρίς να ξέρουμε εαν ο ίδιος θέλει να μπει σε αυτή την διαδικασία και να πρέπει να έρχεται σε αντιπαράθεση πολλές φορές με τους χρήστες πράγμα το οποίο δε είναι του χαρακτήρα του... Όπως και να έχει, εγώ και νομίζω πολλά παιδιά του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα τόσα μα τόσα πράγματα που μας γράφει απλόχερα και με ευχαρίστηση πάντα!!! Ο αγαπημένος μας εξωγήινος!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
KRISTHEGREEK
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 13, 2014, 09:18:18 πμ » |
|
Διαβάζοντας τις απαντήσεις-σεμινάρια του Νίκου, καταλαβαίνεις την έννοια του Σωκρατικού: "Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα"!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fotiscy
|
|
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 08, 2014, 11:45:31 μμ » |