tom
|
|
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 04:15:45 μμ » |
|
Φιλε μου μια μερα δεν κατεβηκα και συγχιστηκες?Τι νευρα ειναι αυτα? Αφου εχουμε εδω τους Coinrangers(epop,ANTONIO,κ,λ,π,)τι μου συγχυζεσαι?Σαμπως θα κανεις συναλλαγη μαζι του?Το πληρωσες το συναφι μια φορα και εμαθες. Περιμενε θα σου ανεβασω κατι ΜΣ το απογευμα... Παιδια συναλλαγη χερι χερι και απο επαρχια ας βαζουν καποιον εδω να την κανει που εμπιστευονται.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
THEOMAN
|
|
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 08:44:22 μμ » |
|
Φιλε μου μια μερα δεν κατεβηκα και συγχιστηκες?Τι νευρα ειναι αυτα? Αφου εχουμε εδω τους Coinrangers(epop,ANTONIO,κ,λ,π,)τι μου συγχυζεσαι?Σαμπως θα κανεις συναλλαγη μαζι του?Το πληρωσες το συναφι μια φορα και εμαθες. Περιμενε θα σου ανεβασω κατι ΜΣ το απογευμα... Παιδια συναλλαγη χερι χερι και απο επαρχια ας βαζουν καποιον εδω να την κανει που εμπιστευονται.
Ευτυχώς δεν την έφαγα από αυτόν αλλά δεν ήταν και δύσκολο να την φάω. Αλλά ο πουσ..ρας δεν το βάζει κάτω εκεί τον έχουν κάνει ρόμπα και εκεί να είναι στο παιχνίδι θέλει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Αντωνης
|
|
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 08:48:56 μμ » |
|
Δεν εχει με κατι καλητερο να ασχοληθει το παλικαρακι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 08:53:46 μμ » |
|
Είχα ρωτήσει παλαιότερα-δεν είχε απαντήσει κανείς- τον έχει γνωρίσει κάποιος αυτόν τον ανόητο, είναι στα καλά του ή μήπως θέλει ψυχιατρική υποστήριξη ρε παιδιά; Αν έχει κάποιο πρόβλημα να το ξέρουμε μην τον βρίζουμε και άδικα χαλιόμαστε και ένα παραπάνω... χρονιάρες μέρες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SYMEOU13
|
|
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 10:53:22 μμ » |
|
Καλως ηρθες στο στεκι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 31, 2013, 09:39:44 πμ » |
|
Καλως ηρθες στο στεκι!
Μπάμπη αν δεις τις φωτογραφίες του στο facebook θα καταλάβεις... Ένας κουτοπόνηρος, ψώνιο που νομίζει ότι είναι και μαφία... Βασικά ένας κακομοίρης είναι..από αυτούς που σου ζητούν συνέχεια τράκα τσιγάρα και άπλυτος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 31, 2013, 12:50:27 μμ » |
|
παντως εχει γινει κακος μπελας!μηπως πρεπει να του γινει καποια συσταση απο καποιον φορεα?για να σταματηση επιτελους την αθλια δραση? του.ο θεος να τον φωτιση να δει τα ανωριμα λαθη του και να σταματησει,για να μην περνιεται και για εξυπνος.δεν ειναι αναγκη αγαπητε μου να παθεις!!!για να μαθεις οτι δεν κλεβουν τον κοσμο ετσι προκλητικα και ηλιθια!!!γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 31, 2013, 02:22:21 μμ » |
|
Είχα ρωτήσει παλαιότερα-δεν είχε απαντήσει κανείς- τον έχει γνωρίσει κάποιος αυτόν τον ανόητο, είναι στα καλά του ή μήπως θέλει ψυχιατρική υποστήριξη ρε παιδιά; Αν έχει κάποιο πρόβλημα να το ξέρουμε μην τον βρίζουμε και άδικα χαλιόμαστε και ένα παραπάνω... χρονιάρες μέρες.
διπολικη διαταραχη...?τριπολικη προσωπικοτητα ?,πολυπολικη παρανοια ?,τεμπελομουργελιτιδα..? κατι εχει παντος...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 31, 2013, 08:24:37 μμ » |
|
Χα-χα καλά τα είπες HONEST.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
THEOMAN
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 01, 2014, 09:37:27 πμ » |
|
Φίλε Βασίλη χρόνια πολλά για τη γιορτή σου αν και εσύ με τόσο ονόματα που έχεις αλλάξει κάθε ημέρα γιορτάζεις. Εύχομαι ο νέος χρόνος να σου βάλει λίγο μυαλό και να αφήσεις τον κόσμο ήσυχο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
aa_frag
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Μέτρον Άριστον. Παν μέτρον 100 πόντους
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 01, 2014, 02:41:45 μμ » |
|
Το πεντόλιρο δεν το είδες; Θα στο στείλει και ταχυδρομικώς. Και μετά θα ρωτάει η γιαγιά: Σιλβέστρο, ποιος έφαγε τον Τουίτι;;;;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 01, 2014, 02:42:44 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 01, 2014, 02:55:39 μμ » |
|
Α , είναι και proof το 5λιρο που πουλάει!!! Ε , σε καλή τιμή το δίνει !!! Τι διαμαρτύρεστε και τον λέτε απατεώνα τον άνθρωπο ! Εγώ λέω να το χτυπήσω το 5λιρο. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
|