johnmak
|
|
« στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 08:55:33 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 08:56:33 μμ » |
|
Να συνεχίσω την φωτογράφιση ή να το αφήσω;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΑVMK3
|
|
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 08:58:03 μμ » |
|
Συνέχισε μια χαρά, τα πας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 08:58:21 μμ » |
|
Μια χαρα τα πας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 09:00:15 μμ » |
|
Super ,μπραβο Γιαννη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 09:03:41 μμ » |
|
κύκλος σε συνεχή γραμμή , συγκεντρωτικές ακτίνες , τριγωνικό δέσιμο στο 10 λεπτο ...σωστός??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 09:04:44 μμ » |
|
Όλες οι φωτογραφίες πολύ καλές,μπράβο. Η τελευταία μου φαίνεται θέλει το νόμισμα κλίση το κεφάλι να κοιτάει λίγο πιο κάτω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 09:44:36 μμ » |
|
Να συνεχίσω την φωτογράφιση ή να το αφήσω; Πολύ ωραία νομίσματα, να τα χαίρεσαι Γιάννη. Να συνεχίσεις... πολύ καλή παρουσίαση. Αλλά καλό θα ήταν να μου δώσεις και την άδεια να τις χρησιμοποιήσω στον κατάλογο. Μετά από συνεννόηση φυσικά, γιατί δεν ξέρω τις ποικιλίες τους, και που αντιστοιχεί η κάθε φωτογραφία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 09:46:30 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 09:56:22 μμ » |
|
Θανάση δεν θέλω να κάνω παρουσίαση της συλλογής μου, όχι ότι θα με χαλούσε άλλα το κάθε νόμισμα το βγάζω τουλάχιστον 5 με 6 φορές την κάθε πλευρά και μετά επιλέγω την καλύτερη, μετά στο photoshop να μικρύνω λίγο το μέγεθος γιατί η μηχανή μου δίνει φωτογραφίες πάνω από 2 mb και πάλι. Είναι βαρετή διαδικασία και δε βγάζω πάνω από 4 νομίσματα την φορά, τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 09:59:09 μμ » |
|
Να συνεχίσω την φωτογράφιση ή να το αφήσω; Πολύ ωραία νομίσματα, να τα χαίρεσαι Γιάννη. Να συνεχίσεις... πολύ καλή παρουσίαση. Αλλά καλό θα ήταν να μου δώσεις και την άδεια να τις χρησιμοποιήσω στον κατάλογο. Μετά από συνεννόηση φυσικά, γιατί δεν ξέρω τις ποικιλίες τους, και που αντιστοιχεί η κάθε φωτογραφία. Φίλε μου να μην επαναλαμβανόμαστε κάθε φορά, μπορείς να παίρνεις ότι φωτογραφία σηκώνω, δεν χρειάζεται να σου δίνω την άδειά μου. Ελεύθερα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 10:31:12 μμ » |
|
γιαννη μου, η πενταρα ειναι η 138H.d... ετσι δεν ειναι; να σε ρωτησω κατι; πως την καταλαβαινεις απο τις φλογες; εχει καποια αλλη ποικιλια πολυ πολυ κοντινη; ρωταω γιατι εχω δει ενα που... νομιζω ειναι το ιδιο με το δικο σου... αλλα στο T του ΠΟΛΙΤΕΙΑ.. εχει σαν εξτρα μεταλλο.. που ενωνετε με τονκυκλο τον εσωτερικο... για δες.. http://eshop.sillektiki.com/Product/70/Page/327/el/ειναι αλλη ποικιλια ή ειναι σαν το δικο σου.. αλλα με ταλαιπωρημενη μητρα που μαλλον ηταν στα τελευταια της; για να δουμε... μελεταω καλα απ οτο ιντερνετ; χαχαχαχα μου εχουν βγει τα ματια αλλα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 10:39:22 μμ » |
|
H 138 είναι και αυτή, Νίκο στις πεντάρες του 28 δεν υπάρχουν τόσες δυσκολίες στην αναγνώριση όπως σε αυτές του 31, η συγκεκριμένη ποικιλία ξεχωρίζει εύκολα και δεν υπάρχει κάτι παραπλήσιο, απλά αυτή στην δημοπρασία που σήκωσες είναι αρκετά φθαρμένη ώστε να δημιουργεί αυτήν την εντύπωση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 10:55:35 μμ » |
|
εκει στο Τ ομως ειναι λογικα απο σπασιμο μητρας.. ετσι; αλλα λογικα δεν μετρανε αυτα στις τοσες ποικιλιες ε;; γιατι αν μετρουσαν.... αστα να πανε... χαχαχαχαχαχα θα ειχαμε αλες τοσες... αυτο ειναι αυκολο σχετικα σε σχεση με τα αλλα;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|