giannist
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 07, 2011, 10:07:08 πμ » |
|
αγαπητε φιλε,αν το ονομα σου προδιδει την καταγωγη σου,εισαι τυχερος,ειναι ενας πανεμορφος τοπος για διακοπες.ο νικητας, που εχει το μπαρακι με την ομορφη μουσικη, ειναι παιδικος μου φιλος, απο την αθηνα.εγω, σου προτεινω να ξεκινησεις μεχρι να μπεις λιγο στο πνευμα της συλλογης νομισματων,απο φθηνα,και σε (καλη) κατασταση νομισματα.τα μοργκαν,ειναι ομορφα και αρκετα ,ειδικα οι ευκολες ημερομηνιες,ειναι και φθηνα,ξεκινουν απο 25-30 ευρω σε καλη κατασταση,αλλα φθανουμε σε ποικιλιες δεκαδων χιλιαδων ευρω.εγω σου προτεινω για αρχη,να μαζευεις πρωτα πρωτα,αυτα που σου αρεσουν,γιαυτο αλλωστε και τα συλλεγουμε.και τα φθηνα ελληνικα αργυρα, ειναι καλη επιλογη,και ειναι πρωτα στις προτιμησεις των ελληνων συλλεκτων.συμβουλη που σου δινω,να μην ανοιγεσαι στις, δηθεν ευκαιριες, ακριβων νομισματων,για τις κακοτοπιες που λεμε,μεχρι να αποκτησεις,μια αποψη,και γενικα η παρακολουθηση των τιμων, και αρκετο ψαξιμο,οπως τα θεματα που ανεβαζουν,οι διαφοροι φιλοι της ιστοσελιδας μας.τελος θα ηθελα να σου ευχηθω,καλη πορεια,και οχι βιαστικες κινησεις,γιαννηςτ.
|