Φιλε Λεωνιδα πολυ σωστα ολα αυτα που λες σε γενικες γραμμες!!
Αυτο που εσυ λες κοντρα εγω το λεω αντιλογο-διαφορετικη αποψη κτλ κτλ και ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραση αυτη την διαφορετικη αποψη!!
Αλλα να γινετε παντα με ομορφο τροπο σεβομενοι τον-τους συνομιλητες μας!!
Αληθεια εχουμε τιποτα κτηματα να χωρισουμε και παμε για γλευασμο, βρισιδι ή ειρωνια την κουβεντα??
Μας σκοτωσε κανενας απο τα μελη την Μανα ή τον Πατερα??
Μια κουβεντα κανουμε επι συλλεκτικων θεματων!!
Θα τραβηξουμε μαχαιρια για να επιβαλωμε την αποψη μας?
Λεμε αυτο που πιστευουμε , αν εχουμε επιχειρηματα τα δειχνουμε στους υπολοιπους και εκει τελειωνει το θεμα!!
Ολοι τα διαβαζουν , καποιοι θα τα σκεφτουν , καποιοι θα τα δεχθουν ως σωστα καποιοι ως εσφαλμενα!!
Και εμεις απο την πλευρα μας καποια απο αυτα που λεει ο αλλος θα τα ερευνησουμε θα τα διασταυρωσουμε μπας και βγει κατι καινουριο που δεν το ξεραμε!!
Σε πληροφωρω οτι εχουμε αναμεσα μας ενα μελος (δεν λεω ποιος ειναι μην το παρει επανω του) που παρα πολυ δυνατοι συλλεκτες γελανε μαζι του και τσεκαρωντας τον σε ανυποπτες στιγμες εχω διαπιστωσει οτι ξερει παρα πολλα για νομισματα σπανια που ουτε αυτος τα εχει ουτε εγω!! Ομως ξερει να ξεχωριζει τα πλαστα απο τα γνησια με σημεια που τα ξερουν λιγοι!!
Σε πληροφορω οτι οταν αυτος μιλαει οτι και αν λεει σπανιο -ανεπιβεβαιωτο το κραταω στο πισω μερος του κεφαλιου μου και σε περιπτωση που πεσω στο εν λογω νομισμα πανω, θα θυμηθω και θα σκεφτω πολυ σοβαρα τα οσα ειχε πει τοτε!!
Κανεναν δεν πρεπει να περιφροναμε φιλε μου , ακομη και ενα παιδι 17 χρονων μπορει σε καποια δεδομενη στιγμη να μας βαλει τα γυαλια στα ματια!!