Φιλε μου rubirosa καταρχην ειμαι μαζι σου ως προς τις σκεψεις σου για τον Οθωνα.
Οσο για το Χαλκινο μελος του LTZORTZAK που σου εκανε εκπληξη ο φιλος μας Λεωνιδας ειναι νεος στο νομισμα!! Μιλαει πολυ το παιδι για να μαθει και καλα κανει
Ειναι ομως πολυ καλος στις γνωσεις ως προς το χαρτονομισμα!!
Το ολο σκεφτικο του Λεωνιδα το ειπα και εγω παραπανω οτι βαζει ανισα πραγματα υπο συγκριση!!
Μακαρι να μπορουσαν να του το φερω σαν παραδειγμα με χαρτονομισματα αλλα δεν μπορω!!
Ο Λεωνιδας τωρα επειδη ειναι ενα χρονο στο νομισμα μαζευει τα παντα!!
Και εχει μαζεψει και καλα νομισματα που αλλοι δεν τα εχουν ακομη στις συλλογες του και μπραβο του!!
Τωρα αν θελει να αγοραζει οτι βγαζει η τραπεζα καθε χρονο δικαιωμα του ειναι.
Αν το χασει και δεν το παρει απο την τραπεζα και το παρει μετα στην διπλασια τιμη απο τους διαφορους ,παλι δικαιωμα του ειναι!!
Εδω δεν κρινουμε κανεναν το τι θα μαζεψει και πως!!
Απλα ο καθενας λεει πως σκεφτεται προσπαθωντας να περασουμε ιδεες και μηνυματα που θα βοηθησουν νεους!!
Ας πουμε και εγω ειμαι κατα των τρυπιων νομισματων!! Τα βλεπω και μου σηκωνετε η τριχα καγκελο!!
Και ομως ενα που επεσε τυχαια στα χερια μου αγοραζωντας ενα πακετο 7 νομισματων ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ!! (Βλεπετε φωτο)
Αρα?
Παντα υπαρχει η εξαιρεση στον κανονα
Αλλα το θεμα μας ειναι τα νομισματα του 2011 και ας παραμεινουμε σε αυτο!!
Η αποψη μου? Καποτε τα αγοραζα ολα!!
Τωρα με κουρασαν και προκειμενου να δινω τα λεφτα μου σε αυτα τα οποια τα θεωρω πανακριβα, προτιμο να τα χωνω προς τον Οθωνα , προς τον Καποδιστρια και προς τα παλια της Κυπρου!!