giannist
|
|
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 30, 2011, 04:31:47 μμ » |
|
φιλοι μου, σιγουρα ο μικρος αριθμος κοπης ειναι κινητρο,αλλα δειτε ποσα αναμνηστικα εχουν ζητηση?οπως το οχι,και λιγοστα αλλα.σιγουρα σαν επενδυση ειναι καλη,αλλα δεν πιστευω να φτασει τις τιμες του οχι,η της χουντας,το ελληνικο συλλεκτικο κοινο ειναι στανταρ,οι εμπορι,εχουν κανει το κουμαντο τους.σιγουρα ομως,πιστευω οτι θα πιασουν μια καλη τιμη σταθερη,σε βαθος χρονου,και σιγουρα το να τα πωλουν,ενω ακομα σχεδον δεν εξαντληθηκαν, 3-4 φορες επανω,ειναι αφελες τουλαχιστον.ποιος σημερα,θα αγορασει συλλεκτικα?αυτην την εποχη υφεσης,και δεν αγοραζει μια λιρα, παλι 8 γραμμαρια, αρκετα πιο φθηνη?εγω ενα που πηρα,ξερω οτι δεν εχασα,αλλα ουτε αγορασα την σπανιοτητα της δεκαετιας,μακαρι,να βγουν καινουργιοι,συλλεκτες,ωστε να πουληθουν τα στοκ,αλλα εγω βλεπω με το ζορι ,πουλιουνται αλλα σπανιωτερα,αφου δεν υπαρχει μετρητο στην αγορα.ο καιρος θα δειξη,ευχομαι να ξεπερασθει η υφεση,τοτε ισως κατι γινει,με ολα τα αγαθα,ποσο μαλλον, τα προιοντα δευτερευουσης σημασιας.παντως μερικοι, η ειναι πολυ ονειροπολοι,η αφελεις?να δωσω δυο χιλιαρικα,σημερα?για να το πουλησω,ποσο και ποτε?,γιαννηςτ.
|