splros_collec
|
|
« Απάντηση #120 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 03:58:11 πμ » |
|
Γιάννη τώρα το είδα. Περαστικά στην μικρούλα σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Mefisto
|
|
« Απάντηση #121 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 08:14:19 πμ » |
|
Έχω την εντύπωση ότι στα ιδιωτικά σχολεία πάνε μόνο παιδάκια με καλούς τρόπους Αυτό είναι αλήθεια, κυρία μου. Πριν την εγγραφή σε ιδιωτικό σχολείο, προηγούνται εξαντλητικές οντισιόν των μικρών υποψηφίων, καθώς και γραπτές εξετάσεις με δύσκολες ερωτήσεις από το “Savoir Vivre” του Ζαμπούνη. Παιδιά που δεν γνωρίζουν, ήδη από την ηλικία των έξι ετών, να τρώνε με μαχαιροπήρουνο και να ανοίγουν την πόρτα του αυτοκινήτου στις κυρίες, απορρίπτονται με συνοπτικές διαδικασίες. Παιδιά που στριγγλίζουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παιδιά που τρέχουν σα σίφουνες, και γενικά ανάγωγα και ανώριμα εξάχρονα που επιμένουν να συμπεριφέρονται σαν εξάχρονα, καταδικάζονται σε φοίτηση σε δημόσιο σχολείο. Milou, εύχομαι περαστικά και τάχιστη αποκατάσταση στη μικρούλα. Όσο για τον νευρικό γυμναστή που ξαμολάει μπάλες σε κεφάλια παιδιών, οφείλει κάποιες εξηγήσεις, το λιγότερο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Ανδρομάχη20
|
|
« Απάντηση #122 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 11:54:49 πμ » |
|
Πωλίνα τι έκανες τελικά?? Πήγες στο σχολείο??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #123 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 11:57:31 πμ » |
|
Καλημέρα!!και που πάω δε τον πετυχαίνω!!!γιατι παει μετα της 10 και φευγει πιο νωρίς!!!!Εαν δε τον πετύχω και σήμερα δευτερα πρωι και πρωτη ωρα εχει γυμναστική εκει ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρω!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
Ανδρομάχη20
|
|
« Απάντηση #124 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 12:02:03 μμ » |
|
Καλημέρα!!και που πάω δε τον πετυχαίνω!!!γιατι παει μετα της 10 και φευγει πιο νωρίς!!!!Εαν δε τον πετύχω και σήμερα δευτερα πρωι και πρωτη ωρα εχει γυμναστική εκει ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρω!!!!
Η μικρή σου τι κάνει?? Πέρασε το μιμι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #125 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 12:12:04 μμ » |
|
Η μικρή σου τι κάνει?? Πέρασε το μιμι? Το κεφάλι της ειναι καλά εκει που μπήκα τα αγκαθάκια της στέκας απο την μπαλιά η γλώσσα της εχει ακομα πονο οταν τρωει πηρα στο σχολειο τηλ τωρα εχουν διάλειμμα στις 12.25 και ειναι εκει ο γυμναστής και θα παω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Ανδρομάχη20
|
|
« Απάντηση #126 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 12:30:40 μμ » |
|
Καλή τύχη! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! Αύριο φεύγω για Σκόπελο, οπότε τα νέα σας θα τα δω μετά τα Χριστούγεννα(Δεν θα χω ιντερνετ στο νησί), πάω να ετοιμάσω βαλίτσες!! Καλές γιορτές σε όλους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #127 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 01:03:14 μμ » |
|
Καλή τύχη! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! Αύριο φεύγω για Σκόπελο, οπότε τα νέα σας θα τα δω μετά τα Χριστούγεννα(Δεν θα χω ιντερνετ στο νησί), πάω να ετοιμάσω βαλίτσες!! Καλές γιορτές σε όλους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλές γιορτές και σε σας κορίτσι μου!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #128 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 01:10:46 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #129 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 01:22:46 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #130 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 01:53:40 μμ » |
|
Μήπως είχες βάλει καμία λίρα μέσα Γιάννη; Τότε εξηγείται
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #131 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 02:11:39 μμ » |
|
Ειδικα η μικρη μου η κορη ειναι ακρως συλλεκτικη!
Ωχ! Σε βλέπω να ξεχνιέσαι και να τη βάζεις σε καμιά δημοπρασία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #132 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 02:18:13 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #133 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 02:26:50 μμ » |
|
Γιαννη μου ειπαμε συλλεκτες,αλλα εσυ το παρακανες!!!παντως,ειναι καλο τα παιδια να αγαπουν αυτο το χομπυ η και αλλα.σιγουρα αποκομιζουν παρα πολλες γνωσεις που στο σχολειο δεν θα μπορουσαν.περα του οτι δεν θα πανε τσαμπα οι κοποι και τα χρηματα που δινουν πολλοι συλλεκτες.αφου τα παιδια τους αδιαφορουν για διαφορους λογους.χαιρετω την παρεα,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #134 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 04:18:24 μμ » |
|
Γιατί βρε Γιαννάκο μου αναρωτιέσαι που μοιάζει το παιδι σου? (χαχαχαχαχ άκου έκρυψε την φάτνη το άτιμο!!)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|